Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem kevés az biztos. Súly is volt.
Mekkora a karbi, Főfuvóka?
Hát igen, nemkevés:S
Mondjuk tény, hogy megvolt pakolva, mert még vittem egy k.nagy málhazsákot is, meg énis jól beöltöztem, szóval volt rajta súly
Bocsi, én vagyokaz, csak rossz helyre jelentkeztem be
Faja a gép.
Ha, jól számolok az olyan 7 liter 100-on. Az sok.
én most hétvégén voltam Csongrádon motorostalin, kb 320 km-t mentem, és bekajált kb 21 litert...
Nagyjából 90es tempó, 6ezres fordulaton
nekem már sikerült 10et is
csajoznak
Jó vasak. Szeretem a túra-sportot
Úgyám :) Nem is akármilyennel :)
Még mindig olcsóbb mint, ha kocsival járnék.
Társaságba lenne jó turázni, de leginkább csak egyedül hajtok.
Terepezni jártunk régebben haverokkal, de mostanába nem voltunk, meg rendszámos motorjaik nincsenek.
Melóba, tanfolyamra járok. Fater is hajtja. Tehát gyűlik a km.
most nem azért én is mennék sokat ha lenne kivel meg jóó sok pééz :D
te hova motorozol ennyit? :)
Hát lassan feljebb kell lépni a létrán.
De a tuaregen átfordítom a km-órát, ha nem szól közbe valami.
jaja 500 körül vannak már.. Ha eladom majd a tuareget meg kicsit rágyúrok akkor talán meg tudom venni :)
650-es Pegasokat, jóárban lehet találni. Nézegettem párat.
lehet hogy jók, de én maradok a jó öreg Apriliánál.. Nekem nagyon bejött! A többi motorhoz képest olcsóbb is és szerintem jobb is :)
Egyébként néztem én is a Honda Transalpot is.. az is így néz ki csak 1millioval drágább :)
Te rendelkezel egy ilyen motorkerékpárral?
Hasonlók igen. Blokkjuk kegyetlen jó, enyém felújított is ráadásul, nagyon ottvan a kis gép.
Kisebb mint nekem, és mégis én eljárok 4 literrel 26-ossal.
tényleg szinte teljesen úgy néznek ki mint a régi pegasok :)
nem tudom igazából nem nagyon nézegettem de szerintem ebbe a gyári van.. az nem nagyon volt cserélve szóval 24-es lehet.
Küllemre olyanok mint a Pegaso-k.
Elvileg nekem is nemsokára kész lesz a nagymotor jogsi csak lesz egy kis repeta :( :)
most teszem le a különbözetit csak meghuztak rutinból :D szerdán megyek megint. Amúgy én majd egy Aprilia Pegaso 650 i.e.-t szeretnék :) (1998 felettit)
Mekkora a karbid? Főfuvóka?