Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz :)
grat :)
Kösz szépen.
gratgrat
ok.erdekelne a gyari kezvedo. :) tegyel mar fel kepet es megbeszeljuk! :) akar mailben is johet. attila.hunter kukac gmail.com
holnap sütizés?
Nem tudom dicsekedhetek-e, de sikeres kresz vizsgát töltöttem B és C kategóriából.
Rotax 127hez berugókart vennék!
kösz.. sikerült is :)
majd megszokod :)
(ColinMc*Telefonon megbeszéltük)
ja bocs! elírtam a neved
domorpeti--
Hello! Kéne pár cumó tuareg wind-hez,ha kompatibilis.
Pl.:fényszóró,haspáncél,hátsó lábtartó konzol,hátsó lámpabúra,123 as hoz termosztát....
Előre is köszi
ha használt gyári érdekel én megválok tőle! egy pici karc van a baloson,képet teszek be ha érdekel!
(fehér, aprilia felirattal)
rotax gyújtás 20ezer ft
lendkerék+alaplap
jo ez az egyedi szinkombinacio. :)
sok sikert
Jólvan. Olyan 70-el nyugisan el tudok járkálni én is a kis Sioux-al, túraendurozni. Vannak errefelé szép helyek bőven
na de én lépek holnap vizsgázok rutinból (különbözeti) remélem most már sikerülni fog :D
egyébként tényleg nem vagy ismerős de majd szerintem egyszer elmegyünk motorozni valamerre ha lesz kedved meg benzinünk :D
Nem, komplett nincs. Csak 127-eshez meg 123-ashoz is nagyon sok alkatrész. Főtengők, karbik, váltók, blokkfelek, önindítók, olajpumpák, kuplungok ilyesmik
szóval ha úgy vesszük össze tudnál rakni 1 tuareget ha szeretnél :D
csak motorfestést vállalsz? tudsz kis szórópisztollyal festeni? (itt mintákra gondolok)
Fater is nagyon jól tud festeni mivel ez a munkája de nem mintákat :)
Nincs, de van egy Gilera Sioux, amit már láthattál, meg egy halom Rotax 123 és Rotax 127 alkatrész folyamatosan
AF1-et bontok épp, 125-öst