Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

le tudod fenykepezni es a hosszat le tudod merni? elofordulhat hogy jo. :) mibe adod amugy? :)
Szia!
AF1-hez van, kérdés hogy jó-e hozzá. 1989 AF1 Replica.

Egyébként van még egy tonnányi AF1 bontott cuccom,
bontódik az egész motor, jó árban, jó állapotban
sziasztok. van valakinek tuareg 125 windhez kilometeroraspiralja? arban megegyezunk.surgos lenne. :D
Mondj rá egy árat!
Mondj egy árat
Arra figyelj hogy ne a mailemet vedd fel, hanem az msn-t
Jó8
Oké!Felveszlek
Csak nyugodtan. MSN-ed van? Adatlapon elérhetőségem, ha kell segítség valamihez, más alkatrész, stb.
Értem!Akkor neki álok spórólni!Ha összejön szólók hátha meg lesz még!Köszi Üdv Anti
Önindító motor: Rotax 127 önindítószett komplett: (motor szerelővel frissen átnézetve, szakműhelyben beállítva. ) + Rotax 127 fogaskerék hozzá való méretben, járulékos csavarokkal szettben
8.000.-
Rotax 127 bendixszett komplett (primer és szekunder fogaskerekek, tengely
rugózással)
4.500.-

Petya
mennyit kérsz az önindítóért és a bendixért?
Jaja ez Rotax 127. Ehhez van sokmindenem, komplett önindítóm is ha kell. Bendixem is. Ami kell.
igen azt értem.mondjuk eléggé kopott!mikor vissza teszem akkor egy ideig tekeri és utánna beakad a fogaskerék és kész!utána már csak kattog:( beteszek egy képet a vasról
Akkor lehet hogy csak túl gyenge, kiöregedett.
Vagy a bendix rossz.
Bendix alatt a behúzófogaskerekeket érted ugye? Mert van aki a relét érti alatta.

Petya
ha szétszedem üresen pörög a motor bendix nélkül.
Szia! nekem is ugyan ez a gondom mindig, de egyszerű a dolog.. Leszeded a relét és kitisztítod. Nekem akkor szokta ezt csinálni amikor esőben motorozok szóval gondolom beázik)
Elvileg már működnie kell...
Valakit nem érdeke occsoért?
Szia!
Ha kattog, akkor a relé jó, a kapcsoló jó.
Lent az önindítón van egy piros kábel, arra kell rámérni, de több mint valószínű, hogy kap áramot.
Lehet hogy az önindító-motorod van ki, ezért kattan, de nem forgatja meg
Önindító motort is tudok adni, külön is.
Ha esetlen a bendix van ki, amit meghajt az önindító és majd
az hajtja meg a fogaskereket, azt is tudok adni.
Tudni kéne mi kell.
A kettő együtt olcsóbb.
Remélem tudtam segíteni!

Petya
köszönöm szépen a segítséged!
Helló!
Érdekelne a kerék amit árulsz, megadod az e-mail címedet?
vagy légy szíves írj erre: cser_hamu3124@freemail.hu
értem!na ha már itt tartunk.egy kérdés!enyémen is van de valami bánata van!nyomom a gombot és nem tekeri meg csak kattog valami!mi lehet a gondja?előre is köszi
Sajnos önindítós kiadás, így az nincs. Esetleg egy önindítópajzs-fogasíves lendkerék - önindító kombót tudok adni, és akkor önindítós a motor. Szükség esetén relével és kapcsolóval, valamint bendixxel.
Nah?
Rotax 127-hez berugókar van?
Sziasztok!
Aprilia AF1 125 bontódik!
Rotax 127 blokk, illetve komplett motor.
Frissen fúrt henger új dugóval, önindító, főtengely,
váltó, kuplung,
gyújtás és részei,
gyújtótrafó,
stb.stb.stb.

Emellett még van néhány Rotax 123 alkatrész,
valamint 50-es alkatrészek is!

ADATLAPON ELÉRHETŐSÉGEK!
Illetve 06-20-ötötöt-4091