Ejj nagyon szép állapotban van.
Látom '87 szeptember lett belőle. Néztél rajta valamit évjárat ügybe?
De fasza még a power se hiányos rajta, megvan a fékhez vezető bowden is rajta. Fasza gép.
Az, hogy bikepics-en hova teszed az a te dolgod, de ezt a szériát mint ami neked meg nekem van 87-88-ban gyártották talán 89-ben is, de nem biztos.
Tegnap leírtam mit keress évjárat ügyben. De se papir se semmi akkor meg úgyis mind1, beírsz 87-et vagy 88-at és késsz, de inkább 87-et.
Nem lessz az áttétel túl hosszú nekem is elől 15-ös hátul 41-es fogaskerék van fent. 6500-7000-es fordulatnál 100-at megy.
én már nem is tudom kinek van igaza ezzel az évjárattal! bikepics-en látom hogy van aki még 91-esbe is betette, van aki 89,88,87, itt mindenhol van olyan mint az enyém! meg fogom már nézni valamelyik alkatrészén hogy mi is van beleütve, de engem csak azért érdekelt am is ,hogy ha meghirdetem én nem fogok csalni az évjáratával,mert egy hozzá értő úgy is kiszúrja, és akkor meg minek! a motor patika, megy mint a mérgezett egér!
apropó! egy hátsó lánckerék az szükséges lenne, de most 44-s van fent, és 41-st tudnék szerezni! szerintem az már elég hosszú lesz,elől meg 15-s van!
szerintetek? vagy valakinek van eladó cucca?
jaja általában nekem sem hiszik el h csak 125-ös meg mindig azzal bsztat az 1ik zsaru h 14kw? igeen? De az a jó h mindig van 1 olyan zsaru is aki leszrja az egészet :D
Hát igen, szerintem nincs az a rendőr már aki ezt a maszlagot megeszi.
Múltkor mikor engem megállítottak "közúti ellenőrzésre" akkor azt nem akarták elhinni, hogy ez csak 125-ös.
Nem akartak hinni a forgalminak, vizslatták a blokkot elég erőteljesen, szerintem leröntgenezte szemmel, hány köbcenti.
nem feltétlenül virsli a hátsó kerék nekem is volt 50(+30)-as tuaregem de nem volt annyira virsli gumi rajta :) de azért eléggé látszik ezen h nem 50-es :D
egyébként a 80-as detto ekkora, csak a hengeren látszik hogy jóval nagyobb mint egy 50esé
holnap rendbe teszem,lemosom, és meghirdetem! esetleg valakit tudsz/tudtok, nyugodtan ajánljátok!
üdv
Akkor megerősítem 127-es blokkos. Csak azért kérdeztem rá a színére mert volt aki 123-ast rakott bele mert pont az volt kéznél.
Mákja volt a gyereknek, hogy nem kötöttek bele a rendőrök. 50-esnak kicsit nagy.
120-ba elviszik szerintem, ha minden mükszik és nem hiányos.
jah fekete blokkos, de semmi szám nincs rajta csak egy felirat hogy RAVE
nincs papírja, 50es ként futott a srác vele Tiszaújváros Hajdúdorog közt
szerintem korrekt állapotban van,megcsinálok rajta ezt azt és annyiért remélem el is viszik
Akkor vagy pénzednél, szerintem 120-ba elviszik hobby célra vagy van pairja műszakija?
70-ből elég szépen fel lehet újítani.
Egyébként Rotax 127-es blokk van benne. Milyen a színe a blokknak, fekete mert a képről csak a sár látszik?
hát figyelj nekem 120-at kell kapnom érte, ahhoz hogy a robogóm árába legyek! most tudtam meg hogy 70ezer lett költve a blokkjára....
16000km van benne,penge gép
Gyári a gép,én mondtam
Látom '87 szeptember lett belőle. Néztél rajta valamit évjárat ügybe?
De fasza még a power se hiányos rajta, megvan a fékhez vezető bowden is rajta. Fasza gép.
ELADÓ!
Tegnap leírtam mit keress évjárat ügyben. De se papir se semmi akkor meg úgyis mind1, beírsz 87-et vagy 88-at és késsz, de inkább 87-et.
Nem lessz az áttétel túl hosszú nekem is elől 15-ös hátul 41-es fogaskerék van fent. 6500-7000-es fordulatnál 100-at megy.
http://bikepics.com/pictures/3...
h
ttp://bikepics.com/pictures/1...
http://bikepics.com/pictures/2...
apropó! egy hátsó lánckerék az szükséges lenne, de most 44-s van fent, és 41-st tudnék szerezni! szerintem az már elég hosszú lesz,elől meg 15-s van!
szerintetek? vagy valakinek van eladó cucca?
87-88 talán még 89-ben gyártottak de 88-ban felváltotta a müanyagtankos mint a tiéd. 87 előtt a sima tuaregek voltak nem windek.
Múltkor mikor engem megállítottak "közúti ellenőrzésre" akkor azt nem akarták elhinni, hogy ez csak 125-ös.
Nem akartak hinni a forgalminak, vizslatták a blokkot elég erőteljesen, szerintem leröntgenezte szemmel, hány köbcenti.
Ok. majd körbekérdezek hátha kell valakinek 120 ropiért.
holnap rendbe teszem,lemosom, és meghirdetem! esetleg valakit tudsz/tudtok, nyugodtan ajánljátok!
üdv
Mákja volt a gyereknek, hogy nem kötöttek bele a rendőrök. 50-esnak kicsit nagy.
120-ba elviszik szerintem, ha minden mükszik és nem hiányos.
nincs papírja, 50es ként futott a srác vele Tiszaújváros Hajdúdorog közt
szerintem korrekt állapotban van,megcsinálok rajta ezt azt és annyiért remélem el is viszik
70-ből elég szépen fel lehet újítani.
Egyébként Rotax 127-es blokk van benne. Milyen a színe a blokknak, fekete mert a képről csak a sár látszik?
16000km van benne,penge gép