Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, hogy vákumcső csatlakozás!
Egy kis segitség kellene.
A képen látható karbinál a csonkokat mire kell kötni ?
Az egyik az olajzás azt tudom , és a másik ?
Egy Malossi Dellorto 19-es karbi.
Hali!
Sok helyen láttam eladó gyujtás oldalu dekni am6-hoz(öninditos)
Mindenhol 1000-2000Ft ért és nem valami jo dolog nak tartom h 1000 ft ,- és akkor a posta majdnem többe kerül mint az alkatrész, ezért az lenne a kérdésem hogy vasmegyében, hasonló árban nincs-e valakinek eladó?!
a 70ccm van lehet olyan strapabíró mondjuk mint egy 50es? ha vennek egyet akkor alut vennék. tudtok olyat mondani ami olcsó meg jó stb......
Szia! Hosszútávon legalább a hajtókart ki kell cserélni erősebbre! A különolajzást pedig vagy több olaj adagolására állítod, vagy a benyához raksz kicsit mindíg! Az arrow pedig biztos jobb lesz hozzá mint a gyári!
HI! Naaggyon gondolkozok egy 70-es hengeren csak lönne pár kérdésöm. 1. mivel gyári a főtengely, köllene é bele valami erősebb fajta? 2. A különolajzást kikéne-é kötni? 3. A mostani arrow kipum jó lönne-é hozzá?
Vmennyit biztos számítana, de sokra ne számíts! nagyobb henger+karbi viszont megduplázhatja az erejét!
Szerintetek megéri egy Aprilia RX50-re sportkiput meg karbon membránt venni ?
Vagy dobna vmit a teljesítményen ?
Hát igen. . .
Bakker bárcsak most is annyi lenne
A dr80 hengerszett tavasszal nálad 30990ft volt ugye? mert úgy rémlik.
milyengyakran változtattok árakat?
Hát most ennek nem tom h örüljek v ne de inkább erősödne :D
Az árak csak feljebb mehetnek, ilyen gyenge forint mellett.
Na itt olcsobb a DR 70 es henger : )(karácsony táján lejjeb v feljebbmegy az ára?
A Top és a DR 1 és ugyanaz?
köszönöm a válszt.
Álltalában 16-os alsó csappal és 40mm hosszú alsó csappal van szerelve, de ellenőrizni kell.
A DR és a TOP ugyan az a gyártó, a TOPRACING az pl. már más.
Am blokknál a hajtókarnál figyelni kell, mert szerelték őket 16-os és 18-as alsó csappal is, a 16-ost pedíg szerelték 40mm és 35mm hosszú alsó csappal.
itt megtalálsz minden AM6-os alkatrészt:
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
És olyan Top hajtókart hol találok mert sehol se találtam.SPD sem
Az is 1 megoldás , mert igazándiból a hajtókar a gyenge pontja a gyári főtengőnek.
Ja bocs de hülyevagyok
de ez bírnifogja? mert a gyári fötengely az drágább nekem nagyon olcsonak tűnik,és ha Top hajtokarra cserélnék?
Jó de itt is van 500 féle az a baj nem tudom melyik kell :S
Üdv
Tuningolni szeretném motoromat.DR-70 es henger lesz rajta és attól félek h főtengely nem birja milyen hajtókart jánlatok? van kimondott70 es? vagy 70 es főtengely vagy elég lesz simán 50 es fötengely meg valamo jóféle hajtókar.tudnátok linketadni?
előre is kösz
Milyen motor az amiröl raktál fel képet a dt forumra?