Egy kis segitség kellene.
A képen látható karbinál a csonkokat mire kell kötni ?
Az egyik az olajzás azt tudom , és a másik ?
Egy Malossi Dellorto 19-es karbi.
Hali!
Sok helyen láttam eladó gyujtás oldalu dekni am6-hoz(öninditos)
Mindenhol 1000-2000Ft ért és nem valami jo dolog nak tartom h 1000 ft ,- és akkor a posta majdnem többe kerül mint az alkatrész, ezért az lenne a kérdésem hogy vasmegyében, hasonló árban nincs-e valakinek eladó?!
Szia! Hosszútávon legalább a hajtókart ki kell cserélni erősebbre! A különolajzást pedig vagy több olaj adagolására állítod, vagy a benyához raksz kicsit mindíg! Az arrow pedig biztos jobb lesz hozzá mint a gyári!
HI! Naaggyon gondolkozok egy 70-es hengeren csak lönne pár kérdésöm. 1. mivel gyári a főtengely, köllene é bele valami erősebb fajta? 2. A különolajzást kikéne-é kötni? 3. A mostani arrow kipum jó lönne-é hozzá?
Álltalában 16-os alsó csappal és 40mm hosszú alsó csappal van szerelve, de ellenőrizni kell.
A DR és a TOP ugyan az a gyártó, a TOPRACING az pl. már más.
Am blokknál a hajtókarnál figyelni kell, mert szerelték őket 16-os és 18-as alsó csappal is, a 16-ost pedíg szerelték 40mm és 35mm hosszú alsó csappal.
itt megtalálsz minden AM6-os alkatrészt: http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Üdv
Tuningolni szeretném motoromat.DR-70 es henger lesz rajta és attól félek h főtengely nem birja milyen hajtókart jánlatok? van kimondott70 es? vagy 70 es főtengely vagy elég lesz simán 50 es fötengely meg valamo jóféle hajtókar.tudnátok linketadni?
előre is kösz
A képen látható karbinál a csonkokat mire kell kötni ?
Az egyik az olajzás azt tudom , és a másik ?
Egy Malossi Dellorto 19-es karbi.
Sok helyen láttam eladó gyujtás oldalu dekni am6-hoz(öninditos)
Mindenhol 1000-2000Ft ért és nem valami jo dolog nak tartom h 1000 ft ,- és akkor a posta majdnem többe kerül mint az alkatrész, ezért az lenne a kérdésem hogy vasmegyében, hasonló árban nincs-e valakinek eladó?!
Vagy dobna vmit a teljesítményen ?
köszönöm a válszt.
A DR és a TOP ugyan az a gyártó, a TOPRACING az pl. már más.
itt megtalálsz minden AM6-os alkatrészt:
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
de ez bírnifogja? mert a gyári fötengely az drágább nekem nagyon olcsonak tűnik,és ha Top hajtokarra cserélnék?
Tuningolni szeretném motoromat.DR-70 es henger lesz rajta és attól félek h főtengely nem birja milyen hajtókart jánlatok? van kimondott70 es? vagy 70 es főtengely vagy elég lesz simán 50 es fötengely meg valamo jóféle hajtókar.tudnátok linketadni?
előre is kösz