Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem felesleges. Max 17.5-est raknak rá. Nekem 80-ason van 19-es.
50ccm.
Az a papiros dróthálós, erősen felejtős,semmit se szűr! Csak szivacsosat érdemes felrakni!
De haladj sorban, először karbi! Akkor meglátod, hogy passzol a csonkokra ! Esetleg minden passzol, akkor kiderül, hogy muzsikál a gyári szűrővel!
Mekkora a hengered?
Minarelli am6-os blokkra milyen karbit ajánlanátok ? 50ccm.
Most Dellorto phbn 16-os van rajta .
Érdemes cserélni ?
És milyen légszűrőházat vegyek?
vagy direx szűrö?
A karbi légszűrö felöli átmérője más , mint a gyári 14-12 phva. A del.19phbg nek 32mm. A külső átmérője a légszűrő felöl! De úgyis másik szűrő kell majd, mert túl kevés levegőt ad a gyári szűrőház!
szivocsnkom aza gumi 12-19 es karbi belefér. de nem jó a gyári légszűrő v mi?
Két dolgot biztosan cserélni kell! 1.Szívócsonk
2 légszűrő/gumicsonk
ÜDV
már kétnapja föltetem a kérdést milyen fajta karbi kell az aprilia RX 50 re am6 blokkal amit nem kell átalakitani csak ugyaun gyákell rakni mint a gyárit . ugyanolyan kéne csak nagyobba .
Igen!
helo! am6-os blokkba 75w90-es váltó olaj kell nem?
Valakin nem tud jó állapotu DR 49mm es hengert hengerfejjel ?
Az újabb 50eseket gyárilag 17,5-el szerelik! Nem kell megijedni a 19-21es karbitól! Nekem dell 19 phbg van asszem!
a hengerhet a gyári karbi fuvokacsere vagy 17,5 feles dellOrtot irtak
A gyári karburátor is jó mert azt is átlehet fúvókázni de nagyobb torok átmérőjű karburátorral "jobb lessz a teljesítmény"(jobban veszi a lapot) !sztm minimum kell egy 19-es
Nem méretet kérdeztem hanem fajtát.
17,5 öst teszek rá böwen elég 70 eshez.
azért kössz : )
Hi! Valaki tudna segíteni hogy hol kaphatok gázbowdent rx-hez? Láttam hogy a tank alatt van egy ilyen elosztó. azt nem kell venni ugye? Ha momdjuk szeretnék egy nagyobb hengert akkor ki kell kötni a különolajzást?
Nekem egy Dellorto 19 -es karbi van az rx -en de jó rá a 21-es is ha jol tudom .
Valaki leítná milyen féle karbik jók az Rx 50 re? phbg?
Szia! Elcseréled azt a szép motort?!?
Amit linkelt robogótuning nála olcsóbb a dr
robogoalkatresz.eu/index.php?page=kat&kat=24
Valaki tud 17,5 ös karbit és hozzá való szivótorkot am6 ra?ha oldalon van az se baj de inkább használt érdekel