Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ajax és szia repi!
Mit csináltok és mi van veletek?
Szia! Milyen változást okozna,ha a gyári rezó helyett egy metrakit-ot raknék fel? Top 80ccm, 19 dellórtó van fent!
Mágnes "megmondja" ,hogy alu, vagy vas!
Sztem is 80-as az a henger!
aprilia rx,mx,af1,rs ,tuareg 50ccm-hez gyujtás eladó:lendkerék,alaplap,cdi+trafó
szacsomotor@freemail.hu
Meg azt mondák erre a hengerre hogy 80-as
de meg néztem és a 80-as airsal hengerszettnekk 50mm-es dugyattyuja van az enyém 49-es
a 70-esé az 47-48-as lehet!
már 1 éve eladtam
hello. küldjél telefonszámot érdekelne a rieju
helo és van nekem ez az airsal hengerem 49mm-es dugattyu van bent ez vas vagy aluminium henger?
Nekem TOP RACING 80 van és a b9eg(ha jól emlékszem) tökéletesen muzsikál benne!
helo am6 blokkos motorba amin 80-as airsal henger van abba jó
az NGK BR9ES gyertya?
nem kell nagyobb höértékü?
az 50-es-hez tudom hogy jó ez a gyertya
Nah ilyen lett az "ajax for race" air filter ;-)
Üdv
Aprilia Rx 50 gyári abroncsra milyen külsöt ajánlotok terepre szaladgálni meg közútra is? hátso kellene konkrét példát tudtok?
sry a másik ért :D
Üdv
Aprilia Rx 50 gyári abroncsra milyen külsöt ajánlotok terepre szaladgálni meg közutra is? hátso kellene méretettel meg midnen ami rá való tudtok linket adni?
delortoPHBL22-es karbi eladó .ár 10eft
szacsomotor@freemail.hu
aprilia rx50 központi teleszkop eladó ár 12eft
szacsomotor@freemail.hu
"árulnak"
mégsincs bocsi mert már nem árulok olyat a webshopba amit akartam venni
nekem van egy a motoromon nézd meg ha érdel akkor 7500Ftmeg posta
Nem tudjátok hol lehet kapni olyan elsővillára való matricát.,?
helo!nincs valakinek elado ledes hátsolámpája?
vagy ha tud irjon!
Sztem akkor hillak holnap:) Jah mit tudsz a bambuszokról? Nekem van ültetve 3 éve 2 faj és lassan lehetne erdősíteni, neked bármien tapasztalatod eme növénnyel? Esetleg könyvet tudsz e ajánlani?
Hol van, és milyen henger?
Sziasztok!
Ha valakinek van vmi tapasztalata erről a hengerről az legyen szíves irja ide le, mert nekem igen furcsán muzsikál vele a gépem sportkipufogóval 7500 és 9000 között nem megy de gyárival igen.A hengerfejem maradt a gyári, lehet hogy ez a baj?Kipufogó égetés volt kari faszán be van állítva stb. már szinte mindent próbáltam.