Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem jó! túl rideg lesz, ha kihűl! És fényes felületen nem tapad egyáltalán!
ilyen ragasztópisztolyra gondoltam, tudod amibe ilyen ragasztó rudat kell rakni és azt olvassza meg
csak előtte máson próbáld ki ragasztót! Mert, ha nem ragad meg, akkor csúnya lesz utána és nem fpg illeszkedni!
szerintem megragasztom, mert egybe tört ki az a nagy darab, hátha megfogja
szar ügy, nem lesz egyszerű találni idomot! De legalább élvezted!
Én neki álltam próbálgatni és úgy lett gyújtásom. Nem olyan sok kombináció van. Mér megnézni sem tudom mert már nagyon rég nincs meg a motor. Sajnálom de nem tudok sokat segíteni.
Ma kimentem a friss hóra itt a nagy alföldön, lementem határba egyik barátommal. Én az rx emmel ő pedig a tőlem vásárolt simsonnal.
kicsit vandálkodtam és meg is lett az eredménye:

törött tankidom és ferde elsővilla ;DD

mai nap értékelése: 10*
Hello.Sikerült találni megoldást a gyújtásodra? Ha igen nekem ugyan ez a problémám és segítség kellene. Kössz előre is.
eléggé :S:S
Nagyon kihalt a fórum! ! !
Bontott és új alkatrésze! Mindenről küldök képet!

orozoli2002@yahoo.com

06-30-435-1769

pl:
-gázbowden(

elosztós) új 3500ft
-olajtartály szűkítő cső 600ft
-olajpumpa tömítés 150ft/db
-szívómembrán tömítés 150ft/db
-vízpumpa fedél tömítés 150ft/db
-hengertalp tömítés 300ft/db
-kuplung dekli tömítés(vittonos) 600ft/db
-dugattyú tűgörgős kosár 500ft/db
stb
Sziasztok! Ha valakit érdekel rx50-hez bármi alkatrész akkor írja meg mire van szüksége a honda4022@gmail.com -ra! AM6 és RV3, RV4-es blokkhoz is van alkatrészem eladó. Üdv
Szia! Nekem van egy supermoto szettem. Ha ez téged érdekel, akkor irj mailt a honda4022@gmail.com -ra. Üdv
Semmi broblem :D
látom szivedre vettem, bocs
Nem vettem annak.
csak probáltam elmagyarázni lehet segítek lehet nem nekem enyit mégert fél percembe került és mégis lehet segítettem valakinek és nem szólok bele ha én se tudom jobban.
én nem tudom leírni nem is írtam le.. ne vedd kötekedésnek!
ja és magyarázd el jobban várom a választ
Szerinted : )
őmár csak ilyen, sosemvolt jó helyesírásból és fogalmazásból (:
Szerintem ez érthetetlen! Ha valamit nem tudsz leírni akkor ne írd le!
Köszi!
Tehát összerakjátok új szimeringel és lentről ádugjátok a tengelyt h lebird fogni és huzod fölfele ezzel szivóhatást keltesz és fölűröl öntitek bele az olajat az szép lassan szívja majd majd ezt ismételed ami megnem telig ADDIG amig lenyomod és mikor lenymodo jöjön ki az olaj h letudd nyomni a tetejét ütközésig majd mikor lenyomtad és fojt ki olaj a tetején(addig kell mig nem folyik különbennincs tele) utána még egy nagyon keveset szivatsz rá h ne koppanjon valahogy igy de nehéz elmagyarázni :D
amennyi belefér :DDD
mi annyitraktunk szimering csere után bele,szerelővel...
egyikbe több megy majd arra készüljetek.
Hello Nekem egy Rx em van és a kerekeit elcserélném egy SX kerekeire akit érdekel az hívjon. :)