Kifogástalan állapotú 2010-es Aprilia sx-50-es supermotomat, elcserélném hasonló állapotú Tzr 50-re. A motorom, tökéletesen münködik, csak rá kell ülni és menni. Nem hajtottam, garázsban tartott. pechnyog@citromail.hu. A többit telefonon, vagy személyesen. Csak komolyak
Üdv
Azt szeretném megkérdezni h az 50 es RX vázba belefére e átalakitás nélkül a Rotax blokk és hogyha kicserélem a hátsokereket vagy egyáltalán belelehet rakni h működjön?
Üdv
Nem régvettem egy rx-et és nem volt jó a baloldali index most megcsináltam de jobra villog rendesen balra meg csak folyamatosan ég! Nem tudom hogy mi lehet vele a gond talán a relé ? valakinek van-e esetleg ötlete ?
Én sosem mentem ezzel a motorral, úgyhogy nem tudom hogy megy, de biztos, hogy sokat számít, hisz a 2T lelke a rezó. Ez nem holmi fojtott cucc. Szerintem többet pörög, jobban veszi a gázt tőle...
Szia! Pár napja vettem az RX-et, még felületi rozsdás a rezó, a dob az rendben van, ahogy láttam, de még nem vettem le, nem volt rá időm, hogy csináljam csak megmostam. A lényeg, hogy így, ahogy áll 12 volna, 17 pedig a szinterezés után. Szerintem korrekt ár egy Arrow rendszerért. Amúgy Top 75-ös vashenger van előtte. Üdv; Zoli
a hengeren rajta van h 70 es? vagy nincs?
Igazad volt csak az izzót kellet kicserélni és már működik is !
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
szeretném kikérni a véleményetek a DR 70-es öntöttvashengerről 49mm furat
kb fugyasztása menyi lenne gyári karbival,vagy egy 17,5 dellOrtoval
tudtok valami olyan honlapot ahol nagy a válaszét Am6 os hengerekre?
Azt szeretném megkérdezni h az 50 es RX vázba belefére e átalakitás nélkül a Rotax blokk és hogyha kicserélem a hátsokereket vagy egyáltalán belelehet rakni h működjön?
Nem régvettem egy rx-et és nem volt jó a baloldali index most megcsináltam de jobra villog rendesen balra meg csak folyamatosan ég! Nem tudom hogy mi lehet vele a gond talán a relé ? valakinek van-e esetleg ötlete ?
Ha érdekel írj vagy hívj!
honda4022@gmail.com
0630-7255588
Aprilia RX 50 alkatrészek itt! Am blokkos, Top 75ös vashengerrel, arrow rezóval és dobbal... Szinte minden van! Nemsokára töltöm Vaterára is!
Email: honda4022@gmail.com
Tel: 0630-7255588
Néztem ezt a polini légszüröt
http://www.robogoalkatresz.eu/...
nekem 32mm-es 90 fok dölésü kellene de nem tudom eldönteni hogy a kisebbik vagy a nagyobbik fajta lenne jó az enyémbe
80-as airsal henger van motoron