Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez enyém totál nem ilyen.
Nekem mind a két vége más. Az enyém ugyan olyan, vagy legalábbis nagyon hasonol, kivül- belül mint egy simsoné.
Esetleg própáltad kitekerni?
Sajna így nem igazán tudok segíteni.
na ezt nem neked hanem nimrodnak akartam írni.
igen a bal oldali száram az ilyen. a képen jobb oldalon lévőből hogyan veszed ki azt a lyukacsos valamit és a pálcát ami megy fel a teleszkópba?
Na szóval csináltam képet hátha kinézel valamit belőle...
am az enyém Marzzochi (legalábbis a porvédőn ez van)
Képem szétszedett állapotáról nincs. de akárhogy néztem azt szétszedni nem lehetett.
Na az lehet, hogy nem ilyen, de a rugót valahogy mégis ki lehet szedni. Az én telom marzocchi, de lehet hogy ez showa.
Esetleg egy képet tudnál csinálni?
Nekem tuti nem ilyen van! nekem miután kijött a becsúszószár, a becsúszószárban van a rugó amit nem igen lehet szerintem kivenni.
Szia!

Kitekered fent azt az inbusz csavart és lenyomod a telót egy picit, aztán ki fog esni két kicsike ék, utána a teló már szét kell, hogy csússzon. A krómos becsúszószárnak ki kell jönnie abból a szárból ami a kormányhoz van rögzítve. Aztán ki kell esnie a rugónak.
Vagy legalábbis azon a telón igy van amit képet feltettem.
Köszi
viszont nekem nem akar sehogy lejönni a rúd a becsúszószárról ---- így a rugót se tudom kivenni :S Azt te hogy vetted le?
Sziasztok!

Ha látja valaki segítsen!

Szolnokról ellopott Aprilia robogó!
Nimród a mágus. . . :D A súlyzókat is a teleszkópból szedted ki? :DDD
a becsuszószárból a rugót hogy vetted ki?
Na ez így néz ki.
nem egyről beszéltek! amiről te beszélsz az a becsúszószár. a kolega a rugót szeretné kivenni a becsúszószárból ha jól értelmezem! szerintem az nem kivehető!

Ha én értettem félre valamit akkor bocs!
Na most totálisan összekavarodtam...
Már nem is tudom, olyan régen szedtem már szét.
Kiveszed a telót a motorból és kitekered felül azt az inbusz csavart, ahol van a pálca, és onnan ki fog esni két kicsi ék. Na utána széthúzod a telót, és ki kell csúsznia a rúgónak. Esetleg piszkáld ki valamivel. Az alsó (a keréknél lévő csavarokat) nem kell megbontani.
Nekem olyankor nem jön ki a rugó, hanem bennemarad az alsó részébe, meg ha a tetején kellene kijönni ott meg ott van a rúd. Remélem érted hogy mit akarok mondani...
Kiszeded felül azt a kicsi éket és alul kihúzod, széthúzod a telót és ki kell esnie a rugónak. JHa jól emlékszem csak a bal oldalában van rugó
Ez megvan, de valahogy utána hogy lehet kiszedni belőle a rugót?
Szefa,

Persze lökd a mailemre a címed és küldöm is minél előbb! repsol69@freemail.hu
2007-es Aprilia Sx vagy Rx-hez keresek komplett kábelköteget. akinek van feltétlenül írjon. köszönöm szépen
Szia repi!

Igen ez az!
El tudod küldeni?
Eladó pár felesleges cuccom. Ha érdekel
06-20-543-4919
Szia Nim,

Ezt keressük?
Sziasztok!

Repi nem maradt Nálad az egyik balance tengely fogaskereke?

Köszi!
sziasztok !
esetleg van valakinek rx-hez egy kilométerspirálja?