Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aprilia rx 50 központi teló eladó
szacsomotor@freemail.hu
heló.yamaha bws 50 robogót cserélnék aprilia,cpi,generic,MH,rieju am blokkos enduróra.
Majd dumálunk szia!
Oké, köszi mégegyszer!
Jóéjt!
itt van olcsón két féle henger tömítés szett:
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
Valaki erre esküszik és valaki meg arra.
A vashengeresnél a dugó és a gyűrű meg a henger nagyjából együtt kopik, a vashengert lehet fúrni, a nicasilosat nem. A nicasilosnál kopik a dugó és a gyűrű meg nagyon, nagyon minimálisan a henger. Ott a dugónak a dugónak a méretét szokták növelni, meg szokták a hengert honolni is. Egy biztos, hogy jó minőségű olaj a lelke az egésznek.

Na lépes lefekszem már késő van.
és az jó?
Na ez egy 7- felömlős nicaszilos henger.
egyedül hengertalpnál az a 2 karika nem stimmel a viz lyuka melletti lyuk nincs ott de azt levágom aztán megvan oldva!
Oké, köszi a felvilágosítást!
Amugy ha érdekel, holnap lefotozom a hengerfejet, összehasonlithatod a tömitésszettel!
Hengerről kép
És a hengered milyen állapotban van.
Nem karcos, nem vállas?
Ha meg veszi akkor jó a dugó meg egyezik.

Az biztos, hogy a két blokk között vannak kicsi eltérések, mert most én is ezzel szívok.
DE nekem a hengerem már nem gyári! / fekete henger
6 felömlöm van jobb oldalt 3 bal oldalt 3
Mert Apu ezt a tömités szettet ebbe a győri üzletbe megveszi!
Dugattyut meg akkor akárhonnan akármit! ami minarelli am6 akkor nyugodt vagyok!
A dugó az tuti, hogy jó bele.
A tömítés meg úgy néz ki, hát akkor lehet.

Bár ezt lehet, hogy most rosszul tudom, de a minarellihez két hengert is gyártottak.

1- a nicasilos 7- felömlős, aminek olyan tömítése van, hogy van egy nagy kör és van négy kicsi.

2- van a vasperselyes 5- felömlős azon van ilyen füles tömítés (ugyan úgy néz ki mint a genericé)

Mind a két hengerhez gyártottak hozzá való (a tömitéshez való) hengerfejet.

A minarelli és a generic hengerei (most a vashengerről beszélek) között csak annyi a különbség,
hogy a kipufogó avá belemegy annak a mérete más, 4- mm- el.
Na figyu akkor most tisztázzuk mert picit összezavarodtam és értelmesen kell apunak elmagyaráznom hogy hogy és mit vegyen!
Szoval bármien dugattyu szett jó bele ami minarelli am 6, eddig oké!
És én szétszedtem motoromelszakadt tömités mindenképp kell,de tudom hogy kinézetre ugyanolyan mint amit linkeltem, 100% hogy a hengerfej körive is olyan, meg a viztér és az égéstér elválaszó gumi is olyan füles, és még ilyen "sárgás" szinü is volt! Szerintem ez a tömités jo hozzá!?
A tömités? Nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani, de ez inkább minarelli vashengerhez való, na azt ne kérdezd meg, hogy a generichez jó- e. Az tuti, hogy zz4- olyat ad ami a generichez jó.
(ha a régi tömítésed sértetlen akkor azt nyugodtan visszateheted)
Van egy minarelli blokkom és azt meg szeretném majd megcsinálni valamikor, de most én is ezzel szívok, hogy ez jó az meg nem, mert nem minden kompatibilis.
Köszönöm az e-mailedet! Tanulságos! Lehet majd megy aháztol a kicsike, vagy kap majd egy olasz blokkot mert nem akarok ilyen akadályokba ütközni hogy nincs alkatrész!
http://citybike.hu/spd/71821/T...

Ezt a tömitést akarom megvetetni apuval! Kép alapján ez jó hozzá!
Szóval a henger és a hengerfej más, ezért másik tömités is kell hozzá. A dugó és a gyűrű az mind a két hengerben egyforma.
oké
most irok neked egy levelet
Hu ez nagyon jo oldal, itt találtam is X-Endurohoz gyári dugattyút, de hengerfej tömités nem passzol, nem igaz nem tudom egy helyről rendelni?!
Nem tudom ereje van, kipunyíláson át a dugó sértetlen! és terhelésen nem csinálja , csak ha elveszem a gázt de 5000rpm alatt még gázelvételre sincs semmi hang!
am6*
Megkaptam, köszi!

Nekem azt mondták mikor megvettem, meg gyakorikerdesek.hu -n is hogy jó bele akármelyik minarelli am5- nak az alkatrésze szoval én minden szívfájdalom nélkül meg merném bele rendelni az RX dugattyúját!