Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tata
Merre felé laksz?
Megnéztem, az adattáblán lévő MU01 felirat jelöli, hogy 1998-2001-ig gyártották!
1979
79es évjáratu vagyok énis :) min:100motorom volt már de 50es enduróm nég nem
felnin van évjárat , meg még a müanyag idomok belső felén!
Esetleg van rajta adattábla a villanyak és a tank között!
1995-2002-ig gyártották ilyen idomszettel!
Ezen az adattáblán lenne?
Nemtudom honnan vette hogy 93as évjárat. Felvan amúgy tüntetve a vázon az évjárat?
Első motorod lesz, vagy már volt elötte?
Biztos kipróbálta,csak értetlen inkább úgy voltam vele nem nagyon kérdezősködök telefonban inkább majd személyesen jobban átvizsgálom
igen, de sztem ez 6 sebis lesz, mert amiket hirdettek ezzel a szinösszeállítással azok 6sebisek voltak
Igen ez a motor az. Ezek is 3-5-6 sebességesek?
olyan rx-nek mint az enyém, gyárilag milyen átmérőjű a felső csapszeg?
És nem próbálta még ki a saját motorját?
Ez a motor az?
Mert akkor szerencséd van , mert ez 98-2000 körüli évjáratú am blokkos!
Kinéztem egy 93as évjáratu rx-et ,de jövőhéten megyek érte . Az ,hogy hány sebességes akkor derül ki.(aki árulja csak anyit tud ,hogy kitünő műszaki és esztétikai állapotu)
Már vettél motort, vagy csak tervben van?
Minden képpen 5 vagy 6 sebességest vegyél, a 3 sebis nek nagyon hosszúak a fokozatai ezért élvezhetetlenebb vele a motorozás! Ha már veszel rx-et , akkor érdemesebb a 95-től gyártott am blokkosat venni! Hasonló árban mozognak és sokkal több bontott cucc van hozzá! A 95 elötti rv blokkosakhoz szinte lehetetlen idomokat találni!
Keresek aprilia rx 50 alsó vagy oldal sztendert (93-as évj)
nembaj ne foglalkozz vele.
Sziasztok szeretném kérdezni am 6 blokkom van és a lánckerék tengely kicsit járkál lki be az nagy baj? mi lehet az oka?
Köszönöm!

És ezek közül melyik a jobb ,véleményed szerint? (és miért?)
Én erdei utakon,és földutakon használnám elsősorban normális tempóval 10-30km/h sebességel.
3-5-6 sebességesek és olyan 6-8 lóerősek!
Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy a 93as évjáratu aprilia rx -ek hány sebességesek és,hány lovas?
Üdv
vettem 1 uj karbit PHVA dellOrto 17,5 manuális szivatóval
minden jó csak a gázbowden rövid:Mit tegyek?
Helo!
Megtudja valaki mondani hogy mért csöpög az olaj a kipufogom végdobjábol?és füstöl is
Új fötengelyszimeringek vannak bent , 1:45 keverék lehet bent kb!
És repsol motor olaj van bent