Naa végre jó a moci? Amugy te merrefelé laksz? Nem tudsz velünk jönni motorozni? Nem lenne rosz egy bandát összehozni! Bár már kilógok a sorból a Rieju-mmal:D Nekem meg rezó kéne de baromira....:(
Szia!
Ez az új dob ami a képen van? Igazándiból nem kéne változnia a menettulajdonságnak , mert csak hangot tompít! A rezó ami meghatározza a motor karakterét.
Mióta sikerült megcsinálnom a kipufogómat azóta elég jól megy a motorom. A gyári végdobom nem igazán tetszik olyan egyszerű, de most vettem egy végdobot (aluminium) és arra gondoltam, hogy felteszem. A két kupufogó között nincs külsőleg különbség a méreteik megegyeznek, csak az a baj, hogy a belső méret, a belső luk nem ugyan az. A régi dobomnak a belső átmenő mérete
18- mm, az új dobnak 23- mm. Ha felteszem akkor kevesebb lesz majd a fojtás. Pedig most marha jól megy a motorom. Szerinted?
szar ügy.. azért kérdeztem, mert sógorom most vett egx mbk boostert, és ilyesmi karbi van rajta mint ez, csak 12-es. És el volt állítva mint állat... beállítottam , de nem az igazi 70valahányas fúvóka van benne sportszűrő és rezós arrów tuningkipu!
Nem baromkodom nekem ez így bőven jó ide oda mászkálni, ha pedig tényleg motorozni szeretnék majd a jövőben valamikor akkor 2t- 250 nél lejjebb nem adom az tuti. Alatta nekem minden motor kicsinek bizonyult.
12ezer a top hajtókar hozzá... a rendőrnek meg a vázszám számít az meg 50-es és bekaphatja! ha elküld kpm-re akkor meg visszarakod a másik blokkot , szám úgysincs rajta!
Ez az új dob ami a képen van? Igazándiból nem kéne változnia a menettulajdonságnak , mert csak hangot tompít! A rezó ami meghatározza a motor karakterét.
Mióta sikerült megcsinálnom a kipufogómat azóta elég jól megy a motorom. A gyári végdobom nem igazán tetszik olyan egyszerű, de most vettem egy végdobot (aluminium) és arra gondoltam, hogy felteszem. A két kupufogó között nincs külsőleg különbség a méreteik megegyeznek, csak az a baj, hogy a belső méret, a belső luk nem ugyan az. A régi dobomnak a belső átmenő mérete
18- mm, az új dobnak 23- mm. Ha felteszem akkor kevesebb lesz majd a fojtás. Pedig most marha jól megy a motorom. Szerinted?
belinkeltem eladó kereket !