Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem baj jövőhéten motorozunk
NyertemxD
Remélem nem fogok annyit egész életemben motorra költeni mint te . . .
Ez nagy duma volt!
Jah ne viccelj már:) nem vagyok az a fajta, külömben is sokkal több blokkom volt mint neked valaha is leszXD
azért meg ne sértődj
Phaaaaj de mocsok vagy
rieju...
Naa végre jó a moci? Amugy te merrefelé laksz? Nem tudsz velünk jönni motorozni? Nem lenne rosz egy bandát összehozni! Bár már kilógok a sorból a Rieju-mmal:D Nekem meg rezó kéne de baromira....:(
Szia!
Ez az új dob ami a képen van? Igazándiból nem kéne változnia a menettulajdonságnak , mert csak hangot tompít! A rezó ami meghatározza a motor karakterét.
Szia ajax79.

Mióta sikerült megcsinálnom a kipufogómat azóta elég jól megy a motorom. A gyári végdobom nem igazán tetszik olyan egyszerű, de most vettem egy végdobot (aluminium) és arra gondoltam, hogy felteszem. A két kupufogó között nincs külsőleg különbség a méreteik megegyeznek, csak az a baj, hogy a belső méret, a belső luk nem ugyan az. A régi dobomnak a belső átmenő mérete
18- mm, az új dobnak 23- mm. Ha felteszem akkor kevesebb lesz majd a fojtás. Pedig most marha jól megy a motorom. Szerinted?
Az előző oldalon
belinkeltem eladó kereket !
Van valainek eladó RX hátsó kereke?
Már vágom, az egyik ismerősömnek is ilyen b&w- van.
robesz! Olyan mint a yamaha bws , csak ezt franciák gyártják
Milyen motor, robogó? Nekem pofára a malaguti f12- es tetszik.
szar ügy.. azért kérdeztem, mert sógorom most vett egx mbk boostert, és ilyesmi karbi van rajta mint ez, csak 12-es. És el volt állítva mint állat... beállítottam , de nem az igazi 70valahányas fúvóka van benne sportszűrő és rezós arrów tuningkipu!
Igen
tehát akkor csak a fúvókával tudsz a benzinmennyiségen variálni?
Igen a benzinhez tudsz adni még egy kis levegőt, egy külön levegő csatornán keresztül. Vagy valami ilyesmi.
Nem baromkodom nekem ez így bőven jó ide oda mászkálni, ha pedig tényleg motorozni szeretnék majd a jövőben valamikor akkor 2t- 250 nél lejjebb nem adom az tuti. Alatta nekem minden motor kicsinek bizonyult.
De azzal a benzin mennyiséget állítod a levegőhöz , vagy a levegő mennyiséget a benzinhez?
12ezer a top hajtókar hozzá... a rendőrnek meg a vázszám számít az meg 50-es és bekaphatja! ha elküld kpm-re akkor meg visszarakod a másik blokkot , szám úgysincs rajta!
MINDENT! Dehogy, azzal állítod a benzin levegő keveréket, a másik meg az alapjárat. (mint a simsonnál)