vegyél bele hajtókart és góóóó azzal menne igazán , és nem kajálna többet sokkal , ha be lenne állítva rendesen ! nekem 3.5 és 6 liter között eszik használattól függően...
az 50-es is be tudta verni az 5litert és 3.5 alatt az se evett! 6000rpm alatt nem ment, mert elkezdett lassulni mint állat! nagyobb hengerrel meg elmentem terepen 3000rpm-el is!
A kipufogóval én is sokat szenvedtem.
Nekem azzal a régi rendszerrel ment csak jól, amelyiknek a rezó oldala meg van lapítva és benne van, h aprilia. Rájöttem arra, hogy a két kipufogó között mi la különbség. A két könyök más, átmérő meg az íve is.
elméletileg egy folytott rendszerhez képest nagyobb végsebességet enged! vagy tuningolt gépnél lehet vele azt a sávot meghatározni, ahol leadja a max teljesítményt. amit állt. nagyobb fordulaton ad, mint a gyári...
Tudod én ezzel az 5 sebességes blokkal és ezzel a hengerrel vettem a motoromat, csak a hajtókar beadta az unalmast. z4 től vettem egy fasza 50 es 6 sebsséges blokot. Képet küldtem
Jól hangzik repsol69@freemail.hu oda írd majd meg kérlek mi az elképzelésed cserébe, vagy árban! Azt nem tudjátok kipuval mit lehet tuningolni? Vissza kéne vennem Zz4-től az első rendszerem az kuuva jó volt és marha szépen pöfögött! A karbiról is kérlek küldj képet ha van igy nagyhírtelen!
Hát... a tuning engem nem érdekel, ilyen benzin árak mellet és a rendőrök se buzizznak velem. A henger jó, 80 DR nem vállas , gyűrűk is jók, kompresszió is van benne, a dugónak a tetejébn van egy két picike pötty. A karbim is megvan még 17 es aszem Küldök róla képet az frreeméledre ha megadod a címed.
Hmmm az nagyon sok:D Amugy lehet még idén meglesz a tuningszett ugy fest elmegy az egyik bringám bár kevesebbért mint szerettem volna de fedezi a szetett:)
az 50-es is be tudta verni az 5litert és 3.5 alatt az se evett! 6000rpm alatt nem ment, mert elkezdett lassulni mint állat! nagyobb hengerrel meg elmentem terepen 3000rpm-el is!
Nekem azzal a régi rendszerrel ment csak jól, amelyiknek a rezó oldala meg van lapítva és benne van, h aprilia. Rájöttem arra, hogy a két kipufogó között mi la különbség. A két könyök más, átmérő meg az íve is.
Ha érdekel nekem van egy 80- as hengerszettem.
Csere is érdekel valamire.
http://www.kepesmotor.hu/felni...