Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hajtókar is drága, szerelni sincs kedvem, meg állandóan bunkóznak a rendőrök.
az első képen , a karbin a légszűrő felöli csavarral mit lehet állítani?
vegyél bele hajtókart és góóóó azzal menne igazán , és nem kajálna többet sokkal , ha be lenne állítva rendesen ! nekem 3.5 és 6 liter között eszik használattól függően...
az 50-es is be tudta verni az 5litert és 3.5 alatt az se evett! 6000rpm alatt nem ment, mert elkezdett lassulni mint állat! nagyobb hengerrel meg elmentem terepen 3000rpm-el is!
A kipufogóval én is sokat szenvedtem.
Nekem azzal a régi rendszerrel ment csak jól, amelyiknek a rezó oldala meg van lapítva és benne van, h aprilia. Rájöttem arra, hogy a két kipufogó között mi la különbség. A két könyök más, átmérő meg az íve is.
elméletileg egy folytott rendszerhez képest nagyobb végsebességet enged! vagy tuningolt gépnél lehet vele azt a sávot meghatározni, ahol leadja a max teljesítményt. amit állt. nagyobb fordulaton ad, mint a gyári...
Tudod én ezzel az 5 sebességes blokkal és ezzel a hengerrel vettem a motoromat, csak a hajtókar beadta az unalmast. z4 től vettem egy fasza 50 es 6 sebsséges blokot. Képet küldtem
az nem tuning lenne, hanem öngyilkosság....
Jól hangzik repsol69@freemail.hu oda írd majd meg kérlek mi az elképzelésed cserébe, vagy árban! Azt nem tudjátok kipuval mit lehet tuningolni? Vissza kéne vennem Zz4-től az első rendszerem az kuuva jó volt és marha szépen pöfögött! A karbiról is kérlek küldj képet ha van igy nagyhírtelen!
Az lenne számomra a tuning, ha az rx vázamba beépítenék egy 250- cr blokkot!
Hát... a tuning engem nem érdekel, ilyen benzin árak mellet és a rendőrök se buzizznak velem. A henger jó, 80 DR nem vállas , gyűrűk is jók, kompresszió is van benne, a dugónak a tetejébn van egy két picike pötty. A karbim is megvan még 17 es aszem Küldök róla képet az frreeméledre ha megadod a címed.
eladod a motorod erejének "kulcsát"?
Csere mire? És amugy mien szett? Mennyire használt? Ha jól tudom van még karbid is rá, ha kp akkor mennyit kérnél érte? Dugó mien állapotban van?
Milyen tuningra gondoltál?
Ha érdekel nekem van egy 80- as hengerszettem.
Csere is érdekel valamire.
Mlg meglesem meik a legjobb ár/érték arányban és az lesz, még nem tudom!
Márka ? Vagy ami jön, amikor összejön a lóvé?
Komplett:)xD Hajtókar, tűgörgők, csapágyak, hengerszett, karbi, és kipu
vki kereket keresett...
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Milyen szett?
Hmmm az nagyon sok:D Amugy lehet még idén meglesz a tuningszett ugy fest elmegy az egyik bringám bár kevesebbért mint szerettem volna de fedezi a szetett:)
Már csak 1 hét...!
Gyanúúúús:) De inkább csináltasd már meg a bringád aztán gó hasítani:)
biztos bugázott... , vagy mész a pénzel megvenni és haza már pénz és motor nélkül mész . . .
Amugy szép de olcsónak tűnik nekem!
nem pici láttam ma 1 ilyet...