Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13000ft ennyiért nem kapsz csonkal membránnal.ha kiszámolod bontott membrán 2000ft és kb 3000ft egy ilyen csonk.úgyhogy ez nem sok érte.
mennyi az az ár amiért megválnál a karbitól?
nekem a 70-es 4-4.5-el elment.de 115 volt a vége.
hát nem tom mert azt mondta a szerelő bácsi hogy ez minimum alsó felső tügörgő és eléggé szól :((((((((((((((
érdekelne a karbi ezzel egy 80-as rx kb emnnyit fogyaszt?
eladó rx 80 jó állapotban
ha valakit érdekel az írjon
továbbá keresek karburátort olyat ami rácsúszik a szívócsonkra
és hátsókerék vagy sm szett
Huh sajna ezt nem tudom minek a csöve!:( Nem automataszivatós? Akkor alapjárat?:) Vagy lehet retkes az alapjárati fúvóka nézzétek meg! Rieju tökéletes, jó a fogas is hozzá jól húz, jó a vége is! De a rezo belül azért el van törve hogy dögöljön meg:DDD Délután vagy egy kis tekerésre?:)
amire a fekete cső lóg rá ,afekete cső a különolaj.
Mitöl van az hogy ha teljesen visszatolom a szivatót akkor kevesel és leáll és ha 1 picit rajta hagyom akkor jó az alapjárat ...?
Hétvégén most a 06704575000-ás számon tudsz csak elérni benhagytam a másik telóm! Így én sem tudom a számod!
helló,köszi, elöl és hátul is változtatni kéne,de nem értem,mert a motor húz,van benn erő,de nem akarja emelni
Jujujj de csunyán beszélsz:) Amugy ja, de ez is azt támasztja alá hogy városi bringa volt, kicsit később megtudjuk mennyire is nagy neki! De gyanítom ezzel is megy és megrendelem az újjat!
a 14 kibaszott nagy...
Elől 14 hátsót nem tudom nem néztem még, nem vettem az az apriliára kellet volna de így nem köll, illetve majd holnap meglátjuk:D
mekkora lánckerekek vannak rajta?
Vettél vmit a nagyvasból?
Olaj teljesen új mivel a blokk szét volt robbantva:)
Víz szintén ugyan ebből okokból:)
A spray még várat magára:D

Közbe az jöhet hogy valamiért nem megy rendesen, kipörögni kipörög rendesen, váltó nagyon jó lett hangja szép a blokknak, de még nem tudom hogy teljesít:)
Már kettőt is vehetnél . . .
Üdv! Hogy ne jöjjön közbe semmi:
1. olaj elenörzés (váltó )
2. vízszivattyú keringet-e?
3. levegőszűrő olajzása ( hogy ne haljon be 2-3 óra alatt)
Hali,

Baromi szép, de ez nekem drága;) Bár amennyit költöttem rájuk most simán meg tudnám venne!:D
Jupyyyyy, összerakva.... váltóval volt kisseb probléma még a sajátja is javítható lett de hamár volt új így persze cseréltem:) Nem állítom hogy egyszerű volt összepakolni a váltót!:D Azért okozott 1-2 meglepetést, ezek közül a gázos a tank volt a kipu le volt törve a konzoljáról műanyag gyorskötözővel volt odafogatva:D beleért a tankba az meg szétolvadt alul..... de megoldottam ezt is:) Ma már beindul 3dik rugásra 1ső összerakástól számítva.. azóta 1sőre uton még nem teszteltem mert 10 perce lett kész! már csak 1-2 apróság van hátra ebből ami a legnagyobb fejtörés: a henger és a leömlőcső közt sztem kéne lennie egy tömítéssnek ezt elhagytam szerelés közben és nem találom:S Erre kell még megoldás és gyakorlatilag készen van! A gépet Zz4-től "vettem" amint azt tudjátok a rejtett hibákról nem tudhatott! Teljesen korrekt volt ha valaki gondolkodik üzleteljen e vele, mindenképp! Megbízható és nagyon rendes, ha alkatrész kell keressétek! Ajax holnap ride, ha nem jön közbe valami nagy gáz próbaúton!
rakj rá 12-eset attól biztos kerékre áll, ha nem akkor ott valami problem van ( nem feltétlen a motorral)
sziasztok, milyen áttétel kéne,hogy egykerékre álljon,a motor erős,de mégse akarja,most 13-54 es van rajta,honda hm
helló,van egy motom ha érdekel
Összesen 14110 Ft de a láncspray-t leszámolva csak 12000 Ft lett volna kb. Most a lánccal együtt megcsináltam pár dolgot a motoron még és iszonyat jó lett. A régi lánc már egy rakás sz*r volt és fogta a motort ez meg egy álom ahhoz képest, a nagyobb áttétellel sokkal de sokkal jobbat megy!
adj egy e-mail címet és akkor ott megbeszéljük
Mennyibe fájt?