Huh sajna ezt nem tudom minek a csöve!:( Nem automataszivatós? Akkor alapjárat?:) Vagy lehet retkes az alapjárati fúvóka nézzétek meg! Rieju tökéletes, jó a fogas is hozzá jól húz, jó a vége is! De a rezo belül azért el van törve hogy dögöljön meg:DDD Délután vagy egy kis tekerésre?:)
amire a fekete cső lóg rá ,afekete cső a különolaj.
Mitöl van az hogy ha teljesen visszatolom a szivatót akkor kevesel és leáll és ha 1 picit rajta hagyom akkor jó az alapjárat ...?
Jujujj de csunyán beszélsz:) Amugy ja, de ez is azt támasztja alá hogy városi bringa volt, kicsit később megtudjuk mennyire is nagy neki! De gyanítom ezzel is megy és megrendelem az újjat!
Olaj teljesen új mivel a blokk szét volt robbantva:)
Víz szintén ugyan ebből okokból:)
A spray még várat magára:D
Közbe az jöhet hogy valamiért nem megy rendesen, kipörögni kipörög rendesen, váltó nagyon jó lett hangja szép a blokknak, de még nem tudom hogy teljesít:)
Jupyyyyy, összerakva.... váltóval volt kisseb probléma még a sajátja is javítható lett de hamár volt új így persze cseréltem:) Nem állítom hogy egyszerű volt összepakolni a váltót!:D Azért okozott 1-2 meglepetést, ezek közül a gázos a tank volt a kipu le volt törve a konzoljáról műanyag gyorskötözővel volt odafogatva:D beleért a tankba az meg szétolvadt alul..... de megoldottam ezt is:) Ma már beindul 3dik rugásra 1ső összerakástól számítva.. azóta 1sőre uton még nem teszteltem mert 10 perce lett kész! már csak 1-2 apróság van hátra ebből ami a legnagyobb fejtörés: a henger és a leömlőcső közt sztem kéne lennie egy tömítéssnek ezt elhagytam szerelés közben és nem találom:S Erre kell még megoldás és gyakorlatilag készen van! A gépet Zz4-től "vettem" amint azt tudjátok a rejtett hibákról nem tudhatott! Teljesen korrekt volt ha valaki gondolkodik üzleteljen e vele, mindenképp! Megbízható és nagyon rendes, ha alkatrész kell keressétek! Ajax holnap ride, ha nem jön közbe valami nagy gáz próbaúton!
Összesen 14110 Ft de a láncspray-t leszámolva csak 12000 Ft lett volna kb. Most a lánccal együtt megcsináltam pár dolgot a motoron még és iszonyat jó lett. A régi lánc már egy rakás sz*r volt és fogta a motort ez meg egy álom ahhoz képest, a nagyobb áttétellel sokkal de sokkal jobbat megy!
ha valakit érdekel az írjon
továbbá keresek karburátort olyat ami rácsúszik a szívócsonkra
és hátsókerék vagy sm szett
Mitöl van az hogy ha teljesen visszatolom a szivatót akkor kevesel és leáll és ha 1 picit rajta hagyom akkor jó az alapjárat ...?
Vettél vmit a nagyvasból?
Víz szintén ugyan ebből okokból:)
A spray még várat magára:D
Közbe az jöhet hogy valamiért nem megy rendesen, kipörögni kipörög rendesen, váltó nagyon jó lett hangja szép a blokknak, de még nem tudom hogy teljesít:)
1. olaj elenörzés (váltó )
2. vízszivattyú keringet-e?
3. levegőszűrő olajzása ( hogy ne haljon be 2-3 óra alatt)
Baromi szép, de ez nekem drága;) Bár amennyit költöttem rájuk most simán meg tudnám venne!:D