Bármien emelkedőn:D De 100% hogy sok neki hátul a tárcsa! Hatalmas nagy elől is 12es ezzel a hátsóval nem mén! De erő van benne csak átrakom a másik hátsómat és meg van oldva! Hallod Slik gumival felmentem párszor:D Nem kicsit kellet dolgozni hogy ne csusszak ki állandóan! Jah nekem sincsen láncfeszítőm ez igy gázos, majd nézni kell rá vmit! Most egyébként is adódott egy kis technikai malőr, blokk már kinnvan:D Váltó megszorult idióta picsa voltam nem néztem meg és nem volt benne olaj!:( De holnap reggel megoldom! Van még 1 váltóm is ha kellene! Egyébként nagyon jól ment nem volt vele gond! Kb 3 órát nyúztam, asszem siktolatyús karbija van, legalábbis nem suberes! Nem lesz ez rosz, egyáltelán nem!
ezzel az áttétellel gyakorlatilag eléggé nem jó! 1-esbe lefullad sokszor,ha elindulok,(lamellák cserélve)ha meglököm a lábammal akkor elindul, 2-3-4 esbe fél gáz felett elkezd huzni, az alatt csak kinlódik!Simsonom volt eddig,ugyhogy minden segítséget köszönök előre is! Ja meg a másik hogy apám lehagy simán a simsonjával... Azért gondoltam,meg a szerelő is mondta hogy áttétet kéne változtatni, mert maga a motor nem csörög nem zörög jó állapotban van! Az erőt hiányolom, nekem nem lényeg hogy gyorsan menjen, nekem elég az 50-is
Hali repsol69nh! Neked az RV blokkoson mennyi volt a fogaskerék áttétel, elől-hátul? Hétfőn akarom megrendelni! Nem várhat tovább, mert a régin ugrik a lánc ha odahuzom, meg a fogaskerék áttétel szerintem, meg a szerelő szerint is kicsi! Hátul 42 fog elöl 14 fog! Köszi a választ!
Általában ezeket a gyújtásokat rakják az ilyen kínai robogókra és kquadokra. Külön van a gyújtótrafó és külön van a cdi- de már láttam olyat is amiben ez egybe volt. zz4- nek szerintem van hozzá alkatrésze, orozoli2002@yahoo.com
Előre kissebb hétra nagyobb kell !
Ha tesztelő lennél 1 motorgyárban , akkor soha nem lenne sorozatgyártásra érett 1se mert mindíg tudnál hibát előidézni rajta
Elől nekem 11es hátul nem tudom pontosan holnapra megnézem neked! Amikor a 13es volt elől nagyon szenvedett szegény! Nem akart kaparni:DD
előre pedig ezt: http://italmondo.hu/index.php?...
Remélem evvel az áttétellel jó lesz! Na meg veszek egy 415-ös iris láncot hozzá!
Kiforogja a sebességeket rendesen?
Jól gyorsul, de nem megy végre sokat vagy végre jó és lassan gyorsul?