Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
A balhátsó ido megvan még és ha igen akkor mennyiért adnád?
ohh yeahh :) 13/51.
Üdv
a 35*47*9,5 es szimeging teleszkópba jó lehet?
Köszi, én is úgy érzem:) Tetszik a gép, bár nem annyire igényes mint az apriliák illesztések, műanyag minőség etc... de jól néz ki! Ajax hétvégén ride! Ez nem feltételes mód:)
Gratulálok hozzá! :))) Ezzel már szerencsés leszel! ! !
Szefa, meg és nagyon fájintos! Végre egy bringa amin megvan minden! Hallod levettem a gyújtás deklit...... ilyet még nem láttam... egy szem por sem volt benne:DDDDDD Tömítések 100% osak voltak! Maga a moci is tetszetős erre már érdemes lesz költeni, ami nagyon nagyon tetszik hogy minden megvan! Szal nem hiányoznak kis apróbb szarok, elemei mind megvannak! Festés olyan amilyen de simán válalható inkább csak közelről zavaró, hibái vannak de apróságok simán javíthatók mint pl a kipuvég tartó konzolja le van törve, kb 2 perc CO-val! A blokk amint már írtam gyönyörű állapotban van, már szét van kapva:D Eljutottam a váltóig csak épp nem igazán látom a hibát még.. a kuplung oldalt még nem szedtem le nem volt már erőm olnap folytköv! Aztán remélem holnap már ride-olható a gépsárkány:D
Na. . .! Megjött az 'új' vas? :)
jobb oldalt a kipufogónál lévő 1998 as
e-mailba írj már ha esteleg tudsz valamit : rago0905@freemail.hu
Holnap hozza Zz4 a Rieju-t aztán majd meglátjuk:) Végülis igy tudtunk megegyezni a Cagiva marad egyenlőre, remélem holnap jó hírekkel tudok jelentkezni! Hétvégén Motorozás ha mást nem ecsémtől elkérem a ktm-et!:) Gyere ki ugrabugrálunk kicsit:)
Eladó egy alig használt 26-os dellorto karburátor csonkal nyitott membránnal.((csak egyben eladó)légszűrő már nincs meg)
minarelli am & minarelli rv blokkra 70-es 80-as hengerekhez nagyon ajánlom

ár:13000ft
tel:06209103659
Én is remélem,hogy bejön :)
Biznisz hogy áll?
de ha az f.dani13@freemail.hu ra küldöd őket akk ott tudunk beszélni
egy képet és egy árat kérhetek és megbesz
Nah az zsír, lagalább nektek bejön a motorvásárlás....:) Ebben az esetben iszonyat jó áron vettétek! Gratula
aprilia rx.hez van hátsó kerekem komplett gyujtáselektronikám bal hátsó és sárvdő idom karburátor kormány ( ha valakit valami érdekel az írjon)
nekem van egy hátsó idomom
Szia! Megvettük a boostert! Arrow rezó+dob, minden patent rajta! Elég jól ment a 3 éve benne lévő benzinnel! Kanyarban odahúztam neki a gázt és már csapta is ki a seggét. . :))))
Én is remélem . . . Sok sikert hozzá!
köszönöm hátha sikerrel járok
Eladó!

Zsír új kerekek, új gumikkal,, tárcsákkal, lánckerékkel.
motorban még nem volt

100/80 R17, 130/80 R17

50 ezer ft/szett

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
Hi 12-51 es áttételhez milyen láncot ajánlatos venni?
Helo hátsó srávédő idom megvan még?
Helo!
Nem tud vki rx 50 hez hátsó sárvédő idomot?
meik oldalidom kéne? és mikori évjáratra?
Csak nehogy megint bukta legyen. . .! Az a baj,hogy te amit vesztesz a réven nem nyered vissza a vámon. . . Sőőt