nem gondolnám ennyire túl. Ha folyna is a vized akkor sem hiszem hogy nem vennéd észre hogy baj van, motorgyengülés, esetleg füstölés.. szóval szeritem ha nem vagy buta nő ezzel nem tudod tönkretenni.. ez a véleményem!
Szia!
Azt értem, hogy be tudok építeni kétféle vízhőfokmérőt is. Jeladóval és egy visszajelző lámpával (ha már forr a víz)
Meg vannak az analóg a műszeresek ami már mutatja a víz hőfokát.
Azért az aprilia ennyire gagyi lenne, hogy kifelejtette ebből a motorból és ha elfolyik a vizem, vagy nem nyit ki a termosztátom?
Az a drót amiről beszélsz... az az önindítóé.
Tudod az aprilia csinált egy kábelköteget és azt tette mind a két, esetleg több motorba. Vagyis az rx- be és a tuaregek-be egyforma a kábelköteg, csak a tuareg önindítós.
Az az önindítónak, pontosabban annak a relének a kábele ami behúzza az önindítót mikor a kapcsolót benyomod. Ja én meg kerestem a vízhőfokmérőnek a kábeleit meg a visszajelző lámpát és sehol sem találtam.
Nimród! A henger fölé lóg két vezeték , csatlakozóval a végén! Az 1ik kék , a másik sárga-piros. Te vagy az elektromos zseni, minek lehet a vezetéke , netán a hőfokvisszajelzőnek?
Nincs vízhőfokmérő (forráspontmérő) gyárilag beépítve az rx- nek?
De gagyi.
Ha véletlenül nem nyit ki a termosztát és forr a víz, akkor honnan tudjam azt, hogy meg kéne állnom mert megfőzöm a mocit.
A találka nagyon jó lenne csak messze vagyunk egymástól, legalábbis motorral.
sziasztok árúba bocsájtom szeretett motorom több leírást tóla itt találtok az ár alkuképes csere supermoto-ra http://www.kepesmotor.hu/april...
vagy msn en is kereshettek : Siscom01@hotmail.hu
Szia! A vízhőfok visszajelzőt hiába is keresed, mert az nincs! Illetve ha raksz rá, akkor lesz rajta. . . Repsol-ét kéne lecsekkolnom, mert neki van hőfokvisszajelző lámpa a riejun! Engem is idegesít, hogy nem tudom ,hogy hol jár a hőmérséklet! A találkozó , hát igen. . . Vmikor össze kéne jönni és egymás mellé állítani a paripákat!
Váóóóó... készen van a gép! Jó erős és megy mint az állat?
Mennyit megy végre? Az áttételen a fogaskerekeken változtattál?
Nagyon sokat fogyaszt?
Ja a múltkor jó lett volna dumálni erről, arról, de olyan gyorsra és érdekesre sikerült a találka. A vízhőfok, hogy is van? Melyik a vízhőfok visszajelzője az rx- nek? Ha jól tudom akkor van egy piros visszajelző lámpa ez az olaj, van a nyíl az az index, van a N a neutral az az üres. De melyik a vízhőfok és ,hogy működik.
Üdv na megtudtam h gyáriliag nikacil os
de 1x volt a táboriban dugocserén azt viszont nem tudom hüvelyezték e ezt csak ugy tudom kideríteni h szétszedem? vagy pl :mágnest odateszem oldalához ?
Készen van. Tesztelni voltam előszőr kicsit pipa lettem mert az első 5 percben dadogott de kihuzattam és már jól veszi a lapot, minden probléma megszűnt nem folyik az olaj, nem folyik a víz, nem folyok a benzin, és nem füstöl orbaszájba, egyedül amit sajnálok hogy a kuplungot elálítottam de majd holnap belövöm, jah és az üres jelzőm állandóan világit azt meg kell majd néznem!
valaki tud ajánlani egy 50ccm henger szettet ? am6 hoz? (40 körül)
mindegy h nicasil vagy vas
Azt értem, hogy be tudok építeni kétféle vízhőfokmérőt is. Jeladóval és egy visszajelző lámpával (ha már forr a víz)
Meg vannak az analóg a műszeresek ami már mutatja a víz hőfokát.
Azért az aprilia ennyire gagyi lenne, hogy kifelejtette ebből a motorból és ha elfolyik a vizem, vagy nem nyit ki a termosztátom?
Az a drót amiről beszélsz... az az önindítóé.
Tudod az aprilia csinált egy kábelköteget és azt tette mind a két, esetleg több motorba. Vagyis az rx- be és a tuaregek-be egyforma a kábelköteg, csak a tuareg önindítós.
Az az önindítónak, pontosabban annak a relének a kábele ami behúzza az önindítót mikor a kapcsolót benyomod. Ja én meg kerestem a vízhőfokmérőnek a kábeleit meg a visszajelző lámpát és sehol sem találtam.
De gagyi.
Ha véletlenül nem nyit ki a termosztát és forr a víz, akkor honnan tudjam azt, hogy meg kéne állnom mert megfőzöm a mocit.
A találka nagyon jó lenne csak messze vagyunk egymástól, legalábbis motorral.
http://www.kepesmotor.hu/april...
vagy msn en is kereshettek : Siscom01@hotmail.hu
Váóóóó... készen van a gép! Jó erős és megy mint az állat?
Mennyit megy végre? Az áttételen a fogaskerekeken változtattál?
Nagyon sokat fogyaszt?
Ja a múltkor jó lett volna dumálni erről, arról, de olyan gyorsra és érdekesre sikerült a találka. A vízhőfok, hogy is van? Melyik a vízhőfok visszajelzője az rx- nek? Ha jól tudom akkor van egy piros visszajelző lámpa ez az olaj, van a nyíl az az index, van a N a neutral az az üres. De melyik a vízhőfok és ,hogy működik.
de 1x volt a táboriban dugocserén azt viszont nem tudom hüvelyezték e ezt csak ugy tudom kideríteni h szétszedem? vagy pl :mágnest odateszem oldalához ?
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
egyébként 1 jóféle dugo mibe kerül? am6 ba(olyan ami nem tescos bowsli ami tényleg birja és mi a márkája?