Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megtudja valaki mondani hogy ha bemelgszik a motorom
mért gyengül el egy kicsit?
rieju mrx 50-es motorrol van szó
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni h zz4 szokott ide feljárni vagy valami email címet tudtok adni? Mert beszart a főtengelyem, neki hátha van.
Késő bánat, eb gondolat. . :d
Sziasztok! Jó állapotú főtengelyt vennék am6-os blokkba! Nincs valakinek eladó?
Akkor olcsón is gyorsan megúsztad...:) De miért nem szedted te le a hengert oszt csekkoltad? Mondjuk igy szívhatsz a bejáratással:DDD
Szia,

Ajax mondott pár nevet akit fel kéne hívnod! Illetve akinek biztos hogy van 3db is az Zz4 Alias Oroszi Zoli! Onnan tudom hogy most adtam neki 3at:DDD telefonszáma: 06304351769, telefonon keresd mert nagyon elfoglalt emilt nem nagyon néz! Eladni meg igazából itt tudod az apróba de felrakhatod még használt-ra is illetve racingbazar-ra!
helo a végdob gyári volt rajt csak átlett kicsit variálva
a rezora techno volt irva (ezt nem ismerem)
Megvan a diagnózis! A dugó kolompolt benne! ! Azt mondta a szerelő, hogy a főtengő/ hajtókar tökéletes állapotú!
Szia a kipufogó gyári vót rajta?
helo itt van felni(különben enyém volt a motor)
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Hali segítsetek nekem hogy hol tudok hátsó kereket venni ehez a motorhoz és hol tudom a legkönnyebben eladni az egész gépet
Szia! Igen ez az új dob. Azt fogom csinálni, h a régi kipufogómnak felhasználom azt a csövét ami oda kell és így nem kell szétvágnom az új végdobomat. aztán próba.
Nagyon helyes!:)))
Képzeld! Már a szerelőnél van a moci ! Hívott ma , hogy nem hozták a kocsit, amit kellett volna fényeznie a héten és így csere történt! Tehát a motoromat csinálja ezen a héten! JEEEEE Úgyhogy optimális esetben már hétvégén motorozhatunk!
bontóóó!
aprilia rx-hez vennéj középsztendert. Tök m1 mennyire szarul néz ki csak úgy álljon ahogy kell.
xar ügy
Jah:( Jó oldalra jön ki de teljesen máshogy kanyarog:(
másfelé kanyarodik a cső mint kéne?
ÁÁÁ nem rossz, de nem j az enyémhez:(((((((((( Pedig ocsó is, lehet meg kéne próbálni
jah emlékszem...
nézd mit találtam neked: http://www.kepesmotor.hu/offro...
Nem írtam? A motor eredeti tulaja okosba megoldotta a letört kipufogó tartó konzolt:D Műanyaggyorskötözővel odafogatta:D és emiatt kiégette a kipu a tankot az alján, ezzel szittam kicsit mert minden műanyagot amit rápróbáltam oldotta a benzin, aztán kaptam az infót Zolitól és megoldódott:)
ereszt?
Hmm jövő hét... jah megrendeltem az új tankot, hatalmas mákom van Zz4 több szempontból is jó csákó:) Adott egy számot Rieju-ka bont és mindene van mindig és igencsak olcsónak tűnik a tank mindenestűl 4e forint szerintem nem sok, nem is gondolkodtam egy percig sem:D
mikor...? hova...? minek...? és különbeni s mindig egyel többet mondok mint te...