Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól gondolod, deeee itt a csavar erre már lenne kedvem áldozni! És meg is érné! Ha nem is idén de jövőre rááldozom azt a 60-70 ezret!
Gondolom 50-es henger van rajta! Így kép alapján. . .
Hát sokmindent, de van egy cagiva primája is zolinak az is kellene nekem! Adom az rx-et a robogót és még sok sok apróságot, mint pl auto alkatrészek, nekem útban van ő meg el tudja adni! Beszéltem ma vele telefonon nem zárkózik el az ötlettől!
Mind 2őben igazad van nem véletlen olcsóbb, de Mina am6os blokk van abban is, szerintem te tudod a legjobban hogy nekem az rx-el nincsen valahogy szerencsém:) Most megpróbáljuk ezt, de mondom teljesen jól néz ki.. alkatrész kb annyi mint az rx-hez. Majd meglátjuk! Ha ez sem jön össze hitelre veszek egy újjab valamit, de még nem biztos hogy Aprilia..:)
Mit áldozol be érte?
Amúgy spanyol tudtommal! És szerintem gyengébb minőségü az rx-nél! ! !
Jah, mert ez a lehetőség adódott.. nem rosz az sem, a blokk ugyan az (ugyan az a szar:D) És ez legalább szép nem hiányzik semmi és minden müxik... Csekkold zz4-nél a motorok alatt.
És ez most hogy jött. . . ?!
Rieju?
Addig nem adom fel amig nem lesz motorkám, ami még müködik is......
Yep, hallod apafej én rendesen kivagyok:(( Ha minden jól megy Zz4-el boltolok megint, remélem összejön.... 2004-es rieju rr 50 csak hogy ne szakadjak el teljesen az olaszoktól:D
Netán jó híred is van. . :) ?
Vagy már az érvágáshoz készülődsz!? ;)
Kicsit visszább 5533-as hozzászólás, két bontós...
Szia,

Hát rettentő rossz hírem van, nagyon nehé szerezni és ha valakinek akad véletlen arany árban adja mert tudja hogy hiánycikk:( Én 2 db rx-re is kerestem folyamatosan telefonálgattam..... Minden esetre sok sikert neked és amit Ajax szokott írni bontó próbáld meg!
Sziasztok a segítségeteket kérném ! Aprilia rx 50 motoromról motorostalálkozón elhagítam az oladidomot Valaki nem tud eladót vagy valami bontó címet ahol lehetne próbálkozni ?Előre is köszönöm
igen és oylat nem találtam amiért érdemes lett volna pénzt adni
Ok
köszönöm az infót.
Ők bontanak rx-eket. Nicasilozás állítólag drága dolog ,de nem tudom mennyi huf!
szacsomotor
06302692998, Kukoda Attila
06304906559
Ha valaki tudna segiteni
am 6 blokk csapágyak méretei?
köszi
Nem tok 1 bontót se :S
meg lenne 1 kérdésem.
Valki hallotmár gyári henger ujra nikacil ozásárol?
ha igen akor megnyibe kerül és hol csinálnak ilyet?
Bontósokat próbáltad már?
Hőlégfúvóval valamennyire helyreállítható én is azzal csináltam!
nekem rx-hez kéne szívócsonk
középsztender
és gázbóvden
pls segítsetek
Üdv
Rx 50 hez keresek légszűrőházfedelet mert elvan derformálódva valaki nem tud véletlen 1 et?
1999-2000 modell.
sürgős lenne
Az meg hogy sikerült? Kezdem azt hinni , hogy peches ember vagy...