Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Van az eredeti (ducatti) minarelli gyújtása és van a (kinai) genericé.
A ducatti gyujtását nem tudod összekötni a generic gyujtásával, vagyis a generic gyujtáshoz kel egy másik (a hozzávaló) cdi- gyujtótrafó. A legegyszerűbb ha felteszel egy ducatti gyujtást.
Repsolt kérdezd meg neki van rv blokkja, mert nem hiszem hogy az am áttétel jó rá...
Én is most értem haza a melóbol...
Milyen áttétel van rajta?
most hoztad haza?
Jóóó reggelt,

Motor megvan, elcseréltem, hááááááát motorikusan tényleg baba 1 "hibája" van üresben csörög egy picit a berugó, de ez egyenlőre semmit nem befolyásol! Viszont kicsit undorító esztétikai állapotban van, hátsó kerék elég szar sok küllő törött és hatalmas 8as van benne! Fékkar, kuplingkar törött, igaz van másik deee.....

Na mindegy nem bántam még meg

Jah és az áttételt variálni köll nem gyorsul valami jól de végre jót mehet!
Császtok aprilia rx 50 2008-asra kéne sx 50 felni tárcsával.
Sziasztok! A gyári méreteket nem tudom, de most van pénzem, lánc és fogaskerékcserére! A motor 93-as! Én 11/46-os áttételre gondoltam, remélem ez jó lesz!
Üdv . Tud e valaki okosat mondani? Ducati alaplapot (3 szín :piros fehér zöld) cserélném valami újabb kínaira .Ezek színe nem passzol .Hogyan kössem be? Köszi
jah...!
nem árt neki mert minden szennyeződést megfog
semmi nem megy a karbiba!
Ezen a gyári van az csak nem tömődik el?!:D
Délután az tuti, reggel megyek a gépért utánna hazahoz átnézeget és du megyek! Illetve sztem kijönnek még páran robogóval:DDDD Idióták én mondtam nekik hogy dobják ki!:D Szóval ha ráérsz délután akkor kinn leszek, de másoknak nem elérhető?:( Nem lenne rosz egy társaságot összedobni!
jah és légszűrősprayt vegyél mindenképp mert ezzel is úgy jársz. . .
csak azért mert kéne melóznom ami minimum fél nap!
azért kérdezem, hogy mikor fogsz kimenni előreláthatólag ...
Ha már tudom hogy mien a motor! Hívlak majd időben! Sztem én egész nap kinn leszek:D Viszek még+ba egy tank benzint:D
holnap mikor?
Nah holnap ki van rajta egy kis terepézes?:D Ajax, és én megyünk akinek van kedve csatlakozni, jöjjön:) Célterület: Ferihegyi repülőtér mögött ez a 17ker és ecser között van kb! Írjatok ha jönnétek!

ui.: Drukkoljatok hogy ne hiába menjek Kecskemétre
én vissza raktam a gyári szűrőt és halott volt a motor! ilyesmivel ami a képen van meg megy mint az állat...
hát akkor nem megy jól...
ilyesmi van nekem csak valami 2500ft-os, nem pollini
Szia!

Most pedig marha jól megy a motorom csak nincs benne erő.
A motorban semmi erő...
Szia! A megoldás sztem, hogy:
-rakd vissza az előző kipufogót
-próbálj rátenni szivacsos sportlégszűrőt, ami elméletileg elviszi az 1-el nagyobb fúvókát!
Szia ajax79.

Már marha sokat szenvedek a motorommal, és már elegem is van belőle. Most ott tartok, hogy nagyon megbízhatóan megy a motor, ki is forog rendesen, csak menni nem igazán akar. A motorja pörög rendesen de olyan mintha nem menne, vagyis nem húzna, mintha nem lenne benne erő. A gyújtáson is próbáltam állítani és a főfúvókával is variáltam, de semmi... Viszont ha beteszem a motorom 1- be és megtolom egy picit hátrafelé akkor egyből beindul és hátrafelé megy. Ez akkor szokott előfordulni ha a gyújtás nagyon holtpontra van állítva, már adtam neki előgyújtást is de de még mindig beindul hátrafelé. A motorom jól megy csak marha gyenge mióta az új kipufogót használom.
Akkor feszíts a bowdenen még...