Köszi az éreklődést, nem még nem borultam fejre! Sajnos kicsit sok volt a meló a motorral! Mármint inkább csak a váltójával szíttam, mire összeraktam.... Amugy a blokk tényleg baba állaoptban van, csakrohadjak meg hogy nem néztem meg az olajat mielőtt meghajtottam, késő bánat eb gondolat! Végre ma sikerült megegyeznem ZZ4-el tehát leszegy komplett nagyon nagyon baba blokkom,pluszez megmarad ebbe meg kellene 3 db fogaskerék tehát ez blokk is jó! Igy jobban merem majd nyúzni! :) De itt jön a feketeleves:(((( Ma fék légtelenítés: a ki...szot légtelenítőcsavar jól be volt ragadva én téptem neki egyszercsak recs lecsúszott a kezem és meg a kuuuva jó fém fékcsövet is kinyírtam:S Gyakorlatilag új fék kell előre:(( Nem hiszem el komolyan ennyire nem való nekem motor?:D
13/51-es áttételhez milyen láncot vegyek? 420- és 126 csaposat ugye?( ezzel csak az a bajom hogy ez nem erősített mint a 9000 Ft-os az pedig 134 csapos.. azt rálehet rakni az rx-re ?) Nagyvas-on néztem a cuccokat.
Most készülök venni motort.
Tanácsot szeretnék kérni ez ügyben.
Találtam az expresszen egy motort 140 ezer az irányár. Aprilia Rs50 ADATLAP
Vételár: 140.000 Ft
Ár (EUR): 524 EUR
Évjárat: 1995
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal
Futott km: 23.000 km
Kivitel: Gyorsasági/sport
Állapot: Normál
Üzemanyag: Benzin
Munkaütem: 2
Hengerűrtartalom: 50 cm³
Hengerek száma: 1
Teljesítmény: 9 kW, 12 LE
Szállítható szem. száma: 1 fő
Szín: Fekete
Hátsó gumi kopott és karcolások és kisebb sérülések vannak rajta azt írta az eladó.
Szerintetek megéri megvenni?
Remélem nem haláloztál el a "crosspályán"!
gondolom még mindig a 12-es karbi van fent neked.
Milyen karbira gondoltál?
Van egy Dellortó 17 es kompletten 8 ért.
Képet tudok küldeni.
sürgős lenne írjatok és megeggyezünk
azt vettem észre h kis fordulaton 1500-2000 nem olda a kuplung csak ilyen 3000-4000 res fordulaton ez miért van?
Most készülök venni motort.
Tanácsot szeretnék kérni ez ügyben.
Találtam az expresszen egy motort 140 ezer az irányár. Aprilia Rs50 ADATLAP
Vételár: 140.000 Ft
Ár (EUR): 524 EUR
Évjárat: 1995
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal
Futott km: 23.000 km
Kivitel: Gyorsasági/sport
Állapot: Normál
Üzemanyag: Benzin
Munkaütem: 2
Hengerűrtartalom: 50 cm³
Hengerek száma: 1
Teljesítmény: 9 kW, 12 LE
Szállítható szem. száma: 1 fő
Szín: Fekete
Hátsó gumi kopott és karcolások és kisebb sérülések vannak rajta azt írta az eladó.
Szerintetek megéri megvenni?
A segítséget előre is köszönöm!
Volt már ilyen...
sokan voltatok kinnt?