Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most a vátló összerakásánal nagyon jól jött a kézikönyved:) Hatalmas thx még1szer:)
Köszi az éreklődést, nem még nem borultam fejre! Sajnos kicsit sok volt a meló a motorral! Mármint inkább csak a váltójával szíttam, mire összeraktam.... Amugy a blokk tényleg baba állaoptban van, csakrohadjak meg hogy nem néztem meg az olajat mielőtt meghajtottam, késő bánat eb gondolat! Végre ma sikerült megegyeznem ZZ4-el tehát leszegy komplett nagyon nagyon baba blokkom,pluszez megmarad ebbe meg kellene 3 db fogaskerék tehát ez blokk is jó! Igy jobban merem majd nyúzni! :) De itt jön a feketeleves:(((( Ma fék légtelenítés: a ki...szot légtelenítőcsavar jól be volt ragadva én téptem neki egyszercsak recs lecsúszott a kezem és meg a kuuuva jó fém fékcsövet is kinyírtam:S Gyakorlatilag új fék kell előre:(( Nem hiszem el komolyan ennyire nem való nekem motor?:D
Mivan veled!?
Remélem nem haláloztál el a "crosspályán"!
Szia! miért nem teszed fel te?
gondolom még mindig a 12-es karbi van fent neked.
Képek.
akk kérnék egy képet
13/51-es áttételhez milyen láncot vegyek? 420- és 126 csaposat ugye?( ezzel csak az a bajom hogy ez nem erősített mint a 9000 Ft-os az pedig 134 csapos.. azt rálehet rakni az rx-re ?) Nagyvas-on néztem a cuccokat.
Szia!

Milyen karbira gondoltál?
Van egy Dellortó 17 es kompletten 8 ért.
Képet tudok küldeni.
Nincs valakinek eldadó karburátorja aprilia rx-hez?
sürgős lenne írjatok és megeggyezünk
nincs ,csak rx hez
Próbálj feszíteni a bowdenen!
ÜDv
azt vettem észre h kis fordulaton 1500-2000 nem olda a kuplung csak ilyen 3000-4000 res fordulaton ez miért van?
igen drága de hol lehet olcsóbban megkapni?
Sziasztok

Most készülök venni motort.
Tanácsot szeretnék kérni ez ügyben.
Találtam az expresszen egy motort 140 ezer az irányár. Aprilia Rs50 ADATLAP
Vételár: 140.000 Ft
Ár (EUR): 524 EUR
Évjárat: 1995
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal
Futott km: 23.000 km
Kivitel: Gyorsasági/sport
Állapot: Normál
Üzemanyag: Benzin

Munkaütem: 2
Hengerűrtartalom: 50 cm³
Hengerek száma: 1
Teljesítmény: 9 kW, 12 LE
Szállítható szem. száma: 1 fő
Szín: Fekete

Hátsó gumi kopott és karcolások és kisebb sérülések vannak rajta azt írta az eladó.
Szerintetek megéri megvenni?

A segítséget előre is köszönöm!
Miért beszélsz feltételes módban?:DDD
Csak nehogy a kihívásból----szíhívás legyen!
Volt már ilyen...
Nem kell olyan ami tökéletes hol van benne a kihívás?:D
csak ez működik...
Biza pont olyan mint amit nekem felajánlottak a robeszért!
Ja-ja király! 600-as vót?
Pesti úton talákoztunk és kihívtam :D Ilyen egyszerű volt, király vok mi?:) Jóó gép az Xt kell nekem cserélem tuti:)
azt meg hogy csináltad?
Voltunk páran felszedtem utközben 1 csávót 600as XTvel:)

sokan voltatok kinnt?