Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valami fejlemény. . .?
van valami chat-es címed ( msn facebook ) ahol tudunk beszélni ( és akkor megbeszéljük h mit küldjek érte
oké!

holnap postázom.
Remélem fog majd működni mert soha nem használtam.
Porgányi Gergő
Ma már nem, de holnap feladom. Milyen nevet írjak a csomagra?
8942 csatár rákóczi utca 16 (mikorra várhatom a karbi érkezését?
igen így
csak a hátsó
és akkor most elküldöd ingyen aztán én meg majd küldök valamit ? v hogy gondoltad
Ha kell akkor add meg a címed és küldöm a karbit, aztán majd kitalálunk valamit. A kopott fékbetétből megvan az első és a hátsó is?
rx-hez semmim nincs pár kopott láncon meg fékbetéten kívül
Nem tudom mit is adhatnál érte.
Hát... a telefonok nem igazán érdekelnek, nem vagyok egy nagy telefonos. erre a karbira gondoltál? Ha kell akkor add meg a címed és postázom, aztán majd kitalálunk valamit. Rx- hez van valami alkatrészed? Vagy találj ki valamit. Mit tudom én. a karbira nincs szükségem, lehet, hogy nem is üzemel.
Szia! Tehát akkor olyan 3-400 kilóméterre kapta be a fél litert!
Szerintem, ha olyan 800 km alatt fogyaszt 1l olajat, az normális! Vki írta dt fórumon, hogy alapon 1:75 ös keveréket ad , max-on pedig 1:33-at adagol a pumpa! Viszonyítási alapnak, az én stihl kaszám 1:50-el üzemel!
igazából mire godoltál érte ( mert nekem olyan telefonjaim vannak amik vagy jók vagy nem ) w200i w300i
de írd meg h mire gondoltál cserébe
Sziasztok!
Egyenlőre nem teszem fel mert elegem van az egészből, abból, hogy nem akar rendesen menni a motorom. Először a kipufogómat kellene helyrehozni aztán jöhet a többi. Megmértem a keveréket és úgy néz ki, hogy 15- liter benzinhez 5- deci olajat kevert az olajszivattyú. Szerinted az úgy jó?

repsol69nh
Örülök, hogy segíthettem...
Szia!
Mért nem ezzel kezdted! Már tudom, hogy melyikre gondolsz. SHA14
Olyan karbim is van hiánytalanul, de nem tudom, hogy üzemelhet-e.
Szóval ha felteszed akkor derül ki, hogy jó vagy nem.
Ha kell akkor oda adom, pénzt nem is kérek érte csak adj érte valamit.
szevasztok én egy kis segítséget szeretnék kérni van egy 1999 es rx-em vettem bele egy 2003-as blokkot és nem jó az elektrónikám az új blokkhoz valaki nemtudja hol lehetne kapni hozzá jó áron
Zz4-nek szokott lenni használt!
nem találok sehol sajna
Veszel hozzá gumi szívócsonkot. . .
KÉne nekem egy aprilia rx karburátor ( írjatok PLS)
az a baj hogy az rx-re ez nem jó mert nekem olyan kéne ami rácsúszik a csonkra ( a tiéden a szívocsonk csúszik a karbira)
Fék: Szacsomotor , Kukoda Attila
Komplett blokkot ad a régi rxemért, nekem eltűnik a "roncs" és lesz egy komplett blokkom ami ahogy megjön holnap paszintom be a gépbe! De amugy a vicc hogy nem a gányolás miatt b..ok rá mindig hanem iszonyat sok balszerencse!:SS BUTTTTTTTON:) Kurva féket honnan szerzek még nem tudom:( Addig marad csak hátsó, csak azzal meg nem merek útra menni!
Mielött vmit is csinálsz a motoron elötte gondolj arra , hogy elfogom törni-baszni-rontani, és lehet emiatt nem fogod...
Most mit vettél zz4-töl? Button nyert...
A gyári 12/51 a nagyvas szerint! Nemtom mennyi a tűréshatár, tehát ha 1-el nagyobb lánckereket veszel a gyári méretü lánchoz, nem lesz-e rövid a lánc?! Régi dt-50re vettünk mz láncot (assszem 420-as az is) az hosszabb volt jóval! Kismértük a hosszúsádot,l a bütyköt ami tartja flex-el leszedtük , és a a "zárószemmel" összeraktuk! Csak nagyon kell figyelni hogy a szem azon része kell hogy megmaradjon , ami a zárószemmel passzol!