akkor tudom megmondani ha megméred nekem hogy mekkora a juktávolsága a felfogatáson a membránnak a két legtávolabbi ponton
szóval átlóban a két csavar helyét mérd meg ahol felvan csavarozva a hengerre
hát igen de sajnos nagyon rossz állapotban van a hátsó lánckerék épp hogy nem forog meg rajta a lánc, az elsőt még nem láttam, de gondolom az se lehet jobb, ugyhogy komplett első hátsó fogaskerék+ lánc csere szükséges!
ha az első lánckerékkel variálsz akkor olcsóbban kijössz!
Elöl 1 fog modositás hátul háromnak felel meg!
Tehát ha hátul három foggal kissebbet/nagyobbat veszel az uaz mint ha ha elöl 1-el változtatnál!
SZIasztok van eladó tuning karbisom 50 es 80 as géphez 24 es....dellorto 6000 ft
30 605 6883
azért van szétszedve mert így látod hogy nincs összerohadva a belselye....minden megvan hozzá---fuvókák tű stb-szivatórésze..komplett karbis...
Sziasztok
nemrég vettem egy 2006-os sx 50-et érdeklődnék tudja-e valaki hogy mi a 17.5 dellorto karbi helyes beállítása tű állása fúvókák mérete mert olyan gondom van vele hogy szívatót ráhúzva lefullad mintha elfogyna a benzin és hidegen melegen mindig szívató nélkül indul ,úgy tudom ez sem jó minden segítséget előre köszönök
Szia! Igen a csúnya rezonátorral jól menet a motor de azt nem nagyon akarom feltenni, esetleg csak igaéglenesen mert marha szar el áll, nem illeszkedik a helyére, és össze vissza van már hegesztve meg horpadva. Valamit ki kell találnom. Valahonnan kell vennem fizukor egy frankó rezonátort.
A_RX_50.html
ezt a motort vetted meg?
szóval átlóban a két csavar helyét mérd meg ahol felvan csavarozva a hengerre
a szívócsonk pedig az van amivel volt a mocin
Elöl 1 fog modositás hátul háromnak felel meg!
Tehát ha hátul három foggal kissebbet/nagyobbat veszel az uaz mint ha ha elöl 1-el változtatnál!
Szerintetek ezt is rá tudnám tenni? Úgylátom a méretek ugyanazok csak ez 46 fogú, ami most rajta van az 42
30 605 6883
azért van szétszedve mert így látod hogy nincs összerohadva a belselye....minden megvan hozzá---fuvókák tű stb-szivatórésze..komplett karbis...
http://italmondo.hu/index.php?...
nekem ez a fogaskerék van az rx-emen! pedig ez nem rx-hez való!
nemrég vettem egy 2006-os sx 50-et érdeklődnék tudja-e valaki hogy mi a 17.5 dellorto karbi helyes beállítása tű állása fúvókák mérete mert olyan gondom van vele hogy szívatót ráhúzva lefullad mintha elfogyna a benzin és hidegen melegen mindig szívató nélkül indul ,úgy tudom ez sem jó minden segítséget előre köszönök