Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kinek szurkolsz f1-ben?
oké
Tolórajt a legnagyobb:)
Jelen pillanatban azt is la...om, most örülök hogy végre lehet vele bohóckodni!:) 4 körül hívlak!
csak ne essen ez a köcsög
jah látom! pont próbáltuk kint a dt-t és a telóm bennt volt! Dt 50 mx : kuplungot kellett basztatni , de jó lett! Viszont a berugóban vmi felakadt, mert visszahúz csak nem forgat semmit! Eddig forgatott de nem húzott vissza... ezért érdemes volt szétszedni nahde tolásra pöpec
Erre pont most válaszoltam:)
Nah vééégre simán felment a falon 2esbe erőlködés nélkül!:) EZt is megértem:) A kipu tökéletes lett megrövidítettem mindent rajta 2cm-el frankón mintha gyári lenne! És jobb lett mint a szétesés előtt, végre megvan hol fújt ki! Szal nem is bánom hogy széthullot! Van egyéb problémám is de végre sokkal jobban gurul! Végre nem jó 70km/h de ha lenne neki még sebesség tuti menne 3asba 11rpm-nél még bőven menne de hát nincs tovább:D Hívtalak, azt akartam hogy forma1 után megyek ki estig bohóckodni ha van kedved és ráérsz szólj!

Délután motorozás?
Nagy hiba:)
a véget meg sztem hegeszd meg azt gó...
Hát nem nagyon van alkatrészem, mert amit bontóban vettem az vagy hiánypótlás, vagy teljesen használhatatlan alkatrész helyére ment...
A szépséges gianelli végem!:( No sebaj van már ötletem máris megyek le aztán meglátjuk milesz! Tényleg amugy semmi alkatrészed nincsen pluszban?
Melyik része ment szét?
Na ezt most inkább haggyuk! Most jött el az ideje hogy eldöntsem hogy akarok még erre a szarra költeni vagy inkább dobjam ki! Most épp a szépséges kipufogó hullot szét! 3 körül kezdett nem esni haha mondom gyors próba......... ezek után mára biztosan feladtam!:S Madj holnap új nap új remények!:)
bocs ez most sajna hamar elkelt---:( neharagudj...
oké
pont most írt egy srác emilre hogy megvenné.........
úgyhogy bocs..
elkelt
és a felfogatási ponton kívül még mi miatt nem passzolhat?
de attől még nemfogod tudni hogy jó e rá a 24 es-----------
phbg 19
megnéztem
a betük azt jelzik hogy mennyire nyitott és hogy mennyire karburálható...a számok pedig logikusan az átmérőt jelzik..
a phbn-ben nem vagyok biztos