Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No megvolt, fogjuk rá:D Hűtő csöpög(ott ahol irtam hogy a gyík előző gazdája kivágta) 1es nincs ez nagyobb baj:( illetve van de ahogy berakod ki-be dobálja sebességből, van másik meg lehet csak nincsen jól összerakva de akkor is megint meg kell bontani! Nincs töltésem, rendesen kell fixálni a km óra spirált! De rengeteg elektromos dolgot visszakötöttem ma amiknek örülök és büszke vagyok magamra:D Már majdnem tökéletes az elektromos rendszer, és ne tudjátok meg hogy nézett ki! Még az olaj visszajelzője is müxik, azt nem értem miért nincsen ezeket hőfok mutató illetve benzintszint mérő! De 1 szó mint 100 ma már tudtam élvezni is a motorozást csak lámpánal 2esbe indulni kicsit gázos! Hatalmas élmény felálva közlekedni imádom:D Miért van az hogy 10ktől piros a furdmérő és akkor még bőőőőven van ereje? Mondjuk még nem forgattam ki teljesen mivel új a dugó! De bele bele csusztam a 10be!
Na drukkoljatok, most megyek ki vele! :) Kiváncsi vagyok mi fog most be...ni:)
Szia a címem: nimrod79@freemail.hu
helo
hát megprobáltuk 80-as fuvokával evvel is ugyanugy megy
de legalább kevesebbet fogyaszt vele
a kipufogo jó 50-80ccm-ig rx-re jobb oldali
küldj egy emailt és küldök képet
Szia!
Na mi van a motoroddal, sikerült valamit csinálni?
Sajnos nem tudom a kipufogómat megcsinálni, sehogy nem akar összejönni, de láttam, hogy van egy kipufogód eladó.
Mennyibe kerül, esetleg tudnál valamit mondani róla?
50- es motorhoz kellene.
Neked írtam az elöbb, csak repsolnak-nak sikerült
Csak az új blokk nem eredeti minarelli, hanem kínai "klón" blokk lesz valószinüleg (CPI,GENERIC...)! abban pedig az alkatrészek minősége erősen kérdőjeles, legalábbis ezt olvastam vhol róla! Sportmotoron is hirdetnek asszem 47000-ért új blokkot! de ha leveszem belőle a szállítási költséget és a profitot, akkor olyan 20000ft környéki előállítási költségnek kell kijönnie! Abból a pénzböl normális minőségi hengerszettet nem kapsz, SZERINTEM!
Nimród79-nek generik blokkja van úgy rémlik, esetleg a tapasztalatokról tőle lehet érdeklődni...
No majd meglátom mi lessz a blokkal egyenlőre kissé csörög de hajtom-
Hali,

Huh terminátor, kb egy cipőben járunk, neked talán könnyebb dolgod lesz mert am6hoz több az alkatrész! HA minden igaz nekem nemsokára készen lesz! Azt hogy mennyi pénz az csak akkor derül ki ha pontosan tudod mibaja! Főtengely 12k körül van, csapágy ha valami jobbat akarsz 6k/db szimeringszett 3k tömítésszett 2-3k a váltót paszolom! De én a helyedben megfontolnám az új blokk kérdését! 40-50 ezer között elvileg vadonat újjat lehet kapni és abban tuti minden jó és nagyon sokáig elmegy! Ha felújítgatod a tied nem biztos hogy sokkal olcsóbban jösz ki! Viszont ha csak tűgörgő akkor természetesen nagyon olcsó simán elképzelhető hogy nem jó minőségűt kapott és azért szól! Ha meg így vetted akkor lehet nem mondtak igazat és nem is annyira új az a tűgőrgő!:) Mindenképpen megfontolandó eyg hónoltatás és persze dugószett csere! Szétkell kapni és megkéne tudni mi lehet pontosan a baja!
Ahhoz hogy üzembiztosan menjen, csak az ék, elvileg már műszakilag nem kell máshoz nyúlni, persze ha nem jön közbe valami, most legalább 1 tank benzint elpöfögtetek itthon, ventiláltor a hűtő elé fel az álványra és had menjen:) Utánna már csak a külseje! És még mindig maradt 40 ezrem a felújításra! Szóval most bódottág van, de azért persze még közbejöhetnek dolgok!
Nincs valakinek eladó hátsó felnije egy 1998-as aprilia rx-hez?
Helló igaz hogy rieju de ide irok mert A a spanyol csodának nincs topic.Ugye am 6 blokk..nos kellemes csalódás /rr 2007es/ 70 es dr hengerrel,rövid áttétellel-jót gyorsúl.Ami a kérdés a felújitás mi pénz ?Amit rossznak/tippelek / főtengely vagy csapágy bár tűgörgő hangja van pedig a tűgörgőbe kb 500 km van,ill a kuplung szól.
Aki belefogott a felújitásba irhatna .
Köüszi
Mi van még hátra biztosan?
Sztem is, amit láttam mind az volt, nade egyenlőre ez a projekt félre, rx halad egyre több kijavítani való kipipálva, most épp a főtengely ékje tört ketté:D A nagy gyújtásállítgatás közben!:) De ez nem tétel, reggel megyek oszt veszek!
Sztem ezek rv blokkosak és öninditósak, legalábbis amit én néztem
Az a minimum!:) De kérdés hogy mien blokk megy bele, meghogy megvan e minden a blokkon kívül mert pl kipu-t sem látok rajta! Ebbe szeretnék belerakni egy AM6ost ha az nem mén bele akkor passzolom!
Hali,

Érdekelne a megoldás:))))
Nem rossz! Anno én is nézegettem ilyet. De legalább egy 10-est alkudj le :)
Ha direkt szűrőd van akkor annak nagyobb fúvóka kell, próbálj meg egy jó nagyot 120 ast, aztán meglátod. Viszont ha a gyári légszűrőt használnád akkor abban nagyobb lenne a vákuum és ezért elég lenne neki a kisebb főfüvi is, mivel nagyobb vakummal több benzint szív be a moci.
kmóra spirálra van egy kb 600ft-os megoldás és tükéletesen működik
Azt hiszem megveszem ezt is: http://www.kepesmotor.hu/april... De ez még csak kósza gondolat:)
Köfiii:) Hát jól látod:D De ebben rengeteg a beállítás kérdés, szerencsére most célegyenesben érzem magam, igazából már működőképes, csak karbit kell belőni, a hátsólámpát kell bekötni, hegeszteni kell neki hátulját, beszerezni km spirált, váltót letesztelni mintha nem lenne 3as de ez nem tuti, de ha nem megy van másik működő, szal még mindig nem léptem át a 100at, mármint pénzben, aztán van még olajtartálybekötés, idomok, légszűrő, benzinszűrő, kb ennyi:D
Gratula! Akkor, már csak azt a pár tucat felmerülő hibát kell elhárítani. . . ;)
Jehaaaaaaaaaa

Működik az Apri, nem szált el semmi egy vezeték volt sérült! Na most már jár, de rengeteg még a beálítgatnivaló!:) De a lényeg hogy jár a motorja!:)