Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló !

Nincs valakinek eladó km csigája ?
Vagy hol tudnák venni ?
Na ez az a szint amit már nem hiszek el!:S Nem csapágyas hanem a vett blokkon nem volt lecsavarva a gyújtás és az egész kábelezést feltekerte a főtengelyre, ezért ált meg! Most kicseréltem de valami nem ok, mivel nincsen szikrám:( Na mindegy de legalább nem kellet szétrobbntani a blokkot!
helo állitottunk az alplapon jobbra de nem vettem észre semmi külömbséget.
a 21-es karbiban 90-es föfuvoka van nekem
nagy lehet neki ?

és van egy eladó gianelli rezom akit érdekel az
erre az emailre irhat :bohner94@citromail.hu
Nem a szépség számít hanem, hogy menjen rendesen...
Üdv mindenki!
Van egy eladó hengerszettem! 2008-as Derbi sendáról való, de jó az apriliákra is 2006-tól!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Még más is jó lehet Apriliára pl van CDI-m stb.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kérdezz nyugodtan!
Elérhetőségeim: igloditamas@citromail.hu
+3630431151
Szia!
Megkaptam a matricákat, köszönöm szépen!

Mi baja lehet a kipufogómnak?
A motoromon most a régi rezonátor van feltéve, ezzel marha jól megy a motor, olyan jó erős és csak úgy pakolom a sebességeket felfelé, de ez a rezonátor esztétikailag nagyon csúnya, össze vissza van hegesztve és horpadva. Viszont amit vettem egy másik rezonátort ami esztétikailag szép, de azzal a motor sokkal gyengébb és nem is megy felül, vagyis nagy fordulaton is gyenge.
A képeken lehet látni a minimális eltéréseket a könyöknél, de mi lehet a baja az új rezonátoromnak?
Szia!

Tegnap motoroztam egy nagyot. Most a motorom jól megy ki is forog rendesen de felül nem igazán akar menni, hiába forog ki mégis olyan erőtlen és gyenge, valahogy nincs a kipufogómnak fent hatásfoka. A régi kipufogóm meg csak fent ment (7000- felett) de alul semmit.
Nemtudja valaki hogy az Mx felnik hézagolás és egyéb átalakítás nélkül bele megy e az Rx be?
Nagyvas.hu-n keress rá tipus szerint és találsz...
Hali am 6 os blokkhoz keresnék kis lánckereket, igaz riejuba van de az mindegy:Hol lehet újat venni, vagy használt is érdekelne-
irjatok...
50-es végre olyan 75-80-at megy , 70-80-as meg 95 -110 et
Ahhhh de várom már azt a pillanatot:D
Amugy tényleg ennyit számit? Ha igen akkor végképp nem bánom a 80ast
Ha gondolod vmikor egymás mellé állítjuk a két gépet és akkor kiderül hogy van-e más különbség :)
Szerintem amit újként árulnak az nem olasz blokk, hanem kínai generic,cpi stb
Na meg az csak 50 cm3 a 80 hoz képest hervasztó! Ahova a 80 felmegy simán, oda 50-essel csak álmodozni lehet
Nem akartam kínozni mivel bejáratós lenne vagy mifene:D Nameg annyira nem vagyok bátor:D Idővel:) Csak legyen már 1 nyavadt motorom:SSS Most épp azon gondolkodtam el ne vegyek e egy vadonat új AM6os blokkot, a felfogatási pontokon kívül mi lehet még a hiba szerinted? Egyenlőre csak kósza gondolat
a 80-as hengerszett mondjuk újonnan elég húzós árban van! Ferihegyen megmásztad vele a dombot ?
Namármost egyáltalán nem voltál hibás! Te csak segítettél, személyesen sem derült volna ki, mert kívűlről teljesen ok volt, szépen mozgott, drágának nem volt drága, ha azt veszem 30ért vettem 80as hengerszettet, meg rengeteg blokk alkatrészt:D Kb a mérleg úgy néz ki ha én újítom fel a sajátom hengert buziztatni kellet volna mindenképp, dugószett, hajtókar+hajtókar csere merthogy ahoz gép kell, na ez sem jött volna ki 30nál kevesebbért, és akkor még nincsen 80as polini hengerszettem, 2 dugóval 2 hajtókarral, szal meg is bántam meg nem is, ha a héten sikerül megcsinálnom akkor nem bántam meg! De már annyira szeretném betörni a parípát:) jóóó bocsi Póni:)
Drágán vettél szar blokkot! Személyes átvétellel nem derült volna ki, hogy szar? Én is hibásnak érzem magam , mert én mutattam neked a hirdetést !
Jaja, de nem lenne az egész próblémás ha nem adott volna egy kompletten szar blokkot, nagyon nagyot hibáztam mikor nem a sajátját ujítottam fel, úgy nagyon olcsón meglett volna az egész:S Mindegy, de utálom szétbombázni a blokkot:SSS
Nyugalom a hosszú élet titka! Ha veszel 1 ránézésre patika motort, annak is hamar kiderülnek a hibái. De te egy eléggé lestrapált darabot vettél ,ami nem is túl fiatal. Boritékolható volt a szervízigénye+a
Sok macera az alkatrészbeszerzés körül! Ami blokkal tetéződött hogy a gyerek átbaszott. . . Kitartás én együtt érzek veled!
Sósav, ecet! De sikeres volt a műtét, a naggya kijött és nem lukadt ki! Hallod lebontottam a hengert meglessem mibaja, nem hiszem el, csapágyas a ki......szott főtengely! Ez az új blokk amiben állítólag új csapágy van! Nem érem el az embert, pedig szivesen megkérdezném miért...... Blokk szétbombáz, csapágy learőszakol, blokk össze! 6k megint ugrott! Kész kicsit elegem van! Nem adom fel, de fáradok már és persze türelmetlen vagyok:) Ma vettem indexrelét az legalább müxik! 1 probléma megoldva lesz helyette 2ő:S Ahhhhh Nade a Diomat életre keltettem, öcsém lerobbant vele, nem is értem hogy sikerült neki az a motor majdnem új és mégis:D De csak gyertya baja volt! Lehet elcserélrem egy quadra!
Miben áztatod?
Áztatom, lassan kezdem buzerálni ki belőle a dzsuszt:)
Reggel melóba indulás előtt szted lesz kedvem kereket cserélni?:D Nameg rádobok még kicsit és megvan egy másik moci:)