Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Defekjavító sprayt, hogyha belefújom azzal mennyit lehet elmenni?
Tehát a kérdésem az lenne, hogy tartósan lehet-e vele közlekedni?
Megint defektet kaptam!
Már a f@szom tele van a trehány, rosszindulatu emberekkel!
Most is egy 50-es szög , most is a hátsó kerék és gyanítom most is keresztben átszúrta a belső gumit!
akkor
keresgéltem azt is de nem találtam meg! DE allor az is megoldódott
Igen közben én is rájöttem hogy a tárcsafék konzolja maga a távtartó, bocsi hogy ugráltatalak!:S Ja és a gyújtáskapcsolo is javítva:) Huh reggel 8 óta csinálom de nagyon baba lesz!:) Legalábbis az én izlésemnek éppen megfelelő:)
Kukoda Attila, szacsómotor, őket kérdezd meg elérhetőség valahol itt a hozzászólások között.
Nekem van egy 80-as rx-em és sajnos a hátsó küllőim eltörtek ( tudna valaki nekem eladó hátsó kereket?)
a másik meg hogy egy SM szettet se lenne rossz beszereznem hozzá ha valakinek van eladó az pls írjon
baloldal, jobb,jobb a képek sorrendje. jobbon nekem a hátsófék maga a távtartó, vagyis abban van
Jóóóóó reggelt

Pls csekkold hogy van a távtartó megoldva!:) Kivánsi vagyok sikerül e mamár beindítani:)

Repi:)
Azt megköszönném mert nem értem hogy is volt:D
Holnap reggel megnézem! Mert nekem 1 rémlik...
helo az elö gyujtást az alaplap forditásával lehet állitani?
mindegy milyen irányban?
Jah hátsó kerék, tengelyre mind2 oldalra kellene távtartó ugye? Nekem csak 1 volt:SSSS most meg kereshetek még azt is valamit!:(
Köszi....:) Háááát ha minden rendben megy akkor vasárnap lehet már készen lesz! Ezen ügyködöm:)
Eddig zsír! Tetszenek a gumijaid !
Mikor várható a próbaút?
Én Mindenképp kiprobálnám a nagyobb fúvókához sportlégszűrőt rakni. Kipróbáltam én is, hogy a szivacsos sportlégszűrőt 20 centi hosszú 32mm belső átmérőjü csővel beletettem a gyári légszűrőházba. Mert már elviselhetetlen torokhangja van .
Így felül szar lett nagyon , alul meg eléggé. viszont mélyebb tompább hangja lett, de így szar ! várom én is a javaslatokat a megoldásra! Szerintem rakjál rá sport/direkt szűrőt és azzal is próbáld ki, légszűrőolajjal természetesen!
Nah szóval előtte utánna képek...... persze még koránt sincs kész!:D
Szia,

Hát ha rövid időn belül nem találok rá megfelelőt akkor marad a más motorról lopott idom, csak akkor meg lehet hegeszteni meg műanyagozni:(
Szia,

Na hát ezt jó lenne megtudni:S Ha nem marad más akkor lehet veszek rá valamit, és majd konzolt csinálok rá, csak ezt el akartam kerülni!:( Képek még ma!:)
Próbálj meg neki kevesebb benzint adni hátha az lehet a baja, esetleg több előgyújtás.
cseréld ki 10-11esre az első fogaskereket. amúgy meg mit akarsz 10ezernél tovább pörgetni? szét akarod hajtani?

kérdés: hidegebb időben nehezen indul, szinte csak betolásra, miért van ez? gyertya vatta új, szívató most lett megcsinálva..
Szia ajax79.

Na feltettem az üveggyapotos átmenődobot a hozzá tartozó rezóval, de nem igazán akar tőle kiforogni a motor. Alul kicsit nyomatékosabb, de nem húz olyan jól és felül egyáltalán nem lehet vele motorozni.
A másik a karbi kérdés. Nem értem... Mikor kicsi főfúvókát teszek bele akkor elég jól veszi a gázt jól is pörög, de ha elakarok vele indulni akkor befullad. Nagyobbal még mindig jól veszi a gázt, jól is pörög de valahogy nincs a motornak teljesítménye csak pörög és nem halad. Még nagyobb fúvókával a motor már nehezen veszi fel a gázt, fullad, nem forog ki, alul nyomatékosabb, ha pedig haladni szeretnék és húzom neki akkor nem megy olyan mintha valami visszafogná. Hogyan tudnám a karbit frankón beállítani?
Szia! Esetleg valami ilyesmi?
http://auto-motor.vatera.hu/al...