Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üzemmeleg állapotban állítsd be az alapjáratot.
Nekem is hidegen olyan 2000 körüli az alapjárat, melegen visszaesik 1500 körülre
hát álni még nem ált meg csak olyat csinált h beraktam 1 esbe és megált mert már 1600 helyet lement a fordulatszám 1000 re
és ha nagyon sokat mész akkor leáll , annyi alapjárat se marad?
Hát ha kopott a lánckerék és/vagy megnyúlt a lánc akkor igen!
Vagy pedig túl laza a lánc akkor is csattoghat pattoghat !
és minél többet megyek annál kevesebb lesz az alapjárat.
ezt arra értettem hmenetközbe kattan és viszaránt mert a kattanás hátulrol jön.
üresben semmi köze sincs a lánchoz
nem vettem észre
Lánc miatt ne mlehet ez?
De üresbe is csökken.
A kuplungbówdenen feszíts 1 kicsit és akkor jobban kiemel a kuplung és nem fog 1ben csökkenni az alapjárat.
Gázkarnál vagy a karburátorban nincs lekopva, vagy letörve valami?
Udv még 1 kérdés
Ma vettem észre h elkezd elmenni az alapjárat már olyna is volt h beraktam 1 esbe és kapásból lefulladt és folyamatosan csökken az alapjárat.
Holnap megyek feléd! A 17.ker-be a VI. utcába viszem a kocsit szerelőhöz aztán motorral haza. És ha még mindíg bírja a defektspray, akkor délután/este vissza érte mocival. Te már kipróbáltad a gépet?
Üdv
Van 1 aprilia rx 50 em (AM 6)
az a bajom vele h megyek és huzom a gázt visszaengedem kattan egyet és viszra ránt és után van csak motorfék mitől lehet?
Köszi a választ
Szia,

Szivacs méretű, sehol nem kaptam én legalábbis!:S 19es ha minden igaz, vettem 20ast az éppeg nagy, a belső átmérője 18.5, ebből még lejön a menet és igy kapom meg a 19et! Remélem nem tévedtem!
Nekem feszes a bowden, amint húzok a gázkaron , ez is húz az olajzón
Sziasztok meg tudná nekem valaki írni, hogy rx 50-es hez milyen méretű lendkeréklehúzó kell?
Hali,

Igen matt, nekem is nagy kedvenem a matt fekete:) Pirossal is disznó:) Én is várom a képeket:))
Sziasztok!

Nem olyan rég bekötöttem a külön olajazást a motoromon és azóta marha nehéz húzni a gázt. Ezzel lehet valamit csinálni?
A kicsi olajszivattyúnál a bovdent mennyire kell ráállítani, meg feszíteni? Alap helyzetben ha vissza van engedve a gáz akkor legyen egy kicsi holtjátéka a bovdennek? Vagy alap állásba nem olajoz, nem nyom a szivattyú?
Hát még én hogy várom hogy végre készen legyen... :D
várjuk a képeket...
Ez ilyen mattfekete nem? Én is ilyenre kezdtem el lefúni a kis AF1-emet. Nagyon jó dolgok tudnak kisülni ebből színből. Ha ez az... A lényeg h a mattfekete nagyon disznóul tud kinézni. Ráadásul én 2. színnek választottam hozzá egy szép pirosat... Majd ide is felteszem a képeket ha kész!
Ja, akkor értem haza! :)
ŐŐŐ! Hát nem tudom. Nincs ráírva semmi. Sztem lekopott vagy nemtom, egyelőre még nem tudom használni a motort, csak elindítottam vele.
Még nagyon nyers. Be kell állítani, feltölteni vízzel olajjal, stb. Szóval nagyon jól jöttek az alkatrészek. Mégegyszer nagyon köszönöm!
Szia!

Látom nem bírsz aludni még ilyenkor is netezel.
Nem kaptam meg de biztos majd hétfőn.
Sikerült valamit kezdened a karbival? Milyen főfúvókát tettél bele?