Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Királyság:) Akkor viszonylag jó megoldásnak tűnik
Hűtővel mit tudtál kezdeni?
Vagy smoto kerékgarnitúra és csak átdobod ha az kell ;)
Már 65 kilómétert megtettem a defektsprays gumival
Igen igen eltaláltad, nekem kell egy olyan is amit aszfalton is tudok nyuzni, mert erről le nem szedem ezeket a gumikat:))
Rx bontással kukoda Attila és szacsomotor foglalkozik náluk általában mindenféle alkatrészt be tudsz szerezni. Elérhetőségüket megtalálod itt a fórumon. . .
valakinek nincs esetleg rx 50 be eladó (jó állapotú) hűtője? 2007-es
Akkor inkább supermoto
Összehasonlítás:

Cross/Enduro = Downhill/Freeride/Dirt
Speed=Órszágúti tökéletesen igazad van unalmas, de valahogy mégis vonz:)
:) Főlleg a drágákba:D
Az utcai motorozás unalmas ( ezért mennek 150-200al az onboard vidiken) leszmítva amikor 1-2 szituban az életedért harcolsz.
Hát ja! Teljes mértékig 1et értek veled! Az már tök hétköznapi dolog h nem raknak indexet a mai autókba :)
Azért a speedtől messze van a maga 50 köbcentijével:) Természetesen nekem is a libling a terep!
Igen nagy dillema ez nálam:S Nem akarok meghalni más hibájából! De jó lenne kicsit veretni neki aszfalton is! A bubánat tudja mi legyen! Sajnos azt tudom hogy mekkora (szarok) vannak az utakon, egész nap ott közlekedem, és ha nem figyelnék mindenkire akkor már nagyon sok embert ölhettem volna meg:((((( És itt elnézést a kifejezésért de nem igazán tudom érzékeltetni azt hogy mennyire nem figyelnek egyesek, és hogy lehet nem mindenkinek kéne adni jogosítványt! 1szómint 100 sajnos tudom hogy a legtöbb esetben nem rajtam múlik:(
Nem az esetem a 'speed'motor! Isten őrízz!
Sztem rs-t ne mert utcán ha sokat mész még vki megöl! Akár véletlenül is! Én a terepre esküszöm ott csak te hibázhatsz! Én is betartottam a követési távot, lassan mentem és ha normális az út minősége simán megállok ...de nem volt
Hát mármajdnem vicces, de azért nem nevetlek ki! Mármint t eis akarsz RS-t?
Én is! Csak a kötelezőt ne emeljék nagyon fel! Mondjuk olyan fos az a kocsi hogy a vállammal meg a fejidommal leakbsztottam a lököse alsó részét és mégcsak meg se éreztem!
amugy azt akartam ebből kihozni hogy ha bele döglik is az RX-em de menni fog, működni fog rendesen, mert akarom!:D De akarok egy RS-t is, tetszik az igényessége az Aprilia-nak!
Hát amikor már megszokod a motort akkor ülj bringára . . . Elég megdöbbentő ;)
:((((( Hát sajnálom
Nekem semmi, mocinak index gumi része elrepedt pár karca fejidomon. Kanyarodtam jobbra a suzi után,kb 15km/hval és a suzis besatuzott hirtelen a keresztezni akaró bringás miatt. Én is satu de uthibát kerültem épp és utána az a fasza csúszós fehéres aszfalt. Na és mivel kanyarodtam fékeztem kicsusszan a moci alólam és nekicsúsztunk a kocsinak! Betétlap. . . Bla bla
Amúgy amig kinvoltunk vele tegnap kezdtem egyre jobban megkedvelni a motort is és az egész motorozás témát, ahogy egyre jobban ment a váltás tudtam figyelni már az élményre is és hát.... nem is értem eddig mit bohókodtam a bringákkal:D Baszus nem akarom mondani mennyit költöttem rá abból már szó szerint egy 0km-es RX is kijönne:SSSSSSSS
Auch:( Ma én is láttam egy majdnem crasht:S Nagy lett a kár?
Jah mentemvele 30km-t eddig . 1 kicsit már eresztett le, holnap megpróbálok fujni bele. Lebontottam ma 1 suzuki hátsó lökösét részlegesen