Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pfffffffffffffffffffffffffffff nem is kicsit, nem baj gyerekek jól szigetel a vízkő csináljátok csak:) Most próbálom ugy kiszedni hogy ne lukasszam ki a hűtőt! Na mizu a defktel?:D Bevált a spray?
Mi van vesekövet kapott a motorod?!
Miééééért miért kell sajnálni 200 forintot fagyálóra?
Kukoda Attila vagy szacsomotor! Náluk biztos van elérhetőségük itt a fórumon, keress utána! :)
hi! vennék apriliámhoz oldalsztendert! pls kíméljetek az italmondo-s linkektől.
Eladóvá vált Aprilia rx 50-es motorom. am6-os blokk.99-s évjáratú.most volt dugózva.első teleszkópok most voltak szimeringezve,hátsókerék csapágyak most voltak cserélve,új kuplung pálca. érdeklődni: sanyeessz@vipmail.hu

irányár 160000Ft.
Eladóvá vált Aprilia rx 50-es motorom. am6-os blokk.99-s évjáratú.most volt dugózva.első teleszkópok most voltak szimeringezve,hátsókerék csapágyak most voltak cserélve,új kuplung pálca. érdeklődni: sanyeessz@vipmail.hu

irányár 16000Ft.
Megyek csucsukálni! Holnap meg tesztelem a defektsprayt
Ezt még nézni is fájdalmas volt...
Nem is rosz de inkább így:)

http://youtu.be/1d1ae0M-5jw
Gondolom így!
Peeeersze hogy így:)) Bringával menne:) De ezen váltó van meg nehéz is:D
Lehet hát:DD De már hozzászoktam:)
gondolom így mentél te is
Holnap akkor lehet szerelgetni. . .
Akkor még javában uszodáztam
Hát 7 körül értem vissza
a tágulási tartály csövén kívül sztem mindegyik hűtéscsőben ugyanakkora nyomásnak kell lennie. Most este voltál motorozni?
Diagnózis, ami bemegy cső kemény volt(gondolom volt benne víz) ami kijön az meg puha!Csak ma már nem volt kdvem vele szórakozni! Várom hogy a henger, dugó visszahüljön!
a vízpumpát le tudod ellenőrizni: letekered a hűtősapkát és ha kavarog a víz a lamellák tetején akkor működik!
Jah én is a vízpumpát gyanusítom ő az elsőszámú vádlott, olojat meg rengeteget raktam bele! Füstölt is mint a franc, majdnem hazáig el is hozott az utólsó 200m kellet tolnom:D Multkor 5 Km előtte 3om
De motoroztam:D Robogóztam:DDDDDDD Na azzal kemény ott menni:D 20al és akkor is elég nehéz megülni:)
Nem működik a vízpumpa? Vagy miért szorult meg? Olajat milyen arányban keverted?
Ha még nem motoroztál homokban akkor eléggé meg tud tréfálni
Szia,

Hát kipróbáltam, deeee:D mindig van valami de..:) Na szóval tök jól ment, illetve 1esbe megugrik a lánc de mert el van kopva ez nem gond, tudtam róla:) Karbit állítgatni kell ez sem gond, nah és itt a de lényege:S felforraltam a vizet, és jól meg is szorult a dugó, most várom hüljön ki és reménykedem nem lett nagyobb baja! De nagyon jópofa volt kb 30Km-ert azért csapattam neki, kinn a reptérnél! Szóval ha kihül és szépen mozog újra akkor kitudunk menni portverni, ha nem és szerelni kell akkor nem:( Azért majdnem 2szer pofáraestem a homokban:DD