Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor teszteled holnap?
Megnéztem és tényleg nem ír csak láncot !
ha az rs-t nézem ott ír lánckereket is , elméletileg ugyanaz a blokk csak az "gyorsasági" motor!
Wáááá nem hiszitek el, van 1esem:DDD Sikerült végre összehoznom! Nade aki összerakta a blokkot az rohadjon el a pokol égető tüzén! Váltó echte szarul volt összrakva a kuplung detto, a 0ról építettem újra és lám müködik! Nem volt egyszerű de sikerült:) Jöhet a következő hiba:)) Najó ez volt a legnagyobb innen már könnyeb dolgom van! De végre van 1eeeeeeeeeeeees! Remélem nem örülök hiába holnap ki lesz rendesen próbálva jól meghajtom és ha nem esik szét akkor nyertem!
Hali

Nekeresd a motorszámot 2 RV blokkom van egyiken sincs és nincs lepolírozva róla! Nem értem én sem:) Most vetted a mocit? Akkor ugyan abban a cipőben járunk;) Én 45ért de szarabb állapotban! Sok sikert:) Ha tudok majd én is segítek! Ajax meg iszonyat segítőkész, ezen ne csodálkozz:) Meg Nimrod is nagyon sokat segített nekem!
Köszi szépen hogy ennyit segítesz!
Este pc-n megnézem neked! Nem nagyon van a blokkon szám. . .
És még annyit szeretnék kérdezni, hogy ennek az rv blokkosnak, hol lehet megnézni a blokkszámát? Seholse találom a blokkon!
lehet én vagyok a béna, de nem találtam csak láncot! ha netán tudnál adni egy linket ami odavisz a lánckerekekhez pont azt megköszönném!
Nem írja a lánckerekeket? Pedig nekem mx,rx,dt-is irta ! Ha nem írja sztem hívd fel és prospektusból megmondja neked. Hé.sze.péntek 12-18ig van ügyfélszolgálat!
1993-as az évjárat, de a nagyvas.hu-n, csak láncot találtam hozzá
Azt mondtad ,hogy a csúnya rezóval jól megy.
Ha megvan az évjárat akkor a nagyvas.hu -n tipus szerint meg tudod keresni a gyári lánckerék méreteket.
Szia! Igen lehet az is, hogy Nálad az áttételnél lehet a baj.
Ha rv- blokkod van akkor ahoz kell megtudni a gyári fogszámot elöl és hátul. Nálam a kipufogó a baj mert ahoz nyúltam hozzá.
Rv blokkosakat ami neked van olyan 94 ig gyártották, mert 95-től már am blokkosak vannak aminek már más az idomzata és jobb oldali a kipuja. Villanyak mellett a vázon jobb odalt a tank alatt kéne lennie adattáblának. Vagy még az idomok belső részén és a felnibe van beleütve az évjárat!
4 sebességes! évjáratot sem tudom, nem tudom hol lehet megnézni, nem találom sehol
Hány sebességes?
na megnéztem, a hátsó láncfogaskerékre ez van írva: 143-42
fogalmam sincs mekkora lánckerekek vannak rajta, erőbe se az igazi! Pedig a motorja nem csörög nem zörög! Apám simsonjánál kicsit erősebb, 30% emelkedőn vissza kell kapcsolni soxor 1-esbe, ritkán megy fel 2-be! mondjuk 60 ezerért vettem a motrot, lehet hogy összátkolt valami ez! Nekem nem kell hogy gyors legyen inkább erős legyen!Ha 50-et megy végbe, az már nekem jó lenne! Sajna a fordulatszámmérő, meg a kikométeróra sem müködik! üresbe pörög mint az állat és nem csörög a motorja!
Mekkora lánckerekek vannak rajta?
Ereje van a motornak, csak sebessége nincs ? Mert akkor lehet a lánckerék. Viszont akkor minden fokozatban ki kell forognia legalább 10.000-ig.
Nimrod79

Nekem is detto ugyanaz a baja a gépnek egyszerüen nem megy! apám simsona 51-es otthagy a fenébe! Én se tudom elképzelni mi baja lehet! 14-es dellorto karbi van rajta! Mondjuk én gyanusnak találom a hátsó láncfogaskereket, mindha kicsi lenne! Kicsit nagyobb mint a simsoné! lehet ez a baj, ha nem akkor nemtudom! Így néz ki a motor:
Oké! Valszeg hétvégén hívlak!
Én még a karbira gyanakodnék a kipu mellett! Sportszűrővel kipróbáltad már?
Szia! Igen ahány kilométeróra annyi félek épen mutat.
Van egy 51- es gyári 4- sebességes simsonom és ahoz mértem, (a kilométerórákat nem nézve, csak úgy érzésre) vagyis mentem ezzel is és azzal is aztán a simsonom simán megeszi az rx- met. Valami nem okés az rx- nél, szerintem a kipufogónál lehet valami. De már nagyon elegem van belőle és jó lenne ha valaki segítene.
Szia,

Áá hétközben nem volt időm csak kisseb problémákkal foglalkozni, meg sokat voltam kinn vele:) Amugy a motorja már jónak tűnik, nem áll le, nem forr a víz pöcre indul, mostmár szivató nélkül hidegen nem:) 1es még nincsen de ma lesz a napja hogy kiszedem és holnap kicserélem! Sajnos akadt más probléma is, elszakadt a fékcsövem, illetve nincsen töltés ez utóbbi mondjuk nem zavar mert motoron ülve 1m-ert lábbal hajtva indul, ha épp lemerült az aksim! Ha kész az1es ha nem kimehetünk csak ez még nem nagy élmény:S Még mindig sok a dolgom vele:) És egyenlőre a pénz is gond azért nem haladok! A számom 0630 689 4801 amikor ugy érzed ráérsz nyugodtan hívj! Én gyakorlatilag bármikor benne vagyok:)