Segitséget szeretnék kérni!
Van egy aprilia rx-em 70-es malossi alu hengerrel polini szivocsonkal
21-es dellorto karbival ,direkt szürövel
és 10 000-nél jobban nem pörög ki 6.-ban
elöl 13-as lánckerék hátul 51-es és igy megy 100-at
nem rég kapott új dugoszetett
aki meg tudja mondani mért van ez az irjon!
Hali! Bocsi, hogy eddig nem küldtem, de sok volt a dolgom, főleg a GONDOM... Pl megszopatott a laptopom, mostanra készültem el vele, és eddig nem volt min netezni. Ma adom fel a borítékod! Köszi! Minden jót!
Szedtem szét a kábelkorbácsot, és egyszer csak van egy műanyag alja leesett:) 2 rugó van benne azt udom hova kell meg 2 U alakú villa na azt nem tudom!
Lennhagytam a fényképezőt, szerintem sírva fakadnál hogy néz ki:D Én ezt tettem, folyamatosan pörög a fejembe mi hol volt, de az utolsó csavarig szétkaptam, festem az alvázat is muszály voltam és igy mindent ujrazsírzok mindent belocsolok contactspray-vel! Hát nem igérem a hétvégét, jövő hétvége viszont tuti! Sajnos párom korházban van és így kevés időm marad rá a Meló és a korház mellet:( De még mindig keresek oldalsó idomot:)) Nem is tudom hány embert hívtam már fel senkinek sincsen:(((
Esteleg szedtél már szét gyújtáskapcsolót?:D Nekem szétesett és van benne 2 villa szerű izé amit nem tudok hova rakni(az alja esett ki)
Nemá:S Azért telót szervizeltem már, ismételtem megjegyzem bringa teló, de semmiben nem külömbözik! Duplavállas olajlevegós, olajrugós, etc.... és nem nagy gond! az olaj bele 500 ft, a szimeringszett 3000 apriliakhoz ha nem akarsz valami fox szimeringet! Viszont az a vezetőgyűrű nem tudom benne van e a szimeringszetben, de gondolom nem lehet olyan baromi drága! Vagy valahol tévedtem?
Haver aprilia guliver teló szimeringcserénél nem tudtuk kiszedni az uccsó gyűrűt. Emiatt nem lehetet a szárat széthúzni. Elvitte a veres péterre a motor dokihoz, hogy csak a 2 gyűrűt kapja ki . Azt mondta, hogy akkor már össze is rakja(kb. 20perc nekem). Az árra annyit mondott, hogy 15000-böl kijön. Ebbe munkadíjon felül lett volna még vagy 3deci olaj !
Ilyen panaszt én nem tapasztaltam egyik telónál sem szép tiszta volt a belsejük Megkérdezek pár bontóst hogy mennyibe adnának 2 első telót és ha jó árat mondanak akkor nem szenvedek velük
Régi dt50 első teleszkópja hasonlót művelt. Nemcsak ki-be csúszott ,hanem fékezésnél előre kotyogott. Szétszedtem és a teleszkóp alsószárában letört darabok voltak . Szerintem szedd szét és meglátod hogy érdemes-e foglalkozni vele.
Köszi a választ:) Van a teleszkópba egy gyűrű ami megvezeti a becsúszó szárat én arra tippelek hogy az lehet elkopva a múltkor már széttszedtem csak nemtudom hogy az kiszerelhető-e vagy nem,és hogy lehet-e olyant kapni
Repi:)
Van egy aprilia rx-em 70-es malossi alu hengerrel polini szivocsonkal
21-es dellorto karbival ,direkt szürövel
és 10 000-nél jobban nem pörög ki 6.-ban
elöl 13-as lánckerék hátul 51-es és igy megy 100-at
nem rég kapott új dugoszetett
aki meg tudja mondani mért van ez az irjon!
Valaki megtudná mondani, hogy van-e olyan supermoto felni ami belemegy az rx-be hézagolások és bármilyen alakítás nélkül?
Szét neked?
Hát nem mondom hogy nem lesz rá szükségem::D Mármint a kapcsolóra:)
Esteleg szedtél már szét gyújtáskapcsolót?:D Nekem szétesett és van benne 2 villa szerű izé amit nem tudok hova rakni(az alja esett ki)