Hali mindenki!
Van egy hengerem eladó 2006-tól jó, tehát az új blokkosra való.
Olcsón adom. http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Van még CDI-m is meg fesz. szabályzóm is!
Sziasztok olyan problémám lenne, hogy /aprilia rx 50 ccm/6000-ig szépen pörög onnan 8000-ig vánszorog utána megint jó.Ha valakinek van ötlete akkor írjon köszönöm
Nah már semmi nem áll a csere útjába, minden lezsírozva! Van még 1 hátsókerék hozzá crossgumival + blokk+ eredeti fejidom, viszont műszerfal nincs, kiváncsi vagyok kompatibilis e az enyémel?! Csak legyen jóóóó nagyon akarom hogy jó legyen:)
Két oldalon is volt még áprilisban 30900ért asszem! Kitöröltem a könyvjelzők közül sajna! De a motoroswebaruhaz.hu-n van 39990ért , megemelték kicsit! :(
Sziasztok! Esőmentes napokat, mindenkinek!
11/46- os áttételt néztem ki a motoromnak, 4 sebességes rv blokkos! Szerintetek ez jó döntés volt? eddig 14/42-es áttétel volt csak kinlódott, alig húzott csak ha fordulat volt gyorsan ment!
ajax 79. Szia Hol lehet 80ccm dr hengerszettet ennyiért beszerezni? Amúgy megvan minden hozzá? henger hengerfej dugó gyűrű, seeger.tűgörgő csapszeg tömítések,szóval cakk pakk,vagy csak henger,plussz fej? Köszi a választ.
Nekem detto volt ilyen problémám, nekem a gyútás nem volt rendesen beállítva, rengeteget szívtam mire sikerült belőni!