Megvan hasznos oldal:) Majd ha lesz kis időm rendesen átböngészem! Jah amugy megvettem a Blokkot amit ajánlottál remélem jó is lesz:) Holnap vagy pénteken érkezik, akkor majd kiderül!
Ja meglett csinálva! Hétfőn menyasszonyom öccse elvitte
Gumishoz a kereket. 4800 forintom bánta mert nem volt csak krosszbelsője ami állítólag sokkal erősebb! Ha ezt tudom akkor veszek 1200 pénzért belsőt + 800 a szerelés 2000böl megúsztam volna :@ !
A dobodnak meg ahogy mondtad fordítva kéne működnie. Én is szivesen kipróbálnám azt a furujás dobot mit mutatna az enyimén . . .:-)
Hello.
érdeklődnék hogy van-e még Blokkod?
Menyi lenne komplettan ?
Mihez való remélem Aprilia rx 1993-as hozz jó ugye?
írj légyszi ha van farkas120@freemail.hu
köszi
Zz4-et kérdezd meg itt a fórumon a felfogatásokról, ő sztem tudni fogja.
Rv bontott cuccai neki szoktak lenni. De ha googleba beirod hogy zz4 ,akkor az első találat asszem az ő oldala lesz! :)
Valaki meg tudná nekem nézni, hogy a lent látható Rx-nek a hűtő sapkájából a cső a másik oldalra a kiegyenlítő tartály felső részébe csatlakozik? Előre is köszi.
Igen tudok de mivel ezek egy színű fóliából kivágott matricák, kicsit körülményesebb, drágább és több anyagból van. Szal ki kell vágni a két színt és egymásra ragasztani.
Szia ajax79!
Mi van Veled? Sikerüt megcsinálni a defektet, jó a motor?
A kérdésedre válaszolva, gyári 50- es blokkal nekem a furulyás végdob jobban megy. A rezonátor marad azt nem cseréltem csak a hátsó végdobot. Az üveggyapotossal alul erősebbnek, nyomatékosabbnak találtam a motort, de felül nem akart kiforogni rendesen. A furulyással alul gyengébbnek, nyomaték az semmi, de középről olyat húz mint a barom és kiforog egészen üveghangig.
Nem fordítva kellene ennek működnie?
Köszi:) Ebben a pillanatban találtam meg én is, nem akartalak túráztatni:D Bocsi:) Reggel fel is hívom ha nem mond rá horror árat el is viszem tőle, elvileg felújítva 80as hengerrel inkább azt veszem meg mint szívjak az alkatrésszel:) Bár imádom piszkálni de.... Szerinted/tetek RV3 és RV4 felfogatása ugyan ott van? Jó lenne nagyon ha jó lenne az a blokk!
Figyu, ha lesz időm holnap megpróbálom postára adni az alkatrészeket és a többit megbeszéljük. Igen érdekelnek a matricák és az is ahogyan készíted, vagyis milyen a minősége.
Szóval most lett az rx- m lefényezve és jó lenne rá valami matrica.
Azt írtad Te tudsz készíteni matricákat. Elég erős nem jön le róla az a felső felület, az a vékony átlátszó fólia? Teszek fel egy képet, hogy első sorban milyen matricára gondoltam. Ja és a mansteres is meg a foxos is is nagyon jó lenne. De ezt majd megeszeljük.
Minarelli RV 80 Polini - ár
nélkül
feladva:
ma 12:44
hird. azonosító:
Leírás: Hello eladnám teljesen
felújított blokkomat.
Ami benne van és fel lett újítva:
80ccm Polini 21 lovas henger
0km-es zsír új dugóval és adok
mellé még 1 jó állapotú dugót.
Új erőősített hajtókar van benne
és jár még hozzá 1 plussz
hajtókar is.
Összes csapágy szimering új.
Új kuplunglamellák vannak
benne.
Ducatti gyújtással.
Feladó adatai
név:
Haaz Bálint
megye/város:
Tolna/Paks
telefon:
06-75-314-211
mobil:
06
-70-234-2200
Húú hallod! Nagyon megköszönném! Fel tudok ajánlani érte egy pár aprilia matricát. Ami a képen van, meg ezeken kívül még egy foxot is. :D Egyébként ilyenekkel foglalkozok, meg poharakkal is, nézz szét nálam hátha megtetszik valami. Szal most van még itthon kész egy pár aprilia oroszlánom, meg egy foxom. Megfelel?
Ami van hozzá: Súber henger, tű, rugó, fedél.
Ami nincs meg hozzá: A tűnek az a kicsi zéger elveszett (megpróbálom megkeresni) és az a kicsi műanyag ami lenyomja a tűt, (már mindenhol kerestem) de azt egy sima alátéttel tudod helyettesíteni.
A súber hengerre ez van írva: 30
A tűre ez van írva: A15
Hátha ez mond neked valamit.
Pénzt nem kérek érte de cserébe valamit.
Ha megkérdezhetem?