Írd meg az Apriliának, szerintem vissza fogják kérni majd bevizsgálásra, elég sok pénzt is fizethetnek érte :) Mindenesetre a mérnökgárdájukat érdekelni fogja a miértje. :)
Na de nem poénból, ha tényleg full gyári és tudja ezt, akkor légyszi csinálj egy onboardot, jó lenne ha másodperc számláló is lenne a kamerán, bár már 5 secet is kiszúrni. Szembe és hátszél nélkül menj sík és egyenes úton normális guminyomással , olyan helyen ahol látszódnak az útszéli jelzők. Mert azok nem hazudnak :) Nagyon kiváncsivá tettél.
Én elhiszem neked, csak éppen az én hatvanas utcai simson fosommal kamulok, hogy megy 90 felett, aztán amikor az elkellhinnem, hogy 100-at megy apriliákat "100-nál" elhagyom 80-nál, akkor az azért elgondolkoztató :)
No de viccel félretéve, idommal egy jó állapotú fojtatlan rs sem megy annyit ténylegesen. Idommal.
De mindegy, én elhszem, de baromi kiváncsian várom a videót, főleg ha gyári cső, gyári vezérlésű henger.
Nagyobb hőértékűnek még sötétebb lesz, de vegyél bele tényleg normális gyertyát. A mostani gyertyád egy alacsony literteljesítményű 4t kocsiba felel meg. Pl Skoda120
Továbbá nem csak dugattyúd likadhat, hanema detonálás tönkreverheti agörgőskosarakat,csapokat,csapágyakatis.
Akkor megveszem a gyertyát járok vele és majd megnézem h annak milyen lessz a színe és majd írok.
Köszi szépen a segítséget.
Ha majd még lessz valami akkor írok.
hát a héten veszek rá 1 gyertyát aztán meglátjuk mi lesz. Rem kibírja tavaszig a dugó ha meg nem akkor addig felrakjuk a gyári hengert és majd tavasszal rendelek tölled egy dugót.
a gyertyának kicsi a hőértéke, azt cseréld ki mindenképpen.
A dugó milyen azt te látod, mennyire van megsérülve,
Max kilukad és nem teszi tönkre a hengert, más nem lehet.
Hát tegnap raktunk bele egy br 6es gyertyát amit a honda szívattyunkból vettünk ki szép barna szine volt. Ma megnéztem h milyen a gyeryta a mociba és fekete lett.
Hát nem tom ngk bp6es gyertya volt benne ha jól tom nem tom h az jó-e hozzá mert így vettem. Nem hinném h szegény a keverék mert füstöl. Hát a kipufogó meg nem hinném h elvan dugulva. Te milyen gyertyát ajánlanál hozzá?
Na de nem poénból, ha tényleg full gyári és tudja ezt, akkor légyszi csinálj egy onboardot, jó lenne ha másodperc számláló is lenne a kamerán, bár már 5 secet is kiszúrni. Szembe és hátszél nélkül menj sík és egyenes úton normális guminyomással , olyan helyen ahol látszódnak az útszéli jelzők. Mert azok nem hazudnak :) Nagyon kiváncsivá tettél.
Én elhiszem neked, csak éppen az én hatvanas utcai simson fosommal kamulok, hogy megy 90 felett, aztán amikor az elkellhinnem, hogy 100-at megy apriliákat "100-nál" elhagyom 80-nál, akkor az azért elgondolkoztató :)
No de viccel félretéve, idommal egy jó állapotú fojtatlan rs sem megy annyit ténylegesen. Idommal.
De mindegy, én elhszem, de baromi kiváncsian várom a videót, főleg ha gyári cső, gyári vezérlésű henger.
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Továbbá nem csak dugattyúd likadhat, hanema detonálás tönkreverheti agörgőskosarakat,csapokat,csapágyakatis.
Köszi szépen a segítséget.
Ha majd még lessz valami akkor írok.
A dugó milyen azt te látod, mennyire van megsérülve,
Max kilukad és nem teszi tönkre a hengert, más nem lehet.
Ha világosabb, akkor szegény a keverék, ha sötétebb, akkor dús
A keveréket meg nem tom h jó-e mert nem vagyok vami nagy motor szerelő. H tudnám megvizsgálni?
BR9ES ez való hozzá
Attól, hogy füstöl, még lehet szegény a keverék(levegő-Benzin)
Max sok az olaj, vagy szimeringes.
Rossz hőérték
Szegény keverék
Eltömődött kipufogó
Rossz előgyújtás