Szia!
Köszönöm a választ.
Csak az egyikbe van rugó? Azt hittem, hogy az előző tulaj kiszedte a másik feléből a rugót. Ha nagyobb gödörbe megyek, akkor le szokott koppanni a telló. Ez vajon mért lehet? Mit tudok elleni tenni?
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.Csapágyakat szeretném kicserélni a blokkban de nem találtam hogy milyen méretűek kellenének,valakinek nincs meg esetleg?(am6-os minarelli a régebbi szögletes)
Köszi.Cufu
Eredeti kipufogó van a motoromon, de valaki belenyúlt a végdobba.
Szerintetek az nagy probléma, ha nincs fojtás a végdobba?
Vagy minden félképpen kel egy kis fojtás a motornak?
Milyen lehetett a gyári végdob belül?
Köszi mindenkinek a segítséget végül szerelőhöz vittem a mocit és kiderült, hogy még más baja is volt. pl váltóból belefolyik az olaj a motorba(szimering gond).
Más kérdés hol találok Aprillia Rx50-hez (1996) fordulatszámmérő spirált, km spirál végéhez ami a keréken van forgorészt mert a km számlálóm sem megy. (valami jó weblap vagy bolt kellen miskolcon)
Kipufogó tömítésre tényleg jó a kőzetgyapot vagy űvegszálgyapot ilyet hol tudok kis tételben venni?
lehet, de cserélni kell a 2db blokkfelet(kartert) és a komplett váltót és a váltókartengelyt
a többi maradhat.
AM6 blokkfeleket adok 6ezer ft/pár-ba
AM6 komplett váltót meg 15ezer ft-ba
így 21 ezer ft ért meglehet oldani(ilyenkor a váltókar tengelyt ajándékba adom).
ha esetleg a te AM5-ös cuccaid be is számolom és akkor még olcsóbb:)
Üdv! Van egy eladó rx fejidomom lámpával,az új osztott kivitelű, piros- fekete, nagyon szép , újszerű , rajta vannak az indexek is, igaz a sárga búra nélkül,valamint egy hátsó sárvédő! Ha érdekel valakit jelezze, délután rakok fel képet!
Köszönöm a választ.
Csak az egyikbe van rugó? Azt hittem, hogy az előző tulaj kiszedte a másik feléből a rugót. Ha nagyobb gödörbe megyek, akkor le szokott koppanni a telló. Ez vajon mért lehet? Mit tudok elleni tenni?