Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Köszönöm a választ.
Csak az egyikbe van rugó? Azt hittem, hogy az előző tulaj kiszedte a másik feléből a rugót. Ha nagyobb gödörbe megyek, akkor le szokott koppanni a telló. Ez vajon mért lehet? Mit tudok elleni tenni?
Rx 50 hez keresek szürke fekete vagy narancs tankidomot aki tudna segíteni írjon, köszi!
csak egyikbe van rugó gyárilag!
Az első teleszkópban mind a két oldalt kell lenni rugónak?
Az enyémben csak az egyik oldalt van.
Szevasztok Tudnátok nekem segíteni h menyibe kerül 1 hátsó kerék 2000s kiadásu 50sbe KX.be. Elöre kösz
én meg a város másik felében
Igazából két helyen lakom :) Miskolcon de főleg a Kilián és Diósgyőr környékén szoktam motorozni
miskolcon merre, mert énis itlakok miskolcon..
Miskolcon
helo
aprilia rx 50-hez kellne nekem km/h spirál és meghajto
aki tud az irjon és a blokkra egy láncvédö(am6)
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.Csapágyakat szeretném kicserélni a blokkban de nem találtam hogy milyen méretűek kellenének,valakinek nincs meg esetleg?(am6-os minarelli a régebbi szögletes)
Köszi.Cufu
Eredeti kipufogó van a motoromon, de valaki belenyúlt a végdobba.
Szerintetek az nagy probléma, ha nincs fojtás a végdobba?
Vagy minden félképpen kel egy kis fojtás a motornak?
Milyen lehetett a gyári végdob belül?
van spirálom AM blokkoshoz 3ezer ft
te merre laksz ha szabad tudni?
Sikerült, jó lett a váltóm!
Azt ne kérdezzétek, hogy mi volt a baja?!

Köszönöm a segítséget!
hali!AM blokkhoz minden van!06304906559
Rx50 alkatrészért sztem próbáld Kukoda Attilát felhívni. Pár oldallal visszább ott a száma.
Vagy Zz4 nek is vannak alkatrészei
Aprilia Rx 50, Rv3-as gyári légszűrőház, benzincsap, fordszám. spirál eladó!
Köszi mindenkinek a segítséget végül szerelőhöz vittem a mocit és kiderült, hogy még más baja is volt. pl váltóból belefolyik az olaj a motorba(szimering gond).

Más kérdés hol találok Aprillia Rx50-hez (1996) fordulatszámmérő spirált, km spirál végéhez ami a keréken van forgorészt mert a km számlálóm sem megy. (valami jó weblap vagy bolt kellen miskolcon)

Kipufogó tömítésre tényleg jó a kőzetgyapot vagy űvegszálgyapot ilyet hol tudok kis tételben venni?
Üdv! Hátha valakinek pont ilyen kellene! Fejidom:12000ft, sárvédő:2500ft.
lehet, de cserélni kell a 2db blokkfelet(kartert) és a komplett váltót és a váltókartengelyt
a többi maradhat.
AM6 blokkfeleket adok 6ezer ft/pár-ba
AM6 komplett váltót meg 15ezer ft-ba
így 21 ezer ft ért meglehet oldani(ilyenkor a váltókar tengelyt ajándékba adom).

ha esetleg a te AM5-ös cuccaid be is számolom és akkor még olcsóbb:)
Szia! AM5-böl lehet csinálni 6sebességest? És ha igen azt mennyiböl lehet kihozni /ft./ Szerinted?
Köszönöm szépen az infót!
Üdv! Van egy eladó rx fejidomom lámpával,az új osztott kivitelű, piros- fekete, nagyon szép , újszerű , rajta vannak az indexek is, igaz a sárga búra nélkül,valamint egy hátsó sárvédő! Ha érdekel valakit jelezze, délután rakok fel képet!
léptető villákat jó sorrendbe raktad bele?
hézagolás?