Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Köszi, én is arra gondoltam csak nem voltam benne biztos és inkább előtte kérdezek.
thx üdv.
Hát én se nagyon tudom :D
De majd szétnézek. Köszi
nekem 98-as van dellorto 14-es karbival, és én szűrőt a karbin találtam ahová a benzincsaptól megy a cső a karburátorra.
ott van egy 1forintos méretü szűrő, a csavaros csatlakozás alatt.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy 99es rx-en hol van a gyári benzinszűrő?
előre is thx
Szerintem nem fogsz hozzá kapni eredeti rugót. Vmi. vas és szerszámboltban előbb kapsz hozzá...
én multhéten pucoltam ki ezt a fajta karbit , és az a rugó elég béna , ezért sztem. akármilyen rugó jó lehet bele ,ami hasonló méretű. de lehet hogy hülyeséget beszélek...
Helló!
Így mennyit fogyaszt kb a motor a gyári adathoz képest?
mennyi a karbid?
MEkkora
Helló
Ma nekiálltam kicserélni a gázbovdenem de csak egy szálat kell kicserélni benne ugy h meguszom olcsón :D
De mikor szétszedtem a karbit a rúgó ami benne van 3 darabba jött ki :S de attól ugyan ugy ment a motor elég érdekes :D
Delorto 14-es karbi van rajta ebbe lehet kapni rúgót ?
sziasztok nekem van egy aprilia rx50-em és letörtem a jobb hátsó idomot ha valakinek van eladó akkor irjon!
köszi!
Lehet persze és ha gondolod nekem van is egy dellorto...
2000ft
hello aprilia rx 75höz keresek fesz szabályzót
Rendben, köszi!
Aprilia rx 50 - hez keresek bal narancs tankidomot!
Aprila rx-hez vennék hátsó kereket!
Helló, valamelyik nap küldök képet,
Helo. egy 95ös aprilia rx 50-em van és keresek első lánckerékvédő idomot. Akinek van az írjon plz.
ÉS 21 esnél lehet rá nagyobb karbit rakni?
pl 25 ös vagy akármi... akk is jól megy vagy azzal ?
köszi
Köszi!
Helló!
Van egy 2003-as aprilia RX-em és azon gyári karbi van
Érdemes egy új karbit venni vagy elég a fúvókát kicserélni ?
És gázbovdent hol lehet rendelni ?
Szia!
Nekem 21-es dellorto karbi van a 80-as malossi hengerhez de nagyon betyárúl megy az biztos:)
hali!
VAn egy "08 as sx 50 em és szeretnék rá rá nagyobb karbit. mit ajánlotok rá? a dellorto 21 es jó rá?

plusz milyen főtegelyt ajánlotok 80 as malossi tuning hengerhez

köszi
Hali!
Köszi a választ.
Hali! Aprilia rx (98 hoz ) keresek bal tankidomot - narancssárga aki tudna segiteni szóljon, köszi!
hali!
nincs, csak az anyagok minőségében van kibaszott nagy eltérés!XDXD