Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van üzemanyag érzékelőd a tankba? mert ha ncis akkor nem..
Hali!
szerintetek ezt belehet szerelni az mx-embe?O.o
http://www.robogoalkatresz.eu/...
itt a kép..
ha kell még akkor írj vagy csörögj 06203386215
Ott a pont! Köszönöm!
Helló!

Az egyik oldala nem fog felkeményedni mert az CSAK visszafele csillapít. A másik villába van a rugó és az csillapít lefelé.
nem
Szerintem az 5W az nem jó neki vagy nem tudom
Én 15w et tettem bele és nagyon jó
Próbáltam már úgy is! És hány w-s olajat raktál bele? Nekem most 5w-s van benne de van itthon 20ws azzal töltöm fel most! Talán a 20-as tól jobb lesz!
én úgy csináltam hogy belenyomtam az olajat, összenyomtam a telót amennyire lehet, és amikor kiszuszogta az összes levegőt akkor csavartam rá, így tökéletes lett
te hányszor szoktad lenyomni?
kilégtelenítetted?
bele raktam 4,5 dl-t! Olyan gyenge mint az állat! Mondjuk ebbe az oldaliban rugó sincsen! Attól még fel kell keményednie nem? Tiéd is ilyen puha?
én 4.5dl rakok mind a 2be ..
2,5deci, de nem nagy baj ha 3-at raksz bele
Vagy valaki tudja mennyi olaj kell az rx 50 jobb oldali telójába?
Azt is tudod mennyi olaj kell a telóba? Ez a jobb oldali amelyikben nincsen csavarhely felül!
rakok fel róla képet aztán mondasz rá valamit de sokat nem akarok belöle engedni. max egy 10-esért megfurják és ebben benne van az uj dugó is és nem a lag szarabb minöségü
nem akork veni... csak irta h meg kel furni és jó.. de a nikacilost azt furhatja... azt perselyezni lehet.. de akor meg inkább vezsel egy jót..
heló eladó egy 14-es karbi hibátlan csonkal együtt aprilia rs-en volt ÁR:5000 szép magyar forint
üdv. keresek RV3 blokkhoz 70es hengert, várom az ajánlatokat
96-os Rx aksi nélkül rugásra indul? Kösz
heló nekem van egy nikaszilos alu hengerem pár 100km-el.egy üres henger
hátsó féktárcsát magába nema adod el?
nikacilos henger?
aha....furatni..?olcsóbban..?jo lenne látni milyen huzagos..?