Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Márka társ és típus társ nagyon szép a géped én is majd tervezem a 80cc hengert és a 19-es karbit
Eladó a képen látható Apriklia SX 50 supermoto, 70 cm3-es malossi hengerrel, dellorto karburátorral, gianelli kipuffogóval. Érdeklődni a 30 9470-995 számon lehet. Ára 399.000-Ft
Halo! email v msnen beszéljük meg a továbbiakat: mind2: liszkaim@vipmail.hu
heló nyárra készlessz a motorom egy motorhispanja furia 2000-es évj 50-es friss generál és teló szimering.elvileg eladóvá fog válni
Helló!

Szerintem annyi pénzért 95 öst nem nagyon fogsz találni. Ha találsz akkor mázlid van.
Eladó egy minarelli AM,alap 50-es aluminium nikaszilos 7 felömlős henger, nem sérült tökéletes állapotban KB 500km-t futott.ÁR:megeggyezés szerint(képet kérésre küldök)
Hali. Szeretnék nyáron venni egy JÓ! állapotú Aprilia rx50t. kb100, max 120ezret tudok rásajnálni. Ha valaki rendelkezik feles mocival kérem írjon emailt. köszi srácok (ha lehet 1995nél fiatalabb legyen)
liszkaim@vipmail.hu
vegyél fel msnre és megdumáljuk..
Mi kellene?
bontva nem eladó? mármint pár laktrész kel csak..
Sürgősen eladó minarelli Am6os blokkom..
Egy dugatyú kell bele(7200ft) A főtengelyt fel kellene újítani...
ár 30ezer FT
Kicsit lehet alkudni..
Msn/e-mail:lebar14@freemail.hu
üdv.
nekem van egy 80as DR hengerem.
egy dugatyú kell bele.. (7200FT)
8ért oda adom
ha érdekel írj visza..
üdv:Tommy
Sziasztok! Nemrég vettem egy rx-et és szeretnék hozzá egy 70- es vagy 80-as hengerszettet keresni! Aki tud az legyen szíves segítsen! Köszönöm! Jah és ha akad valakinek 19- es szívócsonk az is jól jönne!
de hülye kérdés.. van pár méretben a 70cc dugó
70cc is et
70-es hengerhez hanyas dugót kell venni?
figyelj nézd meg a gyáridat/ a végsebességedet és írd le és megoldjuk...
Alkatrészt meg tudsz venni hozzá a www.robogotuning.hu -n
hol tudnám megnézni a hengert
Szerinted melyik jobb ?
A lényeg, hogy minél nagyobb a szám annál többet megy végre minél kisebb annál jobban gyorsul!
Az lényegtelen, hogy most milyen van rajta, vagy gyárilag milyen van rajta. Nekem az lenne a lényeg, hogy melyik az a lánckerék amelyikkel többet tudok kicsikarni a motorból végsebességre, és ha már lánckereket cserélek akkor jó lenne láncot is, mert a mostani kicsit nyúlik :)
Szia ha 2007-esed van akkor a gyári 14/53 most cseréltem + új lácot :) 420/140-est 5szemet kivettem belőle és kész
Milyen láncot és lánckereket érdemes venni 2007-es RX-re, hogy inkább végre menjen többet? Most a gyári lánc+lánckerekek vannak rajta, elvileg 11/53-as
Az teljesen ugyanolya kell kép?:) ugyanúgy 788, de jó nem kötözködöm, csak nekem egy icipicit qrva drága az összes termék ami nálatok található