Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello?
Szeretnék amjd 1 aprilia sx 50es mocit..
és gondoltam olyanra hogy 70es henger stb..
szeretnék 1kerkezni és stoppizni emg tanulni vele..nah emg kapargatni stb..mint 1 15 éves srác...bár tom ez a motor nem naon erre való nah mind1.
azt szeretném kérdezni első sorban h igaz-e az h ha nekem 70es hengerem van és ha azt naon pörgetem a főtengelyem tönkre megy?:O haverom most 1 rx-et 96os évjárattal és azt mondta neki a szerelő h ne 70es legyen rajta ha ökörködni akar?
meg még azt akarom kérdezni lehet ezzekkel az sxekkel kerekezni stb..? köszi előre is a válaszokat
Hello! Ha nincs semmi sérülés a hengeren és nem kopott akkor engem érdekelne! Persze h a tudsz róla képet mutatni! Előre is köszönöm.
Van egy 2003-as Rx em és arra milyen karbi lenne jó ?
Mert nagyobbra akarom cserélni a karbit
ja és AM-6 os a blokkja, de a karbija nagyon rossz sztem.. ha jól néztem még levegőt sem lehet nagyon állítani rajta. 19-es Dell. karbi jobb lenen rá nem?
szevasztok! Tesóm most vett egy gyári 50-es RX-et 14-es karbival. hogy mennek ilyen konfiggal ezek a gépek? csakmert régen mentem már 50-el aztán nemtudom mennyit mennek végre? amúgy eléggé kell pörgetni őket nem?köszi
sürgősen eladó Dr 80as vashengerem. egy dugatyú kell bele(7200ft).. a henger 5000ft
ugyanitt egy minarelli Am6ba való főtengely is. 5000ft
érdeklődni inkább telefonon délután 2től.. e.mailt ritkán nézem.
a hengeről képet jelenleg nem tudok felrakni..
06203386215
Hát attól függ h mi van aksira kötve
Mert nekem rá van kötve a duda meg az index meg a ledsor
Hát azért annyival jobb h van aksi szerintem h nem a motornak kell az mindenhova az áratom termelnie
Üdv valaki mondja meg h miért jó ha van akksim az rx be?Mert kivettem és nélküle minden ugyanúgy jó!?Am valaki pls kapcsolási rajzot linkeljen!Meg az van h nincsen hátsó hejzetjelző lámpám az égő jó féklámpa müxik és minden villanyos berendezés is oké csak a hátsó helyzetjelző szar!
Deh világított nem volt semmi baja csak én tettem bele H4-est mert abba refi is
Azt mindenki látja:) sajnos az elöző tulaj nem igazán vigyázott rá...ezért fagykáros lett...és persze a motort dobozokban és kosárban kaptam meg, ezért nem tudok róla semmit:S...lényeg hogy nem folyik nemigaz?:D
Helló!

Annyit tudok róla mondani hogy nagyon csúnya a hegesztés az oldalán.
ígyvan többet kajálna, de nembiztos h az elektro rendszered bírja, mertha 15wra van belöve akk annak az az optimális, de mert nem világított eléggé a régi?
Hát de ha 35W os akkor erősebbnek kéne lenni nem ?
Vagy az nem baj h többet eszik ?
hát valszeg nemfog annyira világítani mint a 15ös, de azé próbáld meg
ÜDV! valaki valamit erről a hengerről tud mondani? annyit biztosan tudok hogy RV4es blokkon volt rajta
Nah eddig sikerült megcsinálni a H4-es foglalatot, am az baj h 35W-os égőt teszek bele ?
Mert eddig sima tompított égő volt benne az meg 15W os volt
Én is most kötöttem biztosítást az enyémre és csak a vázszámot kérik a biztosítónál,az már mindegy hogy az eredeti blokkja van benne vagy nem Amúgy nekem is kéne egy kis segítség ha valakinek lenne egy Am6-os blokkja amit eladna azt jelezhetné felém,vagy ha valami tuninghengrszettje van az is érdekelne
hülyeség.. am6 enyi van meg adva nekem még az adásvételiba is meg a biztositásnális semmi gond ncis nem érdemes enyit rágódni
Nah kiderül h a AM3om az a motornak a típus száma, és nemigazán fogadják el motorszámnak:S és az is lehetetlen h a gyárból motorszám nélkül jöjjönki, meg a motornak a száma a vázon legyen rajta .. szal még mindig keresem a motorszámot ha valaki tud valami konkrétat, segítség képen megírhatná thx elöre is
Helló!
Szal van egy 2003-as RX-em és abba lehetne H4-es izzót tenni ?
Ahoz kell új foglalat is ?
Hmm...én azt gondoltam h a motorszám az legalább 1-2betű megvagy 5-6db számból áll..hát az akkor az, bocsmá az értetlenségemért akkor egyépként kösz
Üdv!
Keresek RV4-es blokkba főtengelyt,és ha esetleg valakit érdekel van polini carbon 0.30-as menbránlapom 110×110-es
az a motorszám te.......
1kell a biztosításhoz mert ugye anélkül nem adják ki, 2 egyik rendör se fogja nekem elhinni h 50es ez a motor és motor szám alapján 1böl kidobja nekik..az meg h gyárilag nincs blokkszám az elég fura, ja meg nekem a tanknál a vázon nincs csak az h aprilia meg a vázszám :S
És most fogalmam nincs h hogytom forgalomba használni így A váltókar mellett azon a kiemelkedö felületen csak annyi van h AM3
Sürgősen eladó Dr 80as vashengerem.
egy dugatyú kell bele(7200ft)
a henger fala jó.. a henger ára 5000ft alku nélkül
ugyanitt egy am6ba való főtengely is.ösze kell rakni..(jó hajtókarral,hajtókar csapággyal....) 4000ft
képet nem tudok
érdeklődni telefonon inkább.
06203386215.. délután 2től..