Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Eladó a motorom http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rx50-3835762
itt is olvasgatok de inkább telefonon érdeklődjetek!
Sürgősen eladó Mineralli Am6 os blokkom..
egy henger kell rá.. gyújtás . és membrán..
váltója tökéletes, kuplungja is, főtengely nem lóg..
ár 25ezer ft...
üzemképesen lett leszedve a henger meg a gyújtás...
e-mail:lebar14@freemail.hu
Nekem meg éri a faszom fog utazgatni még érte is
az csak hasonló, nem ugyan olyan
Az rohadt drága! nekem az mx-en pirosba van ugyanolyan 2900 volt, de én boltba vettem
Maga a markolat 3,330FT+ kiszállítási díj 1,600FT
Megkérdezhetem hogy menyibe fog ez lenni neked összesen?:D kiszállítás..stb vel mindennel együt?:D
Lenne egy olyan kérdésem hogy valaki nem tud Rx 50-es blokkot,és 70 vagy 80ccm-es hengerszettet elfogadható áron.Azon gondolkodok hogy csinálok a gépbe egy tuningolt blokkot de viszont a gyári blokkját nem akarom megbontani. Ha valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném,és tanácsokat is várok hogy mire figyeljek oda.
és hol?
Most rendeltem ilyet pirosban
Valaki tudja milyen markolat méret kell egy SX50-hez?
pl: 22-25 115mm
Stabilitás fogyasztás szempontjából!
De az sx-nek nagyobb a hátsó kereke. és én ugyanakkora kerekeket akarok
Mert mérnem jó a nemgyári méret?
400-ért adtam..
Szlovákiában van regisztrációs dij náluk vmi 50 rongy, mondom akk ha onnan lejöttök érte, elengedek 50et, 400az alja... mégiscsak 700ba volt..:)

Legalább van pénzem kocsira.. nehéz eladni egy 50est, ennyiért, de végülis 3 hét alatt nekem sikerült:) mindenki jól járt..
Az fasza nem gondoltam volna, hogy kb 450ért elviszik nagyon lement az ára!
Srácok... 10 perce eladtam az sxet :) :(

Szlovákiából jöttek érte, rendesek voltak, korrektek. Kipróbálták, megkapták a gyári kiput,(pótkulcs, papírok stb..) írtunk egy adás-vételit.. és elment a motor..

Nem hittem volna h jönnek.. emailben beszéltünk angolul, ma estére beszéltük meg, de nagy vihar lett itt közben, és nem hittem h már jönnek, de.. örülök is meg nem is..

Jó motor volt, szerettem. :)

http://kepesmotor.hu/aprilia-s...
Jó kérdés ha új gumit vennél akkor a méretek a gyárik legyenek kérdezd meg az aprilia.hu-t :)
vegyél már fel msn-re, dumálunk egy jót ;)
már rájöttem
Ez mit jelent ?(supermoto gumi) :első 2,5x17 hátsó3,5x17
szimeringel semmi baj nics nem tom mitől külömbözök a 1500 ft ostól...bofdent emg csinálni kell...
az is jó lehet :D
am ahol én lakok ott nagyon nem értenek semmihez az aprilia bolt is mindent csak rendelésre hoz ami kb 2 hét
Szal nem várok 2 hétig hogy hozzanak egy kuplungbovdent ink tettem bele egy honda bovdent az is jó bele :D ...
én 300 ft ért hozattam darabját ugyan oylna mint a gyári. mármint dupla ajkú.. már 1 éve semmi baja..