Sürgősen eladó Mineralli Am6 os blokkom..
egy henger kell rá.. gyújtás . és membrán..
váltója tökéletes, kuplungja is, főtengely nem lóg..
ár 25ezer ft...
üzemképesen lett leszedve a henger meg a gyújtás...
e-mail:lebar14@freemail.hu
Lenne egy olyan kérdésem hogy valaki nem tud Rx 50-es blokkot,és 70 vagy 80ccm-es hengerszettet elfogadható áron.Azon gondolkodok hogy csinálok a gépbe egy tuningolt blokkot de viszont a gyári blokkját nem akarom megbontani. Ha valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném,és tanácsokat is várok hogy mire figyeljek oda.
400-ért adtam..
Szlovákiában van regisztrációs dij náluk vmi 50 rongy, mondom akk ha onnan lejöttök érte, elengedek 50et, 400az alja... mégiscsak 700ba volt..:)
Legalább van pénzem kocsira.. nehéz eladni egy 50est, ennyiért, de végülis 3 hét alatt nekem sikerült:) mindenki jól járt..
Szlovákiából jöttek érte, rendesek voltak, korrektek. Kipróbálták, megkapták a gyári kiput,(pótkulcs, papírok stb..) írtunk egy adás-vételit.. és elment a motor..
Nem hittem volna h jönnek.. emailben beszéltünk angolul, ma estére beszéltük meg, de nagy vihar lett itt közben, és nem hittem h már jönnek, de.. örülök is meg nem is..
az is jó lehet :D
am ahol én lakok ott nagyon nem értenek semmihez az aprilia bolt is mindent csak rendelésre hoz ami kb 2 hét
Szal nem várok 2 hétig hogy hozzanak egy kuplungbovdent ink tettem bele egy honda bovdent az is jó bele :D ...
Eladó a motorom http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rx50-3835762
itt is olvasgatok de inkább telefonon érdeklődjetek!