lehet, hogy 2006ós és azon van konzol a jobb oldalon nekem nincs :) csak a bal oldalon de jó lenne ha valaki megmondaná a csatlakozóját mért kéne vennem egyet :)
heló van ehez a tipushoz nekem egy gyujtás álló és forgórész ha kell 5 ért viheted.Mert én is ennyiért vettem de nem használtam.ha érdekel vegyél fel msn-re:danika94@msn.com
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: a képeken látható típushoz( RX 50 kb.1988-90es évj.) keresek ülés alatti idomokat. Ezen kívül bármilyen egyéb bontott alkatrész érdekel ehhez a típusú RX-hez. Köszi! Üdv mindenkinek! Peti
cső
a henger alján vannak azok a fülek.. az előző tulaj letörte őket
de elvitettem megnézetni egy szakműhelybe.. és azt mondták hogy csak egy dugatyú kell bele.. 7200ft odormoto.hu.....
képet még nemtudok de megpróbálok..
üdv:Tommy
bocs hogy nem tudtam még képet küldeni..
csak nem tudom feltenni a gépre a képet..
de a suliba talán feltudom..
megpróbálom
Segítségeteket szeretném kérni: a képeken látható típushoz( RX 50 kb.1988-90es évj.) keresek ülés alatti idomokat. Ezen kívül bármilyen egyéb bontott alkatrész érdekel ehhez a típusú RX-hez. Köszi! Üdv mindenkinek! Peti
a henger alján vannak azok a fülek.. az előző tulaj letörte őket
de elvitettem megnézetni egy szakműhelybe.. és azt mondták hogy csak egy dugatyú kell bele.. 7200ft odormoto.hu.....
képet még nemtudok de megpróbálok..
üdv:Tommy
itt találsz ilyen lánckereket
a cikkszámot beírod a keresőbe és már meg is találtad