Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, én levettem az egészet, ledes a lámpám és ledes az indexem is
cső..
bocs hogy nem tudtam még képet küldeni..
csak nem tudom feltenni a gépre a képet..
de a suliba talán feltudom..
megpróbálom
Leveszed az indexet és levágod a rendszámtábla tartót?
A ledes lámpát csak ugy lehet felrakni he levágod az indexet?
cserélném 2002es RX endurószettemet 2 pár gumival(e-h enduro/e-h cross), jó állapotú sm szettre, elérhetőség adatlapomon
heló.elcserélném 2008-as rx enduro kerékszettemet hátul újszerű mitas crossgumival sm szettre.0630 3192177
heló nem tudja valaki hogy a Minarelli AM blokkok hanyas keverékkel mennek?
nekem nem jöt üzenet
lehet, hogy 2006ós és azon van konzol a jobb oldalon nekem nincs :) csak a bal oldalon de jó lenne ha valaki megmondaná a csatlakozóját mért kéne vennem egyet :)
Lehet, hogy érdekel. Írtam az e-mail a címedre!
heló van ehez a tipushoz nekem egy gyujtás álló és forgórész ha kell 5 ért viheted.Mert én is ennyiért vettem de nem használtam.ha érdekel vegyél fel msn-re:danika94@msn.com
a képek róla, egy festés kell rá, mert nem volt használva, ár:4e Ft
Hogy tetted fel a jobboldali visszapillantót?
Hello! A rezonátor ára mennyi lenne? Esetleg tudsz róla képet mutatni, vagy küldeni?
Helló! nekem van ilyenhez: fordszám spirálom, gyári légszűrőházam, benzincsapom, rezonátorom, hűtőm csövekkel tartállyal.
jó megpróbálok.. csak most suliba vagyok.... fél5kor érek haza..
Helló! Igazából érdekel a henger de csak ha tudsz róla képet mutatni
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: a képeken látható típushoz( RX 50 kb.1988-90es évj.) keresek ülés alatti idomokat. Ezen kívül bármilyen egyéb bontott alkatrész érdekel ehhez a típusú RX-hez. Köszi! Üdv mindenkinek! Peti

cső
a henger alján vannak azok a fülek.. az előző tulaj letörte őket
de elvitettem megnézetni egy szakműhelybe.. és azt mondták hogy csak egy dugatyú kell bele.. 7200ft odormoto.hu.....
képet még nemtudok de megpróbálok..
üdv:Tommy
Köszi már néztem, de olcsóbban megszeretném úszni a postaköltséget azért írtam ide.
www.robogotuning.hu
itt találsz ilyen lánckereket
a cikkszámot beírod a keresőbe és már meg is találtad
heló:: danika94@msn.com
aki sx-es az felvenne msnre ezt azt szeretnék kérdezni..már párszemélyt felvettem csak nem fogadtak v nem tom..
Sziasztok a képen látható első lánckerékre lenne szükségem, ha lenne valakinek 13 vagy 14 fogszámú azt megvenném. A márkája nem számít.