Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

email cimed?
Helló!
Haveromnak van egy 99-es évjáratú Rx e és van azon egy kis szerszámtartó ami az ülésnél és annak elhagyta a tetjét nem tud vki egy olyat ?
Sziasztok! Eladó minarelli blokkalkatrészek nagyon olcsón! En tényleg nagyon olcsón adom csak fogyjon el! Csak írd mi kell és mondom h van e és hogy mennyi! Sürgős lenne!
heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,frissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ir-ÁR:40000

tel:. 06-20-910-3659 -egyész nap elértek
2csako@citromail.hu Név+irányítószám+cím+tel.szám+írd légyszíves, hogy mik kellenek.
Sziasztok!
AF1 fórumról ugrottam át. RX 50-hez (98-2001 körüli lehet)
apróalkatrészek vannak valakinek?
(lámpa, izzófoglalat, műszerfal, km/h bowden, sokminden,
jellemzően nem motorikus)
Kéne a gépbe
MSN mail adatlapomon, vagy válasz

Köszönöm szépen!
helló
adj egy emailcimet légyszives, elküldöm a címemet, kellenének az alkatrészek
Telefonon megbeszélhetjük... tel: 06-30-535-36-45
mennyit kérsz a két blokkfélért?
Van és lesz is igen.
helló
blokkfél, váltóalkatrészed van? Köszi!
helló
valaki nem tud egy eladó RX 50es blokkot? henger nélkül, még a főtengely se fontos, lényeg az öntvény+váltó!
Köszi!
igen megvan még
adatlapomon e-mail címem ott beszéljük meg

üdv:Zoli
szia

kmóra meg van még?
Helló!
Aprilia rx be (2000 évj) am 5 blokkal van és az lenne a kérdésem hogy bele megy-e az am6 blokk átalakítás nélkűl?
Eladó vagy cserélhető DR 80as hengerfejem.
semmi baja nincs, csak nemtom már mire felrakni. henger nincs meg.
cserélném:Af1 50 hátsó lánckerékre.
ár 3500ft
Hello Aprilia RX 50hez keresek matricaszettet. Aki tudja hol tudnék venni az plz irjon rám msn-en:
ozzy94@windowslive.com
heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,feissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,gyujtással,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ÁR:42000

tel:. 06-20-424-8584 -egyész nap elértek
eladó egy motorhispania fúria 2000-es évjárat frissen felújított,6sebességes Minarelli AM blokkal,frissen fórva prox dugóval még a doboza is megvan frissen fényezve +adok hozzá egy 120/90-18 as hátsó gumit (ami egy agy nélküli felnin van) mert ami rajta van az kopott.csak egy fejidom kell rá és kész ja meg szimering az első telóba.brutális fékekkel,eh-tárcsa,
TEL:.06-20-910-3659
GYERE EL ÉS PRÓBÁLD KI, sajnos szálításban nem tudok segíteni

CSERE ÉRDEKEL (HONDA XL125-re 50-es PAPÍROKKAL)
sajnos az nekem már messze van, így tárgytalan
Kicsit lejjebb olvasta, hogy valahogy el lehet távolítani a fojtást a kipufogóból. Hogyan tudom kiszedni a fojtást?
HELÓ. a motor pest megyében van monoron az ára 130.000ft
üdv! merre van a motor és mi az ára?
eladó egy motorhispania fúria 2000-es évjárat frissen felújított,6sebességes Minarelli AM blokkal,frissen fórva prox dugóval még a doboza is megvan frissen fényezve +adok hozzá egy 120/90-18 as hátsó gumit (ami egy agy nélküli felnin van) mert ami rajta van az kopott.csak egy fejidom kell rá és kész ja meg szimering az első telóba.brutális fékekkel,eh-tárcsa,
TEL:.06-20-910-3659
GYERE EL ÉS PRÓBÁLD KI, sajnos szálításban nem tudok segíteni

CSERE ÉRDEKEL (HONDA XL125-re 50-es PAPÍROKKAL)