elméletileg hétvégén készül el a gép felújítása :)
14/53 fogas kerék, japán megerősített verseny lánc, leo vince v6 kipufogó rendszer, váltó olaj csere, fékbetét csere légtelenítés,
Majd csinálok vidit időtől függ :):)
Szia! 21-es karbid van 50es hengeren? az kegyetlen csoda hogy beindul :D:D amugy sztem 14-16 között van a gyári az ennyimen az újabbik fajtán SX 50 2007-esen már 17,5 dellortot raknak amugy én is most rendeltem lánc kereket meg láncot 14/53 www.robogotuning.hu
Valaki véletlenül nemtudja hogy mekkora karbi van gyárilag az Rx 50-en? Nekem most 21-es Dellorto van jó is meg minden de elég erős étvágya is van vele és ehelyett kéne nekem valami kisebb karbi.Ja és első lánckereket akarok venni és valami olyan hely kéne ahol jóáron lehet venni.
Hali,hát nemtudom olyat keresek akinél ugy többminden va ami kell.
A bovdent miert gyártsam le?kelle a külsö része is. meg gákar kompletten.müszerfal,kapcsolok.szoval egy bonttás alatt állo motor lene a legjob.Jah meg ha esetleg valakinek van 19'os elsö kereke azis érdekelne.
Tomi
Srácok elkészült a vas nagyon bika lett
Ma megérkezett a kapbon membrán bele a gyári kipufogót széttvágtam és a fujtást kivettem belőle,most 6ezres fordulattól nagyon kilő
amugy 48,500ft a www.robogotuning.hu nál :)