Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.redracing.hu mál 38ért vettem zsir újonann de oda csak motor cégek stb vásárolhatnak haver vette meg!
amugy 48,500ft a www.robogotuning.hu nál :)
Hol és mennyiért vetted?
Persze :)

csocsi007@citromail.hu

Szép a tied is:) Ugyanezzel a v6 al :D

Király lehetett a motoros találka, én még nem voltam... de majd a nagyobbal :)
szép gép márka+ típus + kipufogó társ XDD
lenne pár kérdésem leírnád az msn címedet?
Üdv :)

Eladó szeretett motorom:)
A mostani Leo vince rendszerrel 90 a vége 2 fő alatt.

http://kepesmotor.hu/aprilia-s...

(Több oldalon is megtaláljátok..)

Jah,meg ha valakinek lenne Oylan 17'os szettje ami belemegy az rxbe azis érdekel.
Üdv.
Az a hejzet nekem inhább vázrol kellen pár dolog,ugy mint láncvédö,a blokknál is.Akkor gázkar,kuplungkar bovdennel. fékkar,müszerfal.
Üdv.Tomi
hali
pontosan mi kéne?
Nekem van egy Főtengelyen bele. 5000ért a tiéd..
egy hajtókar csakpágy kell bele..
üdv:Tomy
Még mindig érdekelne Rx hez pár dolog ha valakinek van irjon.
ÜDv.TOmi
Én várom a vidit Biztos szép hangja lehet az új rendszerrel
elméletileg hétvégén készül el a gép felújítása :)
14/53 fogas kerék, japán megerősített verseny lánc, leo vince v6 kipufogó rendszer, váltó olaj csere, fékbetét csere légtelenítés,
Majd csinálok vidit időtől függ :):)
Pedig nagyon szépen jár vele,meg ütős is Azon gondolkodok hogy szereznem kéne egy 6 sebességes blokkot mert az enyém csak 3 sebességes
Szeva,én láttam valahol nemrég 15ért.
Madj belinkelem.
Tomi
csáo
Van egy eladó Minarelli blokkba való Főtengelyem..
a hajtókar csapágyat kell kicserélni...
msn:lebar14@freemail.hu
kép e-mailban
Szia! 21-es karbid van 50es hengeren? az kegyetlen csoda hogy beindul :D:D amugy sztem 14-16 között van a gyári az ennyimen az újabbik fajtán SX 50 2007-esen már 17,5 dellortot raknak amugy én is most rendeltem lánc kereket meg láncot 14/53
www.robogotuning.hu
Valaki véletlenül nemtudja hogy mekkora karbi van gyárilag az Rx 50-en? Nekem most 21-es Dellorto van jó is meg minden de elég erős étvágya is van vele és ehelyett kéne nekem valami kisebb karbi.Ja és első lánckereket akarok venni és valami olyan hely kéne ahol jóáron lehet venni.
valaki nem tudna nekem aprilia rx 50-esbe első telókat?ha valaki tud irjon fontos lenne
Hali,hát nemtudom olyat keresek akinél ugy többminden va ami kell.
A bovdent miert gyártsam le?kelle a külsö része is. meg gákar kompletten.müszerfal,kapcsolok.szoval egy bonttás alatt állo motor lene a legjob.Jah meg ha esetleg valakinek van 19'os elsö kereke azis érdekelne.
Tomi
ha fordszám spirál is kell, akkor az van nekem
bofdeneket gyártsd le magadnak szerintem...
Helo.
Nemrég vettem egy Rx et,kellene nekem pár dolog ha esetleg valakinek van alkatresze.
Kelene:kuplungkar,bovdennel,gázkarbovdennel,müszerfal,l
5ezer ért rx 18-as hátsó kerék kopott lánckerékkel
Az fasza!
Nekem meg pénteken jön meg az első fogas kerék 12-es
és a hátsó fogaskerék 53-as :) majd a 420/132 lánc
Srácok elkészült a vas nagyon bika lett
Ma megérkezett a kapbon membrán bele a gyári kipufogót széttvágtam és a fujtást kivettem belőle,most 6ezres fordulattól nagyon kilő