Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom pontosan de bizonyos blokk tipusokon(évj. függő) nincsen szám
pl.: nekem is 2 blokkom van, az egyiken van a másikon gyárilag nincs blokkszám
Hát nekem az motorszám jobb oldalt van a tanknál a vázon bele is van ütve a vázba meg egy kis táblán is rajta van +még néhány adattal
van egy kiemelkedő sik felület nem? abba van benne? de mit akarsz megnézni? am blok van benne a sebességet meg tudod
Ott nincs sehol, letakarítottam rendesen és se csiszolásnyom se szám.. látszik a gyári sörétszórás vagy mi
váltókar környéke
bal oldalt, a váltó kar alatt azt hizsem
Hali mindenkinek, van itt 1 rx50-es és fogalmam nincs hogy holvan rajta a motorszám esetleg ha valaki megtudná mondani a pontos helyét azt megköszönném
Nincs valakinek használható 70-es hengere?
Eladó 2000-es rxem ha valakit érdekel vegyen fel msnre: mr.dani0@hotmail.com
mészvele egy kört úgy hogy nem gyilkolod, utána nyugodtan húzhatod neki ha minőségi olajjal hajtod
Hali 70-es nikaszilos hengert hogy/ meddig kell járatni?
hát én a főtengely szimeringet kizárnám mert akkor füstölne nagyon bár sose lehet tudni h mi baja van :S
Köszi!
Hát én is a karbira tippelek szal holnap ugy is kiderül h az e a baja
vagy még gyűrűtörés is lehet
én is ugyan igy jártam a kis honda dióval,nekem átégett a dugattyú és ahogy felhabosodott a dugó közepe ugy ráfröccsent egy kis csepp a gyertyára és fulladt mikor húztamnek,de ha nem az akkor 100% hogy főtengely szimering
Nem kell egyböl szétszedni az egész blokkot, kezdje a karbinál, ha szétszedi akkor meg már minndjárt egy csomót rá is kell költeni...(pl.: tömítések csapágyak..stb mert a régit nem érdemes visszatenni, meg nem is szabad.)jó anyira nem sok max egy 14-15E
heló valahol farsot kap vagy főtengely szimering vagy még a gyertya lehet és a dugót nézze meg hogy nincsen-e átégve
Ha homok van a tank alján az már rég rosz max vmi kosz ami lerakódott az idő során
Helló!

Ha tartalékon van lentebbről szívja a benzint és a tank alján lévő homok is megy a benzinnel és a karbi bedugult. 1 karbi mosás és jónak kéne lenni.
haveromnak van egy rx-e és jött haza húzatta neki nagyon aztán átvette tartalékra, utána leállta motor elég nehezen indult be és utána ugy ment mintha le akarna fulladni a motor de ez akkor van mikor húzza a gáz
ez mi miatt lehet ?
még meg van a henger és 7 ezer a vége
én 7-et kérek az ugyan olyan GILARDONI2 hengerért nikaszilos és csak 300km-rt futott
50-es Gilardoni nikaszilos henger 6 felömlős hibátlan állapot eladó,AM3 blokkon volt
10.000 HUF

érd mailben:meszaroslaj@freemail.hu
Szia!
Engem érdekelne a henger ha még aktuális. Privátban mondanál egy árat rá? címem: djklein@index.hu