Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenkinek!

Eladó egy 21 dellorto karbi 8eFt és enduro kerékszett hibátlan tárcsákkal, új, lánckerékkel és elöl új gumival 25eFt.

70/623-1473
sajnos az nincs
ezek csak rx alkatrészek
Üdv!Keresek rv blokkhoz első lánckereket. 14-15-ös érdekelne!
5 ezer mert meg kellene furatni.
mi az ára a hengernek.?kép lenne e--?
98-as csak a gumik meg egy feszülcségszabájozó, termosztát elsö lánckerék indexrelé
másom már nincs
Eladó Aprilia af1 50 futura motorom.
kapott egy Am6 os blokkot új Rocket főtengellyel. csapágyak szimeringek, járatós hengerrel...
új Led-es indexek (karbonszálas) 4000ft/db
a fejidom jelenleg festés alatt áll..
egy láncszett kell majd rá..
CSere nem érdekel!
kicsit lehet alkudni.
csak telefonon vagyok elérhető.. e-mailt ritkán nézem...
06203386215
üdv hányas évjáratúra való a hengered ?más Rx alkatrészed..?
sziasztok van eladó elsö hátsó bütykös gumim rx-re 70 szazalékosak, 50-es gyári hengerszettem ha kell valami szoljatok biztos megegyezünk mert nekem csak utban vannak
Nem lehet, én is azért vettem, de aztán összeragasztottam a régit, és tegnap eladtam a motort, és feleslegessé vált a lámpa. Azt azért tudnod kell, hogy újan 28.000 Ft.
Szia a hátsó lámpán lehet csak burát cserélni mert nekem össze törték
Sziasztok.
Eladó egy 2007-es SX 50-ről maradt komplett kipuffogórendszer 10.000,(Gianellit raktunk rá), teljesen új gyári hátsó LED-es lámpa, 12.000, új malossi kupplung rugó (2.000), enyhén sérült jobb hátsó idom (8.000), új ára 44.000, első JT 12-es lánckerék (1.500).
Érdeklődni a 30/ 9470-995-ös számon lehet.
Érdeklődnék hogy tudtok e olyan webshopot ahol van RV3-mas RX-re komplett láncszett?
Előre is köszi :P
Sziasztok.Eladó Aprilia Rx közép sztender.Az árban megegyezünk .üdv
sziasztok a minarelli am blokknál a főtengely szimeringet hogyan kell betenni.azt ameik a kuplunglamellák felén van.
Helló!
Boccs de már elkelt a membránlap.
razorxk911@citromail.hu

egy emailt tudnál írni nekem a membránnal kapcsolatban ?:)
Szia. Érdekelne hogy az a membrán lap mennyibe kerülne?
RV3-mas RX blokkhoz jó?
Szétjött köszi! Felvolt kicsit gyűrődve a két kis "alátét"-nél, azért nemakart szétcsúszni!
van de az csak azt a felfogatót fogja amibe a keréktengely megy.. azt nem kel kivenni..
oké értem
kivezsed a kereket.. utána az egyik oldalon felül kiveszed az imbuszt.. utána feltolod a szárat..(ha ot látsz csvanak heylet akor az a csillapitóü szár, tehát kel bele egy csavar)ha feltolod a szárat akkor szimán feljön kivezsed a stiftet és kijön a telószár...majd ird le hol akadtál el
A tiéd aljában is van imbusz csavar?