Szerintem tuti kikell venni alul is a telo aljában lévő imbuszcsavart is. Csak az a baj hogy az elpörög és nemtudom hol lehet ellentartani. Legalábbis a többi telón is így szokott lenni. Vagy szerinted? Nemjön szét attól amit írsz már próbáltam.
Természetesen a kereket már kivettem elsőnek. kitekertem az imbuszcsavart felül, kivettem az a két kis félkört! Nemjött szét. utána lehúztam a porvédő sapkát és kivettem azt a biztosító karikát. Ismét nemcsúszott szét. Most kitekertem alul a két csavart is amivel összehuzatom a kerék tengelyét. Még mindig nemjön. Szerintem még van valami nem?
én uyg irtam h a két szárat egyzsere...
namsot még 1x:
felül leveszed az imbuszos csavart(első kereket vedd ki ha eddig enm tetted volna)megfogod a szárat és feltolod... van 2 félkör alaku alátét avgy stft vagy mi az... azt kivezsed és máris kitudod veni a szárat..
Na most vagy nemojan a telo mint a tiédbe vagy nem jól értelmezem amit írsz. Nekem felül egyetlen egy nagy imbuszos csavar van(ahogy látom a te motorodon is). Kivettem az alatt nincs több csavar. Alúl mondod ahol összehuzatom a teló alját a két pici csavarral? Azokra tegyek kontra anyát és tekerjem ki?
felül kitekered a 2 csavart a szárba... egyikbe lesz egy 3as csavnak menet, abba tezsel csavar ás a végére kötsz drótott.. kivezsek a pöcköket amik tartják és máris kitudodd venni a szárakat. onnatól meg annyi h van egy gyűrű azt kivezsed és máris kilehet szedni a szimeringet.. persze ez forditott telónál van igy..
Szevasztok! Első telóban szimeringet szeretnék cserélni és egy picit megakadtam. Felül kivettem a csavart, felső rész aljáról lehúztam a porvédőt, kivettem a biztosítót a szimering alol és ennyi. Alul ha tekerem a csavart akkor elpörög és nemtudom hogy hol kell ellentartani. Valakinek cserélt már itt közületek? Esetleg nemtudjátok hol lehet ingyenesen leszedni hozzá haynes manualt? Ja és egy 2002-es rx 50 ről van szó!
Kösz a segítséget előre is.
tehát ez egy "mű " terhelés h az indexrélé izzó nélkül tudjon villogni.... és még erre teszed a ledeket párhuzamosan... de ajánlott előtte stabilizálni...
saját az egész... helyzetjelző emg féklámpa az szimán 12v ról műxik stabilizálva, indexek meg a régi vezetéken vannak csak ellenállásal le van terhelve h a mehanikus relé tudjon kapcsolgatni
Fekete fordított telok
namsot még 1x:
felül leveszed az imbuszos csavart(első kereket vedd ki ha eddig enm tetted volna)megfogod a szárat és feltolod... van 2 félkör alaku alátét avgy stft vagy mi az... azt kivezsed és máris kitudod veni a szárat..
Kösz a segítséget előre is.
nekemijen van. 1 éve csináltam
ÁR:.megegyezés szerint
Ugy vágtad le?