Sziasztok. Szeretném ha megnéznétek egy videót és kommentálnátok a látottakat ide. Szerintetek az a pár "tuning" cucc amit leír a srác a végén enyit dobhat rajta? nagyon fasza gép szerintem.
Hát attól függ hogy milyen márkájú szimeringet veszel bele
Nekem 2500Ft volt annyira nem drága, mert vannak olcsó fajták is amit nem ajánlottak mert egyszerűen szar..
Lenne 1 kérdésem. Van egy gyári 97 es rx em és azt szeretném mekkora fúvókát lehetne beletenne amitől még nem fulladna le? Most 54 es van benne és szerintem kicsi és nagyobbat szeretnék bele tenni.
Ha azt akarod hogy a motorodnak baszottnagy hangja legyen v6-t veszel ha azt akarod hogy menjen is hebo-t vagy gianelli-t veszel, de még az arrow is fine!
üdv.
valaki nem tud anygaot az rx ről.. beadandót kell irni és gondoltam h az rx fejlődéséről, történetéről irnék de semmit enm találok róla.. ha valakinek megköszönném ..
a dugattyún a gumi tömítés elvan kopva (szakadva) és nem nyomja az olajat. Nekem is ez volt a bajom csak a hátsó munkahengeren. 8000 huf hátulra a javítókészlet :( előre nem tudom mennyi.
sziasztok olyan gondom van h az első fékkaromat benyomom teljesen de semmmi szal nem is nyomja az olajat szal a felső fékmunkahengerem be van szorulva teljesen és kifele nem jön az a dugó ami jár benne :Smi lehet a gond?légteleníteni se tudok így és már ki is pucoltam az alsó féknyerget válaszotokat előre is köszönöm
http://youtu.be/4-CfSmOYHzc
Előre is kösz mindent.:)
Nekem 2500Ft volt annyira nem drága, mert vannak olcsó fajták is amit nem ajánlottak mert egyszerűen szar..
Lenne 1 kérdésem. Van egy gyári 97 es rx em és azt szeretném mekkora fúvókát lehetne beletenne amitől még nem fulladna le? Most 54 es van benne és szerintem kicsi és nagyobbat szeretnék bele tenni.
henger kipu ilyesmi
Tomi
Eladó a képen látható enduro szet! aprilia rx 50 böl való, de jó az mx-be sx-be meg az újabb derbikbe is!
Érdekel aprilia rx felnik gumival?
Üdv.
valaki nem tud anygaot az rx ről.. beadandót kell irni és gondoltam h az rx fejlődéséről, történetéről irnék de semmit enm találok róla.. ha valakinek megköszönném ..
Remélem nekem se lesz nagy gond csak sima légtelenítés