Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17
Hány collos az első és a hátsó kereked?
Köszönöm.De elég sok dolog kell,és ugy elégg huzos lenne az ára.
ÜDv.Tomi
hívj fel egy aprilia márkakereskedést és kihozzák neked az alkatrészt 3 hét alatt.
Üdv RotA
Hali.
Mégmindig kelle alkatrész.Ha valakinek van rjon.
Tomi
Aprilia Tuareg 50 egyben 30ezer ft vagy bontva
de mondom, hogy ha sportkipufogót akarsz akkor www.robogotuning.hu - nál meg kapod 48,500 ért!
És az a kipuf már isten se tudja, hol van állitolag az ennyimen is volt de a srác levette és eladta és a gyárit rakta rá vissza én meg nem rég vettem rá Leo Vince V6 -ot
cső bali ez egy 2007-es komment ! :) én vettem meg azt az SX-et
keresek 70es dugagyút. 47es átmérő. 2 gyűrűs..
lehetőleg olcsó legyen.. olyan 3000-6000ig
üdv:Tommy
csőő mindenkinek GILERA haveromat érdekelni a Sport kipufogó ha még megvan vegyél fel msn-re: bali0714@hotmail.com előre is kösz
Véletlenül valaki nem tudja, hogy milyen menetű a tükör az SX-en?!
hát igen minden motor úgy is leváltásra kerül nagyobb-nagyobb
Gyönyörű a motorod Bali:)

Sztem sem talál senki még egy olyan sx-et:) Nagyon tetszenek a felnijeid. A matricák is(, bár párat levennék, soknak tartom..)
Nekem csak felnicsíkom van:)

Én is nagyon szerettem(/szeretem) ezt a motort, de én is lecserélem, vmikor váltani kell... persze ha 400as lenne már komolyan elgondolkoznék a cserén, mert gyönyörű ez a motor, és élvezet volt vele menni, annak ellenére h csak 50 es.

Meg hát ugye szépen meg is nézik mindig..
Most lemostam, olyan szép lett, öröm ránézni..

Nekem is van egy nagyobb fogaskerék elöl. Számít vmit..
giannelli nincs is hozzá
igazából ez hülyeség hozzá való 50es gyári hengere azért nem tudják belőni mert alacsony fordulaton szar és azt hiszik, hogy azt belehet állitani, hogy jól menjen ez baromság azt nem lehet beállitani csak egy 70-80cc hengerel és 19-24mm karbival akkor már kegyetlenül megy minden tartományban! :)
Leo Vince V6 vegyél ne ginellit :)
Akinek van Rx alkatrésze irjon,még mindig
Pontosan miben mutatkozik meg, hogy nem hozzá való?
Beállítás talán nem lenne gáz, mert a szerelő csak meg tudja oldani...
Vagy az általad is vásárolt rendszerben vagy Gianelliben gondolkozok, kérdés, hogy melyik lehet jobb?
CSőő csőő mindenkinek nekem is van egy Aprilia Sx 50-em, most sajnos eladásra került a sor mert váltanék nagyobb motorra akit érdekel vegyen fel msn-re: bali0714@hotmail.com Motorról:Felni festett fele fehér,fele piros, Leo Vince V6 Titánium sport kipufogó , új fogaskerekek elől-hátul elől nagyobb van így hosszabbak a sebességek és nagyobb végsebesség, acerbis kézvédők, hátsó ledes lámpa indexek beleépítve, nagyon sok extra és változtatás van a motoron ebbe öltem az összes pénzem, de viszont megis látszik rajta érdemes megnézni...ajánlom hogy még egy ilyen SX-et nem láttatok (jó pár 125-öst is legyorsul, és a végsebességével sem szégyenkezhet). Bővebben msn-en ;)
Megy az mindenhogy, csak fordulaton annyira, h amúgy már csak vánszorgásnak tűnik:D

Én is tudom ajánlani a kipufogót, sokat dob az erősségén, a hangján, az élmény is más vele. Nem bántam meg, hogy megvettem, még ha nem is teljesen jó hozzá ez a v6, legalábbis nekem nem tudták rendesen hozzá állítani a szervízben, azt mondták nem hozzá való, hanem 70eshez. De 50esként vettem és a számlára is az volt írva. Meg eleve ez a tipus 50eshez való. Szall nem tudom mi a gáz.
Mindenesetre jól megy így is, egyesben van az a kis hibája h megtorpan 4-5 ezernél kicsit, meg nem pörög csak 10ezret kb, többet is elbírna a kipu, de legalább nincs széthúzatva, és a 70-80as tempót sem maxon viszi.
szia! kipufogó rendszert ajánlom én is most vettem nagyot dob a teljesítményen de viszont a hátránya, hogy csak fordulaton megy :)
én is ilyet akartam csak felső verziót de nem azt vettem mivel nem biztos, hogy passzol rá! hebo.hu/webshopnál nézted gondolom amúgy e-mailre nem válaszolnak próbáld meg telon elérni őket
hello!
Nincs valakinek bontott RX müködő hátsó főfékmunkahengere, féklámpakapcsolóval? akinek van legyen szíves írjon választ esetleg képpel és árral! vagy esetleghonnan tudnék ujjat venni?
Hello.
Jelenleg a motorom végsebessége 70 körül van, de szeretném, hogy kicsivel többet menjen, vagy ha nem is megy többet, de ezt a sebességet ne maximális fordulathoz közel produkálja...
Egy kipufogó rendszer megoldaná ezt a problémát, vagy esetleg egy lánc szett is segítene a dolgokon?
A motor teljesen gyári, semmi nincs rajta buherálva!
Köszi a válaszokat!
Kösz. Ez a kipufogó jó Aprilia rx 50 2008-asra?
Sürgősen eladó!
ár:5000ft